A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Volcanor

2023/2024

Idén már elég durva üzleteket kötöttem, mivel próbálom folyamatosan beépíteni a fiatal hollandokat, így a 2-3 éve, ingyen és apróért jött játékosokat adom el, elég nagy haszonnal. Top 4 transzfer, ebből 3 ebben a szezonban jött létre:
    El Sayed.
    Yeremin.
    Rosmen.
    Vieira.

A szezont egy újabb Holland Szuperkupával kezdtük. A Holland Kupában már a második meccsünkön kiestünk, hazai pályán a Zwolle ellen, elég nagy szégyen volt a meccs ránk nézve...
    BL-csoportkör.
    Első körben a Celtic ellen jutottunk tovább(1-1, 2-0), majd jött a Bayern. Otthon hatalmas meglepetésre simán 3-0-ra vertük őket, utána kikaptunk az AZ ellen, akik ellen esélyünk sem volt idegenben. Próbáltam a Bayern ellen először egy kontra taktikát beállítani, mivel elég gyorsak a szélsőim. 2-0-ás Bayern vezetésnél már ultra defenzívre állítottam a csapatot, 3-0-nál már kínomban röhögtem. Egész meccsen 1 kapura lövést sikerült összehozni, kb ennyiszer is léptük át a félpályát. A vége előtt nem sokkal Alaba kapásból beívelte, lecsúszott, a kapusom meg órisát lepkézve mellényúlt a labdának, és behullott a kapuba. 4-0, ki is estünk. Amúgy az első 3 gólt mind úgy szerezték, hogy valahogy beküzdötték a labdát az ötösön belülre, és hiába játszottam gyakorlatilag 5-6 védő típusú játékossal, mindig üresen hagytak 1-2 méterre egy játékost.
    A bajnokságban október végén 12 pont hátrányunk volt a listavezetővel szemben, tavasz közepe felé viszont már mi álltunk az első helyen. Utolsó előtti fordulóban a PSV ellen jött a szokásos "úgyselőszgólt" meccs, így az utolsó forduló előtt 3 csapat állt 69 ponttal, de jobb gólkülönbség miatt mi voltunk az elsők. Mentünk idegenbe a Heerenveen ellen, egész meccsen változtattam a taktikát, végül a második félidő közepén 10 perc alatt lőttünk kettőt, és a játékunk is jelentősen feljavult. Majd a 83. és a 85. percben gólt lőttek a hazaiak, a védők megint elképesztően ügyesen fogták egymást, csak az ellenfelet nem. A másik 2 csapat behúzta a meccsét, így mi csak a harmadik helyen zártunk.
    Tabella.
    Idegenben 17 meccsből kemény 6-ot nyertünk meg. Továbbra sem tudok mit kezdeni ezzel, az alap taktika öngyilkosság, kontrázni meg megint csak eredménytelen, hiszen gólokat mindig csak 15-20 kapura lövésből szerzünk, abból a néhányból biztosan nem fogunk, amit a taktika eredményez.
    Statok.
    Gasanov.
    Udrea.