A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95380 Sajnos utólag már nem lehet hozzáadni.Azonnal dobnod kellett volna azt az adatbázist. Ificsapat nélkül nem lehet játszani(én legalábbis nem tudnék).
Bár az SI sem áll a helyzet magaslatán,mert például az NB1-ben már évek óta csak öt klubnál van tartalékcsapat,az NB2-ben meg egynél sincs.Akkor meg mihez kezdjek az ifiből kinövő,vagy az első csapat szintjét el nem érő emberekkel?Mert az biztos,hogy nálam nem fogják a morált rombolni a tehetségtelen,csalódott,átadólistás emberek. Szerencsémre a Haladásnál van tartalék,más csapattal meg nem nagyon játszom itthon.
Viszont az a francia db,amit itt találtam,abban első ránézésre nincsenek ilyen anomáliák.Van tartalékcsapat,ificsapat,és valódi játékosok.Igazából akartam is kezdeni vele,de visszariasztott ez.Nem ástam bele magam a franciába,de az világos,hogy valakinél 2017-ben, másnál meg 2023-ban omlott össze a játék.
Szóval elég nagy lutri ezekkel a barkácsolt adatbázisokkal játszani.Én is próbálkoztam, de egyik sem volt megbízható.Úgy döntöttem,hogy van elég idegesítő bug enélkül is a játékban.