Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Csak a "Delight_fm2014" mappát másold át, a másikat szerintem félkészen rakta fel.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Enyhén szólva nem megy a csapatnak. Szuperkupát elbuktuk, majd 3 bajnokin 2 vereség, 1 gyõzelem. Persze alig van begyakorolva a taktika, de idõ se volt rá, hiszen a bajnokság nyár közepétõl kezdõdik.
Pedig még a keret is talán a legerõsebb a bajnokságban.
A szezonban lement eddig 14 meccs, lõttünk 17 gólt és mellé legalább 10-12 kapufát..
Nálam a beszélt nyelveknél english, dutch, spanish van. USA-t jelöltem be országnak a manager profilnál, de érdekes, hogy hozzáadta a spanyol nyelvet is.
Szóval ez egy villám szezon volt,de megérte,már három országban lettem bajnok, és az SI szerint megtanultam oroszul is.Tehát megint lemondtam,de még nem tudom,hová megyek.
до свидания.
Premier League 17/18
PL meccsek 1
PL meccsek 2
Az otthoni kupákban nem vitézkedtünk. A tavalyi FA kupa gyõzelem után idén az 5. körben búcsúztunk. A liga kupa se izgatott, a bl miatt a kupákban a b csapat játszott. A bajnokok ligáját amolyan gyakorlótérnek képzeltem el a fiatal csapatnak. Könnyû csoportunk volt, ahonnan simán továbbjutottunk. Ezt követõen beszéljenek az eredmények.
Veretlenül lettünk BL gyõztesek!
Mit mondjak mérgelõdtem, mikor a kiesõ körben kapásból megkaptuk a tavalyi gyõztes Real Madridot, de sikerült kivernünk õket. Ennek ellenére a hazai teljesítményünk nem volt kielégítõ, idegenben azonban taroltunk, így bejutottunk a fináléba, ahol a csítercsapat fogadott. Szerencsére csatáraim jó napot fogtak ki, máskor 10-15 kapura lövésbõl örültem, ha egy-kettõ beakadt, most minden bement és 4-2re diadalmaskodtunk.
Sztárjaink: Gaitán, a saját nevelésû Nash, és a problémás Paul.
Íme az aranycsapat!
Év közben jött a hír, hogy eladják a klubbot, majdnem lapátra tettek, mert az új vezetés Hyppiat akarta a kispadon, azonban a jó szereplés meggyõzte õket. Nem kis pénzt invesztáltak a klubba: Consortium. Jelenleg 170 millió euró van a kasszában. Már szezon közben eldöntöttem, hogy lemondok év végén és más munka után nézek, így azonban még szebb a váltás, hogy a Norwichot sikerült Anglia csúcsára juttatnom. Kíváncsian várom milyen állásajánlatok érkeznek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szerintetek a felnõttek között is használható játékos lehet belõle? Ahogy nézem az U20 és a tartalék csapatban nagyon lövi a gólokat.
2013
Érdemtelen, bajnokságot, state championshipet behúztuk, egyetlen vereségünket a döntõ visszavágóján szenvedtük el, év végén az egész csapatot kidobtam és helyettük igazoltam tehetséges fiatalokat.
Este jövök a már valószínûleg tartalmasabbnak ígérkezõ 2. osztállyal.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az orosz kupából már kiesett a csapat,az EL pedig túl nagy falat lenne még,tehát egy célom van,a bajnokság megnyerése.Ez elsõ ránézésre elég könnyû feladatnak tûnik.A milliomos fõnök elvtárs elvárása egy BL-t érõ hely,ami nem kérdés.Az EL-ben a csoportkör volt a cél,azt már Moniz megcsinálta.Azért,nem bánnám,ha egy-két kört még tudnánk venni.A világklasszis reputációm miatt nem engedhetek meg magamnak gyenge eredményeket.Itt mindenki örül,hogy egy világhírû menedzsert szerzõdtettek,bizonyítanom kell.Szezon végén pedig eldöntöm,hogy maradok-e még egy évet.
Visszatöltöttem, most továbbment ugyanott.
Ez mi lehet?
Így indult a szezon a klubnál.
Igazolások.
Klasnic-on kívül mindenki fontos szerepet töltött be a szezon során.
Kupa.
Elértük a vezetõség által kitûzött célt, de elég nagy szégyen volt egy másodosztályú ellen kiesni...
Bajnokságban hullámzó volt a teljesítményünk, õsz végére a középmezõnybe csúsztunk vissza a borzalmasan gyenge helyzetkihasználásunk miatt, a szezon második felében jóval több meccset nyertünk, de amikor felkerülhettünk volna az elsõ helyre, mindig x vagy vereség következett...Egy fordulóval a vége elõtt már biztos volt a második helyünk, Ajax-szal egyforma pontszámmal álltunk az élen, sajnos nekik 2 góllal jobb volt a GK, és itt ez számít(2-0, 1-1 lett az egymás elleni meccs, a mi javunkra). Utolsó fordulóban a már biztosan utolsó helyezett RKC-t fogadtuk, a cél minél nagyobb arányú gyõzelem volt. Sikerült nyerni 5-1, talán a szezonban elõször jött ki reális eredmény a kapuralövés/gól arányban. Ajax sokáig vezetett 1-0-ra, de az nem volt nekik elég, ráadásul az utolsó pillanatban kiegyenlített az ellenfelük, így nem csak jobb a gólkülönbségünk miatt lettünk bajnokok. <#hawaii>#hawaii>
Bajnokság.
Statok.
Pavel Horváth is alapember volt, de nem akartam, hogy meghosszabbodjon a szerzõdése(30 meccs után járt volna neki), így 4 meccsel a vége elõtt szerzõdést bontottunk közösen.
A csapat legjobbja.
Elõször nyerte meg a csapat a bajnokságot a történelme során.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Serie A
Coppa Italia
Európa Liga
A bajnokság elég szoros volt,de a Roma elbukta az utolsó két meccsét,köszöntük szépen.
A kupa csak büntetõkkel dõlt el a javunkra.Ez bónusz volt,nem igazán érdekelt,de az elõdöntõtõl komolyan kellett vennem.A végén ennek örültem a legjobban,mert ezeknél a 11-eseknél mindig a rövidebbet szoktam húzni.
Az EL döntõben a csoportbeli ellenfelet kaptam,sima gyõzelem volt.
Ez a közel két év itt sokkal könnyebb volt,mint számítottam,de szenvedni ráérek akkor is,ha majd magyar karriert kezdek.Volt itt néhány játékos,akit egészen megkedveltem,de mese nincs,megyek tovább.Lemondtam,novemberig szabira megyek,aztán jelentkezek az üres állásokra.A tavasz folyamán már bombázott a fél PL,Arsenal-tól Tottenham-ig bezárólag,de oda nem megyek.Esetleg késõbb. Most csak két ország jöhet szóba.Csak török,vagy orosz ajánlatot fogadok el.Majd reggel kiderül,mert fél szemmel már az ukrán-francia meccset nézem.
Általában az a hozzáállásom ezekhez a ratingokhoz, hogy ha félidõben 5.8-6.0 körül áll, akkor inkább fennhagyom, mert legalább csinált valamit, nem úgy mint az aki ugyanannyin áll mint a kezdõsípszónál... 😊
Na de 4.valamennyi...