Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Chris García
Két free agent,mindkettõnek a Mexikói Tigres-nél járt le a szerzõdése.20-25k fizetésért mindkettõt idehozhatnám.És ez még csak a jéghegy csúcsa.Akinél van egy kiterjesztett megfigyelõi hálózat néhány jó scout-al, igazi kincsekre bukkanhat.Én már nem igazolok senkit,mert elegen vagyunk.És nem maradok addig,hogy nekiálljak üzletelni a játékosokkal.Egy olyan karrierben,ahol hosszú idõre tervezek egy csapatnál,vadászni fogok az ilyenekre.
Meccsek.
Meccs1.
Meccs2.
Meccs3.
1-1-nél nem adtak meg egy 11-est...
Meccs4.
Nem adtak meg megint egy 11-est.
No comment.
Mindenki be van állítva emberfogásra, a pontrúgás elõtt több mp-ig egyedül állt ott, míg a védõim egymást fogták...Persze gól lett belõle.
Ezen kívül szerintem a kapott góljaink kb fele bekerülhetne az Eurosport válogatásába, illetve a kihagyott 100%-os ziccereinkre is lenne legalább egy 15 perces mûsoridõ. Elég nehéz így pozitívan hozzáállni a folytatáshoz, máris lecsúsztunk az elsõ helyrõl a középmezõnybe.
Még ez elõtt tettem egy próbát a Serie B-ben is, elsõ meccs, kezd az ellenfél, játékos lepasszolja a labdát, majd a TKP-m 2 mp-re rá lendületbõl, páros lábbal beleszáll hátulról szegény játékosba, persze rögtön kiállították, fél perc se telt el a meccsbõl...
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Kurva idegesítõ, hogy mennek a napok és látom, hogy ilyeneken gondolkodik, hogy U19 válogatott meccsek.
Következõ évben bajnokként kell feljutni, nincs mese. Az látszott, hogy a szezon végére szétestünk, így is túlteljesítettünk ezzel a kerettel. Most nyáron majd igazolni kell minél jobban, pénz remélhetõleg lesz, kötöttem le barátságos meccseket, TV-sek lesznek, reméljük feltornázzuk a kasszát 700 e fontra. A védelmet erõsíteni kell, elõre pedig nem is tehetséges, hanem inkább gyors játékosokat szeretnék.
Hajrá!
A kereten csak egy kisebbet alakítottam, mivel sok jó játékosa van az Ajaxnak, akik ráadásul fiatalok is. Én is 19-20 éves játékosokat igazoltam, akik többnyire alapemberek lettek, valamint az idõsebb játékosakat eladtam. Igazolások. Így alakult ki a keret, amiben a legidõsebb játékosom a 24 éves csapatkapitány, de Jong volt.
A szezont a holland szuper kupával kezdtük és meg is nyertük. A bajnokságban nem nagyon találták ellenünk az ellenszert, aminek az eredménye egy nagyon sima bajnoki cím lett. Igaz a vezetõség nem is várt el mást a csapattól. A Holland kupában nagyon könnyû sorsolásom volt, végig a B-csapat játszott az elõdöntõig és könnyed kupagyõzelmet ünnepelhettünk.
A szezon fõ célja az volt, hogy minél jobb BL szereplést érjen el a csapat. Errõl egy nagyon kemény csoportsorsolás miatt, már le is akartam mondani. Összekerültem a Real Madriddal, PSG-vel és a Kobenhaven-nel. Gondoltam biztos 3. hely és EL tavasz. A játékosaim nem így gondolták és egy idegenbeli gyõzelemmel kezdtünk a PSG ellen, majd jött a dán csapat elleni gyõzelem otthon. Gondoltam, hogy így már reális esélyünk van a továbbjutásra, mivel a Real-nak és a Kobenhaven-nek 1 pontja volt, PSG-nek 3, nekem 6. Majd jött a Real elleni két zakó… PSG-vel itthon játszottunk egy 2-2 (utolsó percben egyenlítettek), majd a dánok ellen belefért egy vereség is, mivel kedvezõ eredmények születtek a többi meccsen. 7(!) ponttal sikerült megélnünk a BL tavaszt! A sorsoláson megkaptam a Barcát… A bajnokságban vezettek simán Real elõtt, gondoltam, ez is szép siker a nyolcaddöntõi végállomás. Az elsõ meccsen otthon jó játékkal 2-0-ra vertem õket, szerencsére nagyon gyengén játszottak. A visszavágón, a félidei 0-0 után rúgtak gyorsan egy 3-ast. Összeomlottunk teljesen, de Fortuna velünk volt 92 percben kaptunk egy 11-est, amit de Jong be is vágott! Idegenbeli góllal tovább mentünk, cél a csillagos ég lett! Negyeddöntõben jöttek az Ágyúsok, akiket egy idegenbeli 2-2 után 5-0-ra vertünk otthon! Elõdöntõben megkaptuk az Öreg Hölgyet és ellenük egy kettõs gyõzelemmel, 1-0, 3-1 kerültünk a fináléba. A döntõben a Manchester City volt az ellenfelünk. Egy nagyon gyenge és unalmas meccsen 1-0 nyertünk de Jong góljával (aki 11-est is hibázott), így mienk lett a BL serleg! A legjobb játékosaim a két szélsõ Duarte és Gómez, valamint a csatárom Sigbórsson és az irányítóm de Jong volt. A BL gyõzelem után a játékosaim értéke megduplázódott
Man.City
Napoli
Real Madrid
Marseille
azt hiszem sejtitek kikkel voltam. Az utolsó meccs a City ellen volt idegenben, igazi sorsdöntõ mérkõzés volt. Persze Benzema végülis 2db 1on1 helyzetet hagyott ki, Bale 5.3as ratinget hozott le, CR szintén. Benzema 4.9es ratinggel végzett, majd 2. félidõre feldobtam a helyére Jesét, Bale helyére pedig Isco-t. Nem sok sikerrel jártam, kikaptam 2-0ra... Marad a bajnokság, bár egyelõre elég pipa vagyok a játékra, illetve magamra...

Avanti Crociati!
Kupából hamar kiestünk, ugye nemzetközi kupákban közel sem voltunk érdekeltek, bajnokságban pedig a 9. helyre vártak minket, úgyhogy azt hiszem csak 1 lényeges kép számít, ami tükrözi ezt a bemelegítõ évet!

Avanti Crociati!
Bajnokság végeredménye
Magyarkupa döntõ
6 milliót kaptam igazolni,amit az utolsó centig elfogok költeni,eddig már van 6 fix érkezõ,3 bolgár,2 portugál,1 brazil,a nevüket nem tudom...majd megtanulom :D na hajrá fidesz! vagyis na bocsánat videoton!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár