A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Pietro87 #95233 Na, remek, sikerült feltölteni a képeket. :D
Ahogy mondtam korábban, az Aachen kispadjára fogok leülni, megpróbálom ezt a két év alatt, két osztályt zuhant gárdát felvinni a legfelsőbb osztályba. A baj az, hogy nemhogy rájátszás nincs a németeknél, hanem csak a győztes vívja ki a feljutás jogát, szóval iparkodni kell már mindjárt az elejétől. Ami nekem nem jött össze, mert ahogy a meccseknél is látható, az elején eléggé adok-kapok jellegű találkozókat nyomtam, közben próbálgattam az edzéseken keresztül ráhatni a csapatra, meccsek közben belenyúlni a játék menetébe. Ez jött ki belőle. :D
Sajnos két hetente dőltek ki a játékosaim, főleg alapemberek, ez is nagyban hátráltatott. Igazolni nem tudtam, pláne pénz hiányában. Így annak is örültem, hogy a keret 3/4-ének meg tudtam újítani a jövőre lejáró szerződését. A fizetési keret már kezdéskor nullán volt, így pedig garantálva volt, hogy mínuszba fogok átcsapni, mert többet kértek az eddiginél a játékosaim.
Sokáig a "Taktika 2" volt a felállásunk, az elején ezt gondoltam a legjobbnak, kerethez is talán ez passzolt a leginkább. Jobb szélen azonban csak így tudtam megoldani, mert egyáltalán nincs a csapatomban támadó jobb szélsőm. A "Karácsonyfa" formációt csak barátságos meccsen alkalmaztam, ahol meg is bukott, így élesben már ki sem próbáltam. A Lotte elleni vereség után - és azért is, mert időközben megsérült a bal szélső támadóm - újítani akartam, ekkor jutott eszembe az olasz fociban oly közkedvelt 3-5-2, 2 box to box-szal, és egy mélységi irányítóval. Eddig úgy néz ki bejön a húzás, bár biztos lesznek ezzel is nehéz meccseim, vereségek is befognak csúszni. Sokáig a Viktoria Köln volt az élen, de eléggé visszacsúsztak, amúgy is kiszámíthatatlan az eleje. Valószínűleg a többiek is fognak bukdácsolni még.
Majd jelentkezem év végén. :)