Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Milyen?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Rálövi innen, és még a kaput se találja el. Megvan, mit gyakorlunk a következõ edzésen.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Avanti Crociati!
Nekem az a furcsa, hogy csak én szívok ezzel? Másnál minden rendben? Ahhoz azért nem kell gyakorlás, hogy azt mondja az edzõ, hogy gyerekek mai meccsen mindent rúgjatok elõre.... oszt mégsem ez történik. Nincs olyan taktika amivel a gyors csatáromat ki tudnám ugratni. Hiába áll jó helyen, hiába nem kéne csinálni semmit csak kis túlzással a közelébe "b***ni" a labdát nem történik meg. Pedig ehhez nem kell ész csak betartani a taktikai utasításokat. Ráadásul mintha butább is lenne a programnak ez a része, kimerül néhány csapatutasításban meg néhány individualban és kész. Ha valóságban a jobb hátvédnek azt mondom, hogy ne foglalkozz semmivel csak rúgd elõre a labdát a Cissé majd megoldja akkor az úgy van. Itt hiába állítom be neki csak tiki-takázik (legtöbbször az ellenféllel) és nem a játékos a béna, a Div2 legjobb jobbbekkje. Szóval én most kurva ideges vagyok egyébként. :(
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Egyébként túrtam már olyanokat is, hogy megnéztem a játékosok pass statját - papíron már nekem van a legerõsebb csapatom a DiV2-ben mégsincs három passz egymáshoz. Most mindenféle keretet kimerítve, a többszörösét kínálva egy játékosnak csak, hogy egyáltalán idejöjjön vettem egy olyan játékost akire azt írja, hogy még DIv1-ben is leading star lenne - ehhez képest köze sincs a játékhoz 8m-re rúgja a kapu mellé és a 3m-re álló társhoz sem tudja odapasszolni... Szerintem ebben a játékban símán elõfordul, hogy a Balassagyarmat elveri a Realt 5:1-re.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Avanti Crociati!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

-Ha nincs semmi team utasítás, semmi egyéni taktika csak felhajigálom a játékosokat akkor nyerek, és a védõk is normálisan mozognak
- Akármit (szó szerint akármit) állítok ezeken, onnantól a védõk összevissza rohangásznak, és a labdabirtoklásunk is a béka fenek alatt. Természetesen kikapunk, de ha véletlen nem kapunk ki akkor is kapok 3-4 gólt max egyel többet rúgunk. Az akármi állítás alatt meg azt értem, hogy ha egy csatárnak adok valami spéci utasítást akkor már ez történik.... elég érdekes.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Avanti Crociati!
A törökök a másodikok warez terén (FM), erre hálából belekerült a játékba a török nyelv... lehet többet kéne nekünk is warezolni...
www.smart-bus.hu

Bajnokság végeredménye
Bajnokok Ligája selejtezõk
Majd az Európa Liga csoportkör beli szereplésünk
Magyar kupában,és a Ligakupában hamar búcsúztunk,nem is bánom,nagyon sokat kivett a csapatból az EL szereplés,15 forduló után csak a 7.(!!) helyen álltunk,alattam meg rezgett a pad,kaptam az ultimátumokat sorban,de tavasszal már csak a bajnokikra kellett koncentrálnunk,aminek meg is lett az eredménye,a 28. fordulóban álltunk elõször az élen,és ott is maradtunk,meglett a címvédés!
Félidõhöz érkezett a bajnokság.A sok új ember miatt a taktika begyakorlása októberig húzódott,és addig csak kínlódtunk.Kezdtem is ideges lenni,a hatodik fordulóban még a tizenkettedik helyen voltunk.Fierro sem találta a góllövõ cipõt.Aztán minden a helyére került,onnantól meg már nem tudtunk veszíteni.Meccsek.Aki végig remekel,az Litsios,de azért Fierro is összekapta magát,a Roma ellen mesterhármast rúgott.Neki inkább az EL-ben megy jobban.A 17.fordulóban végre az élre kerültünk,és már nem nagyon akarok hátra nézni.Ha nem esik ki senki hosszabb idõre,akkor nem lehet gond. Pillanatnyilag három sérültem van,ebbõl kettõ a tarcsiban lábadozik,de két hét múlva már játszhatnak. õk is.Taktika.
Az Európa Liga eddig sima volt,de el is várják tõlem az elõdöntõt..Azért elég hamar nagyra nõttek az elvárásaik a tavalyi szezonhoz képest.Bár az igaz, hogy mindent meg is kapok,amit lehet.Több mint 40M-t kaptunk a TV jogdíjból, azt egy az egyben megkaptam átigazolásra,és bizony világklasszis játékosokat hoztam.A két csatár mellett Johansson is nagy fogás volt,de Butland is legtöbbször nagyon jól véd,újra behívták a válogatottba is.
folyt.köv...
am ha valakit érdekel tudok még képet tenni jobb játékosokról, statokról stb..