Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már csak nyolc külföldi lehet,de bajnokira csak ötöt lehet benevezni.Tiszta szerencse, hogy tele van Európa török kettõs állampolgárokkal.Itt jön jól a nagy adatbázis,mert százszámra lehet találni õket,fõleg Németországban.
Darthmushroom
én ezért szeretem a török karriereket h ilyen légiós szabály van. vicces h örül az ember h milyen nevek szóba állnak a klubbal, majd menybõl a pokolba rájön az ember h nem tudja nevezni mert csak 12 légiós lehet a keretbe 😄 ott meg kell gondolni h ki legyen az a 12 fõleg h a pályára se léphetnek csak a bl-be együtt ennyi légiós.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zenszkij
Tavaly 5 év után a Schalke lett bajnok ki is vágták Guardiolát. Nem is csodálom, összesen két védõ van. Idióta spanyol...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Én közben elfogadtam a Bayern München ajánlatát. Még a büdös életbe nem játszottam velük, mert gyerekkorom óta nem kedvelem õket. Ebbe a vándorkarrierbe azonban belefér. A board kérése fiatalokat igazoljak és építsem be õket a csapatba. Pénzem van 76 milla igazolni. Fincsi....

Na,még alig kezdtem el a szabadságot,már jött is a Kayserispor ajánlata.Ennél a klubnál most az a helyzet,hogy kétszer annyi a pénz,mint a Fener/Galata/Besikas triónál összesen.Milliárdos tulaj van(aki egy év alatt már három menedzsert rúgott ki).Csak az a bajom ezzel a török ligával,hogy öt külföldi lehet a csapatban.Mire összeszedek 15 klasszis törököt,arra nem szabadságra megyek,hanem nyugdíjba. Egy hosszú karrierre jó választás,de két év nem elég,hogy világklasszisokat neveljek magamnak.Összevásárolni meg nem lehet õket az FFP miatt.Ezt alaposan át kell gondolnom.Pedig jó lenne megtanulnom törökül is.<#smile>
Nálatok is rengeteg a sérült?

Köszönöm 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Volcanor
Skin.
Csak a "Delight_fm2014" mappát másold át, a másikat szerintem félkészen rakta fel.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Darthmushroom
omg de durva keret

Ez milyen skin amit használsz?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Volcanor
Év végén lemondtam Heerenveentõl, majd a friss orosz bajnok Rubinhoz írtam alá.
Enyhén szólva nem megy a csapatnak. Szuperkupát elbuktuk, majd 3 bajnokin 2 vereség, 1 gyõzelem. Persze alig van begyakorolva a taktika, de idõ se volt rá, hiszen a bajnokság nyár közepétõl kezdõdik.
Pedig még a keret is talán a legerõsebb a bajnokságban.

Másnál is jelentkezik ez, vagy csak engem imád a játék ?

A szezonban lement eddig 14 meccs, lõttünk 17 gólt és mellé legalább 10-12 kapufát..

Volcanor
Gyorsan megtanultál oroszul. 😄
Nálam a beszélt nyelveknél english, dutch, spanish van. USA-t jelöltem be országnak a manager profilnál, de érdekes, hogy hozzáadta a spanyol nyelvet is.

Én is befezeztem a Dinamo Moszkva kalandomat.Valahogy nem tetszik itt a légkör,meg hideg is van errefelé.A bajnokság semmi nehézséget nem okozott, Moniz már megpuhította az ellenfeleket,mire idejöttem.Három poszton erõsítettem,nem szórtam el a fõnök pénzét,de nem is volt rá szükség.Orosz Premier Liga.Az EL-ben még mentünk egy kört,és kivertük a Sahtar-t,de az Atletico Madrid már túl erõsnek bizonyult.Kb.hat világklasszis,meg három wonderkid volt a csapatukban.Legalább azt elmondhattuk,hogy az elvárásokat túlteljesítettük,és a késõbbi gyõztestõl kaptunk ki.Meccsek.A vonal alatti eredmények az enyémek.Egyébként Moniz máris bajban van,mert a Dortmund csak hetedik lett a Bundesligában.Ott díszeleg a neve a job center-ben, insecure címszóval.Elég hülye volt,hogy itt hagyott egy félig már bajnok csapatot.
Szóval ez egy villám szezon volt,de megérte,már három országban lettem bajnok, és az SI szerint megtanultam oroszul is.Tehát megint lemondtam,de még nem tudom,hová megyek.
до свидания.
Zenszkij
Olasz, német vagy francia csapat lenne a legjobb. Habár be van töltve több liga is, de ezekhez lenne kedvem.

Szép volt.És hová szeretnél menni,ha választhatnál?
Zenszkij
Lezárult a 2017/18-as év a Norwich élén. Idén a legnagyobb ellenfelünk az FM 2014 csítercsapata a Manchester City volt. Némi szerencsével végre azonban sikerült megelõzni õket a bajnokságban, ami ugye azt jelenti bajnokok lettünk. Az utolsó fordulóban ha nyerek a Tottenham ellen akkor bajnok vagyok, ha X vagy kikapok és a City otthon veri a MU-t akkor végem, mivel a gólkülönbségük sajnos jobb volt és csak 2 ponttal álltam elõttük. Természetesen lenyaltunk, de a MU hozott egy X-et. Malacunk volt.
Premier League 17/18
PL meccsek 1
PL meccsek 2
Az otthoni kupákban nem vitézkedtünk. A tavalyi FA kupa gyõzelem után idén az 5. körben búcsúztunk. A liga kupa se izgatott, a bl miatt a kupákban a b csapat játszott. A bajnokok ligáját amolyan gyakorlótérnek képzeltem el a fiatal csapatnak. Könnyû csoportunk volt, ahonnan simán továbbjutottunk. Ezt követõen beszéljenek az eredmények.
Veretlenül lettünk BL gyõztesek!
Mit mondjak mérgelõdtem, mikor a kiesõ körben kapásból megkaptuk a tavalyi gyõztes Real Madridot, de sikerült kivernünk õket. Ennek ellenére a hazai teljesítményünk nem volt kielégítõ, idegenben azonban taroltunk, így bejutottunk a fináléba, ahol a csítercsapat fogadott. Szerencsére csatáraim jó napot fogtak ki, máskor 10-15 kapura lövésbõl örültem, ha egy-kettõ beakadt, most minden bement és 4-2re diadalmaskodtunk.
Sztárjaink: Gaitán, a saját nevelésû Nash, és a problémás Paul.
Íme az aranycsapat!
Év közben jött a hír, hogy eladják a klubbot, majdnem lapátra tettek, mert az új vezetés Hyppiat akarta a kispadon, azonban a jó szereplés meggyõzte õket. Nem kis pénzt invesztáltak a klubba: Consortium. Jelenleg 170 millió euró van a kasszában. Már szezon közben eldöntöttem, hogy lemondok év végén és más munka után nézek, így azonban még szebb a váltás, hogy a Norwichot sikerült Anglia csúcsára juttatnom. Kíváncsian várom milyen állásajánlatok érkeznek.

bakkerman
háhülyevagy? 😄 jóhogy! aki 15 évesen ennyi gólt vág az u20-ban 18-19-20 évesek között,abból gecijó játékos lesz! Csak nagyon figyelj oda rá,szép apránként építsd fel a srácot,és akkor kihozza magából a legtöbbet

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Osman Genoves

Szerintetek a felnõttek között is használható játékos lehet belõle? Ahogy nézem az U20 és a tartalék csapatban nagyon lövi a gólokat.
Vannak még hasonlók: http://9gag.com/gag/av05mLM
A kapusom az elsõ félidõt térden csúszva védte végig,a másodikban meg hiányzott deréktól felfelé.Ezzel kapcsolatban (is) kérdezném,hogyan lehet normális minõségben videót menteni?Mert amit elment,az 640x360,és szinte nézhetetlen.A 13-ban 1080p, tükör éles videót lehetett feltölteni.
Cuiabá (brazil 3. osztály)
2013
Érdemtelen, bajnokságot, state championshipet behúztuk, egyetlen vereségünket a döntõ visszavágóján szenvedtük el, év végén az egész csapatot kidobtam és helyettük igazoltam tehetséges fiatalokat.
Este jövök a már valószínûleg tartalmasabbnak ígérkezõ 2. osztállyal.
Mor3llo
azért remélem ezekkel a ziccerekkel majd valamit kezdenek. Az esetek 95%-ban a kapus védi a ziccereket, függetlenül a lövõ játékos képességeitõl.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
hát az még soká lesz 😄 am remélem h mire beköltözünk az új saját stadionba (2016) lesz olyan nézõszám h megteljen (33e).

bakkerman
kiváncsi vagyok elsõ osztályban mennyire nõ meg

Rövid szabadságom véget ért.Visszautasítottam a Bayern,Arsenal,MU,Dortmund ajánlatait is.Amit viszont elfogadtam,az a Dinamo Moszkva felkérése volt.Moniz átment Dortmund-ba,én meg elfoglaltam a helyét itt.Elõzõ állomásaimmal ellentétben,itt nincs 10-12 pontos hátrány.Tabella.A keret elég erõs,van itt egy világklasszis Schumacher is.De azért weak link is akad,nem is egy.Az egyetlen gondom,hogy túl sok a légiós,ezen majd a téli szünetben korrigálnom kell.Csak 7 külföldi lehet a kezdõben,ami nem lenne baj,de az már igen,hogy kevés az orosz játékosom.Ettõl eltekintve,ez egy ideális hely egy rövid karrierhez.Az Európa Liga továbbjutás is el van már intézve.A pénzügyek is jók,bár nem tervezek nagy üzletet.18,6M-t kaptam igazolni,de aki jön,az csak orosz lesz.
Az orosz kupából már kiesett a csapat,az EL pedig túl nagy falat lenne még,tehát egy célom van,a bajnokság megnyerése.Ez elsõ ránézésre elég könnyû feladatnak tûnik.A milliomos fõnök elvtárs elvárása egy BL-t érõ hely,ami nem kérdés.Az EL-ben a csoportkör volt a cél,azt már Moniz megcsinálta.Azért,nem bánnám,ha egy-két kört még tudnánk venni.A világklasszis reputációm miatt nem engedhetek meg magamnak gyenge eredményeket.Itt mindenki örül,hogy egy világhírû menedzsert szerzõdtettek,bizonyítanom kell.Szezon végén pedig eldöntöm,hogy maradok-e még egy évet.
Darthmushroom
12-13e nézõ, utolsó bajnokin 25e volt. kupába 9-10e körül

Zenszkij
Csoprtelsõként kivel sorsolnak össze? Erre a csoportmásodik meg kapja a Schalkét. Celtic Moszkva még véletlenül se. Nevetséges milyen szemétmódon kapok ilyen sorsolásokat. Viszlát BL, és viszlát Norwich év végén. Betelt a pohár. Megyek máshova.

Én mentésemben a monaco edzõje 2015 elején 😊
bakkerman
milyen átlagnézõszámod volt a 3. osztályban?

Játékkönyvtárnál jobb klikk a játék nevére-tulajdonságok-helyi fájlok-játékfájlok épségének ellenõrzése.
Ezt hogyan lehet?
Próbáld meg a fájlok épségének ellenõrzését a Steam-en belül.
Nálam most kilépett a játék crash dump-al....Eredeti a játék!
Visszatöltöttem, most továbbment ugyanott.
Ez mi lehet?
Volcanor
Heerenveen 2013/2014
Így indult a szezon a klubnál.
Igazolások.
Klasnic-on kívül mindenki fontos szerepet töltött be a szezon során.
Kupa.
Elértük a vezetõség által kitûzött célt, de elég nagy szégyen volt egy másodosztályú ellen kiesni...

Bajnokságban hullámzó volt a teljesítményünk, õsz végére a középmezõnybe csúsztunk vissza a borzalmasan gyenge helyzetkihasználásunk miatt, a szezon második felében jóval több meccset nyertünk, de amikor felkerülhettünk volna az elsõ helyre, mindig x vagy vereség következett...Egy fordulóval a vége elõtt már biztos volt a második helyünk, Ajax-szal egyforma pontszámmal álltunk az élen, sajnos nekik 2 góllal jobb volt a GK, és itt ez számít(2-0, 1-1 lett az egymás elleni meccs, a mi javunkra). Utolsó fordulóban a már biztosan utolsó helyezett RKC-t fogadtuk, a cél minél nagyobb arányú gyõzelem volt. Sikerült nyerni 5-1, talán a szezonban elõször jött ki reális eredmény a kapuralövés/gól arányban. Ajax sokáig vezetett 1-0-ra, de az nem volt nekik elég, ráadásul az utolsó pillanatban kiegyenlített az ellenfelük, így nem csak jobb a gólkülönbségünk miatt lettünk bajnokok. <#hawaii>
Bajnokság.
Statok.
Pavel Horváth is alapember volt, de nem akartam, hogy meghosszabbodjon a szerzõdése(30 meccs után járt volna neki), így 4 meccsel a vége elõtt szerzõdést bontottunk közösen.
A csapat legjobbja.
Elõször nyerte meg a csapat a bajnokságot a történelme során.

Volcanor
Sehol, nekem is csomó ilyen helyzet marad ki meccsenként. Persze általában közelebbrõl meg vannak ott védõk, de akkor is idegesítõ.

narumon
És ezt hogy lehet gyakorolni? Nekem 4-5 ilyen helyzetem van kb egy meccsen és nem tudom beállítani sehol, hogy a csatár vigye rá a kapusra, inkább ellövi Hong-Kongból, legtöbbször még a kaput sem találja el 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Zenszkij
Ez vicc, hogy ha az ember nem a MANU-val van akkor a Cityt nem lehet megverni a bajnokságban. Fos csítercsapat lett.

Zenszkij
Vezetnek is az ukránok 😊.

Cagliari Calcio 2019-2020.
Serie A
Coppa Italia
Európa Liga
A bajnokság elég szoros volt,de a Roma elbukta az utolsó két meccsét,köszöntük szépen.
A kupa csak büntetõkkel dõlt el a javunkra.Ez bónusz volt,nem igazán érdekelt,de az elõdöntõtõl komolyan kellett vennem.A végén ennek örültem a legjobban,mert ezeknél a 11-eseknél mindig a rövidebbet szoktam húzni.
Az EL döntõben a csoportbeli ellenfelet kaptam,sima gyõzelem volt.
Ez a közel két év itt sokkal könnyebb volt,mint számítottam,de szenvedni ráérek akkor is,ha majd magyar karriert kezdek.Volt itt néhány játékos,akit egészen megkedveltem,de mese nincs,megyek tovább.Lemondtam,novemberig szabira megyek,aztán jelentkezek az üres állásokra.A tavasz folyamán már bombázott a fél PL,Arsenal-tól Tottenham-ig bezárólag,de oda nem megyek.Esetleg késõbb. Most csak két ország jöhet szóba.Csak török,vagy orosz ajánlatot fogadok el.Majd reggel kiderül,mert fél szemmel már az ukrán-francia meccset nézem.
Zenszkij
Jah, akkor azért nem tûnt fel. Akkor szép kis vándorkarrier lesz ez!

A VB sima volt,az EB már nem annyira.De arról is írtam már.Azt még a Bétával csináltam.
Zenszkij
Azokkal kezdtél? Nem rossz.

Német válogatott.
Zenszkij
Schalke elõtt kivel voltál a karrierben?

Igen, az már valami.
Általában az a hozzáállásom ezekhez a ratingokhoz, hogy ha félidõben 5.8-6.0 körül áll, akkor inkább fennhagyom, mert legalább csinált valamit, nem úgy mint az aki ugyanannyin áll mint a kezdõsípszónál... 😊
Na de 4.valamennyi...
Azt majdnem elfelejtettem,hogy gyõztes meccsen is 4,1-et kapott.A maga nemében ez is valami rekord lehet.
Jó játékos,de szlovák,nem magyar.Jelenleg fegyelmezés céljából a tartalékban van,mert az utolsó öt meccsen 5,94 átlagot "produkált".Valami baj lehet a fejében, már négyszer kapott fizetéslevonást is.Egyfolytában dumál,veszekszik,a fõnökség már rám is szólt,hogy lépjek valamit.Normális körülmények között már régen átadólistán lenne,de meghagyom az utódomnak.Soós.
Ha a ratingból indulok ki igen jó lehet, Litsios 4.8-at kapott, ha jól tudom õ a házi gólkirály 😊