Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Szerinted? Az 5.5-ös match rating nem árulkodó? :D

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magyar a kezdõdben?
Milyen?
Zenszkij
Volcanor

Rálövi innen, és még a kaput se találja el. Megvan, mit gyakorlunk a következõ edzésen.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Egy BL elõdöntõt elveszítettem idegenben lõtt góllal.Most egy EL elõdöntõt viszont megnyertem idegenben lõtt góllal.Meccs.A nagy örömre való tekintettel három játékosom viszont elbúcsúzott egy heti fizetésétõl,a gyalázatos teljesítmények miatt.
Valaki megtudná mondani, hogy Sam Walker (Chelsea GK) mennyire lesz jó játékos? Egy PRL szintet tudja majd hozni? Mert most a Colchesterrel úgy tûnik lesz lehetõségem igen jó áron megvenni. :)

na megvolt a sorsolás. kiváncsi vagyok hogy jövünk ki belõle. mindegy eddig eljutni is meglepõ volt.
Én meg valamelyik szezonban egyetlen döntetlent sem játszottam.Arra mennyi esély lenne?
én a juventussal most kezdtem 7-17-0 így álltam nem tudom mi lehetett a baj de azért 17 döntetlen elég brutális
Sok dologban egyetértek.Vannak még itt érthetetlen dolgok.Megtiltottam a kapusnak,hogy elõrerúgja a labdát,csak a védõknek passzolhat.Általában be is tartja.Általában.Ha olyan kedve van,akkor meg rugdalja elõre ész nélkül.Pofozzam fel?Ráférne még egy-két patch a játékra.Nem tetszik,hogy az SI igen karcsúra vette az idei játékot.A 13-hoz képest valahol elvesztettek 3Gb-ot.
Darthmushroom
de olvastam már h másnak se jön semmi össze, de inkább ez a ritkább. lassan inkább az a közvélemény h ez a jelenlegi patch túl könnyû. gyakorlottság meg direkt azért van a játékba h nehezebb legyen. elég gáz lenne megadod a játék elején a taktikát és kész. megcsinálod a taktikát az elején utána idõt kell hagyni, max apróságokat változtatni. alapból ezért jó ha valaki az elején nagyobb csapattal kezd könnyebb bele tanulni a játékba.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fyrex
elég mozgalmas meccsel kezdõdött az idei bajnokság :) ezt a srácot linkeltem is télen mikor megvettem, ebben a mentésben még aranylabdát fog nyerni, nyakam rá!

Avanti Crociati!

narumon
Nem kéne sok utasítás persze - de nálam per pillanat semmi nem mûködik. :(
Nekem az a furcsa, hogy csak én szívok ezzel? Másnál minden rendben? Ahhoz azért nem kell gyakorlás, hogy azt mondja az edzõ, hogy gyerekek mai meccsen mindent rúgjatok elõre.... oszt mégsem ez történik. Nincs olyan taktika amivel a gyors csatáromat ki tudnám ugratni. Hiába áll jó helyen, hiába nem kéne csinálni semmit csak kis túlzással a közelébe "b***ni" a labdát nem történik meg. Pedig ehhez nem kell ész csak betartani a taktikai utasításokat. Ráadásul mintha butább is lenne a programnak ez a része, kimerül néhány csapatutasításban meg néhány individualban és kész. Ha valóságban a jobb hátvédnek azt mondom, hogy ne foglalkozz semmivel csak rúgd elõre a labdát a Cissé majd megoldja akkor az úgy van. Itt hiába állítom be neki csak tiki-takázik (legtöbbször az ellenféllel) és nem a játékos a béna, a Div2 legjobb jobbbekkje. Szóval én most kurva ideges vagyok egyébként. :(

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Darthmushroom
de az se megoldás ha folyamat változtatod mert akkor meg nem tudják megtanulni. ez nem úgy van mint régen h megcsinálod hupsz 1 hónap és maxon van a taktika. meg szerintem irtó felesleges rohadt sok utasítást adni, szerintem 6-8 bõven elég, fõleg ha nem is minõségi csapattal vagy.

Már éppen kezdtem hinni a sajtónak,hogy verhetetlenek vagyunk.Hát nem.Szeptember óta nem vesztettünk meccset(igaz,akkor hármat is),most egy hét alatt kettõt.Tabella.
narumon
Hát igen, de pl a 2012-ben frankón beállítgattam minden apróságot meccsek alatt és öröm volt mikor azt viszontláttam. Itt 14-ben hiába állítok bármit köszönöviszonyban sincs azzal mint ami a pályán folyik. Olyan dolgok történnek ellenben ami miatt azt gondolom erõsen béta ez a match engine még. Kár mert maga a játék tetszene, de így azért erõsen romlik az élvezeti értéke.
Egyébként túrtam már olyanokat is, hogy megnéztem a játékosok pass statját - papíron már nekem van a legerõsebb csapatom a DiV2-ben mégsincs három passz egymáshoz. Most mindenféle keretet kimerítve, a többszörösét kínálva egy játékosnak csak, hogy egyáltalán idejöjjön vettem egy olyan játékost akire azt írja, hogy még DIv1-ben is leading star lenne - ehhez képest köze sincs a játékhoz 8m-re rúgja a kapu mellé és a 3m-re álló társhoz sem tudja odapasszolni... Szerintem ebben a játékban símán elõfordul, hogy a Balassagyarmat elveri a Realt 5:1-re.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Darthmushroom
újabb régi AEK játékos tér haza, Kapitányos :D

Sam Walker(GK) vélemények? Milyen kapus lesz? :D

Fyrex
mivel az egész taktikám a labdabirtoklásra épül, tulajdonképpen nincs is más dolgom, mint lerabolni a barca fiataljait! <#idiota>

Avanti Crociati!

Darthmushroom
ez is igaz, de értékei is jók a csapathoz bõven+be is baszna nem lenne jó görög 2be :D

bakkerman
"a kevesebb néha több",én már évek óta nem baszakodok az egyéni instrukciókkal,csak team instructions-t nyomatom. Mivel egyre nehezebbek,összetettebbek az FM-ek,valószínûleg nem is fogok már alkalmazni egyéni instrukciókat,ideibe is megvagyok nélküle

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Legalább nem kell félned,hogy lesérül a válogatottnál.
zyndar
Húspiac :D

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fyrex
<#taps><#taps><#taps>

Avanti Crociati!

Darthmushroom
na ki tért vissza? :D

Fyrex
és még a felénél sem tartok, dolgozunk a directorral közösen <#gonosz3>

tovább is van, mondjam még? :D

Avanti Crociati!

narumon
No nem tudom ti azt próbáltátok-e már, én most vagy tíz meccset lejátszottam így, próbálgatva:

-Ha nincs semmi team utasítás, semmi egyéni taktika csak felhajigálom a játékosokat akkor nyerek, és a védõk is normálisan mozognak
- Akármit (szó szerint akármit) állítok ezeken, onnantól a védõk összevissza rohangásznak, és a labdabirtoklásunk is a béka fenek alatt. Természetesen kikapunk, de ha véletlen nem kapunk ki akkor is kapok 3-4 gólt max egyel többet rúgunk. Az akármi állítás alatt meg azt értem, hogy ha egy csatárnak adok valami spéci utasítást akkor már ez történik.... elég érdekes.

zyndar
Ez azért speciális, mert csak a Parmanál ekkor a forgalom, nem? Mondjuk az 50%-os mizéria bosszantó.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
az olaszoknál ez megy ja,fõleg a Genoa meg a Parma,néztem most õsszel a Juve-Genoát asszem,és ott mondták,hogy volt olyan nyár,amikor papíron 120 játékosa volt a Genoanak

Fyrex
imádom olaszországot... az egész nyaram avval megy el, hogy a különbözõ lejáró kölcsönökbõl, illetve 50%-ból kivásárolt játékosokat a tartalék- és ificsapatból el tudjam adni, és legyen fizetési keretem igazolni a felnõtt csapatba. csak hogy be tudjátok lõni, 196 játékosról beszélünk!

Avanti Crociati!

zyndar
Nagyon rendben van, gratula. A taktikai részhez lenne kérdésem. Én jelenleg kisebb csapattal vitézkedek, viszont ugyanez az alapfelállásom. Nálam nincs a keretben olyan, aki AP/A lehetne, 3 CM/S van középen. Arról lenne szó, amik látszódnak a taktikáról készült képeden, azokat az utasításokat én inkább egy visszahúzódó kontrafelállásnál tudnám elképzelni. Ezt a gyors, direkt passzos dolgot ennyire rosszul látnám? Szemmel láthatóan jól megy a szekér, ergo te biztosan nem gondolod rosszul. :)

Hmmm...

A törökök a másodikok warez terén (FM), erre hálából belekerült a játékba a török nyelv... lehet többet kéne nekünk is warezolni...

www.smart-bus.hu

Darthmushroom
LOL még is igazad lesz, de elõzõ szezonban tényleg annyit játszottak. akkor pont erre a szezonra bõvítették a 2 osztályt.

Darthmushroom
nem, két csoport van 8-8 csapat, és oda-vissza játszunk 1szer a saját csoportunkban :D

bakkerman
26,nem? :) 14 csapat,odavissza az 26 bajnoki :D

Darthmushroom
ohh igen, alap elvárás idén is am a bajnoki cím

Darthmushroom
az igen, kemény 14 bajnoki lesz a 2.osztályba :D unalmas 1 szezon lesz ez a 2.év :D

bakkerman
a hülye :DDD

Darthmushroom
egyik gyerek karrierje, de szerintem annyira nem nyúlt bele editorral :D

bakkerman
öööö ez micsoda? :DDDDD

Darthmushroom
badass karrier :D csak tudnám így mi értelme van :D
bálintka
pistike

bakkerman
Videoton FC 2014/2015

Bajnokság végeredménye

Bajnokok Ligája selejtezõk

Majd az Európa Liga csoportkör beli szereplésünk

Magyar kupában,és a Ligakupában hamar búcsúztunk,nem is bánom,nagyon sokat kivett a csapatból az EL szereplés,15 forduló után csak a 7.(!!) helyen álltunk,alattam meg rezgett a pad,kaptam az ultimátumokat sorban,de tavasszal már csak a bajnokikra kellett koncentrálnunk,aminek meg is lett az eredménye,a 28. fordulóban álltunk elõször az élen,és ott is maradtunk,meglett a címvédés!

Cagliari Calcio 20192020.
Félidõhöz érkezett a bajnokság.A sok új ember miatt a taktika begyakorlása októberig húzódott,és addig csak kínlódtunk.Kezdtem is ideges lenni,a hatodik fordulóban még a tizenkettedik helyen voltunk.Fierro sem találta a góllövõ cipõt.Aztán minden a helyére került,onnantól meg már nem tudtunk veszíteni.Meccsek.Aki végig remekel,az Litsios,de azért Fierro is összekapta magát,a Roma ellen mesterhármast rúgott.Neki inkább az EL-ben megy jobban.A 17.fordulóban végre az élre kerültünk,és már nem nagyon akarok hátra nézni.Ha nem esik ki senki hosszabb idõre,akkor nem lehet gond. Pillanatnyilag három sérültem van,ebbõl kettõ a tarcsiban lábadozik,de két hét múlva már játszhatnak. õk is.Taktika.
Az Európa Liga eddig sima volt,de el is várják tõlem az elõdöntõt..Azért elég hamar nagyra nõttek az elvárásaik a tavalyi szezonhoz képest.Bár az igaz, hogy mindent meg is kapok,amit lehet.Több mint 40M-t kaptunk a TV jogdíjból, azt egy az egyben megkaptam átigazolásra,és bizony világklasszis játékosokat hoztam.A két csatár mellett Johansson is nagy fogás volt,de Butland is legtöbbször nagyon jól véd,újra behívták a válogatottba is.
folyt.köv...
Én meg nem.Ha menni akar,menjen.Nem dumálok vele,hanem hozok helyette jobbat.Mert mindig van jobb.
Darthmushroom
:D kösz :D am a 3.vonal kupáját is behúztuk. egyik csatárom klub rekordot döntött természetesen liga gólokban.

bakkerman
milyen fasza kis újításra bukkantam!! Marijan Vlak a Director of football a csapatnál,és most szezon végefele megkereste õt a Debrecen,hogy felkérje edzõnek,és jött egy üzenet nekem,hogy mi a véleményem,és Vlak-kal beszéltem,hogy szerintem szép jövõ elõtt állunk így együtt a Vidinél,és szeretném ha maradna,és õ meg azt válaszolta,hogy igen,szeretne inkább maradni,és elutasította a Loki ajánlatát :D Ezek az apró kis dolgok nagyon élvezetessé,és színesebbé teszik a játékot :) Legalábbis én szeretem élvezni ezeket a kis apróságokat :)

OK.Akkor a másodosztályban is valami hasonlót kívánok.
Darthmushroom
ez a 3. osztály volt, tehát 1 szezon.

Ez szép,csak azt nem tudom,hogy hányadik osztályban vagy jelenleg.
Darthmushroom
csak megosztok egy képet, mert egy kép többet mond minden szónál :D

am ha valakit érdekel tudok még képet tenni jobb játékosokról, statokról stb..