A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95457 Hát ez elég nagy szívás.Hogy egy sikeres menedzsert minden ok nélkül kirúgjanak,ilyet eddig csak a bug fórumban olvastam.De még ott is szinte minden esetre volt valami ésszerű magyarázat.Leginkább az ígéretek,és a filozófiák be nem tartása állt a háttérben.
De egyáltalán nem zárom ki,hogy valami bug lehet itt is.A Haladás karrierem végén például így nézett ki a Confidence.Ez a 2028 szeptemberi helyzet.Az elmúlt 15 évben nyertem egy rakás bajnokságot,BL-eket,második helyen álltunk a klub világranglistán,és már régóta legenda lettem.Ennek ellenére a Job Status mégis a béka segge alatt állt.Elméletileg akkor itt is simán előfordulhatott volna,hogy jön egy Takeover,és már repülök is.Bele sem merek gondolni.
A Te helyzetedre visszatérve,nehezen tudom elfogadni,hogy ez "csak úgy" megtörténhet.Éveken keresztül soha nem látott sikereket hoztál a klubnak,és mégis ez lett a vége.A játékban nem fordulhatna elő az,hogy valaki ok nélkül ilyen irracionális, visszafordíthatatlan helyzetbe kerüljön.A hasonló döntések az ember játékba vetett bizalmát is megkérdőjelezik.Ki akarna játszani egy olyan játékkal,ahol mindent jól csinálva,rengeteg időt belefektetve egyszer csak minden véget ér.Ha valóban nem ígértél olyat,amit nem tudtál betartani(pl.EL helyezés),akkor erre nincs ésszerű magyarázat.Marad a bug,amivel továbbra is tucatszám lehet találkozni.Még megpróbálhatod visszatölteni az utolsó mentett állást,hátha szerencséd lesz.Mert így elúszott egy jó karrier,meg a sok ráfordított idő.Gondolom új csapatot hamar találsz magadnak,de az már nem lesz ugyanaz.
A karrierhez gratulálok,szép dolgokat vittél véghez.Rajtad semmi nem múlt,fel a fejjel.