Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért elég furcsa,hogy klasszis játékosok vannak klub nélkül minden évben.Így igazoltam Butland-ot is ingyen.Ilyenkor hol vannak az uzsorás ügynökeik?Miért nem keresnek csapatot az ügyfeleiknek?Mondjuk nem baj,mert szinte mindig van egy-két nagyon jó játékos klub nélkül.
bakkerman
ja,és nem generált,létezõ játékos,Stefan Velkov

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
aztabüdös,elég jók!! Én most bukkantam a Vidivel egy bolgár belsõvédõre,19 éves,de már bemutatkozott a nagyválogatottban,csapata alapembere,scoutom 4 és fél csillagot adott a current abilityre,és 5 csillagot a potential-ra,2 millióért meg is állapodtam a klubjával,2015 június 8.-án csatlakozik,kiváncsi leszek rá!

Jorge Araya
Chris García
Két free agent,mindkettõnek a Mexikói Tigres-nél járt le a szerzõdése.20-25k fizetésért mindkettõt idehozhatnám.És ez még csak a jéghegy csúcsa.Akinél van egy kiterjesztett megfigyelõi hálózat néhány jó scout-al, igazi kincsekre bukkanhat.Én már nem igazolok senkit,mert elegen vagyunk.És nem maradok addig,hogy nekiálljak üzletelni a játékosokkal.Egy olyan karrierben,ahol hosszú idõre tervezek egy csapatnál,vadászni fogok az ilyenekre.
Most vettem észre,hogy a válogatottunk barátságos meccsen 6-0-ra kikapott Kínától. Persze nem csoda:1. 2. 3. 4.Lassan itt a 2020-as esztendõ,de egy normális magyar játékost nem láttam még a játékban.Valószínûleg nem is fogok..
Volcanor
Kezdtem egy újat a Heerenveen csapatával:
Meccsek.
Meccs1.
Meccs2.
Meccs3.
1-1-nél nem adtak meg egy 11-est...
Meccs4.
Nem adtak meg megint egy 11-est.

No comment.
Mindenki be van állítva emberfogásra, a pontrúgás elõtt több mp-ig egyedül állt ott, míg a védõim egymást fogták...Persze gól lett belõle.

Ezen kívül szerintem a kapott góljaink kb fele bekerülhetne az Eurosport válogatásába, illetve a kihagyott 100%-os ziccereinkre is lenne legalább egy 15 perces mûsoridõ. Elég nehéz így pozitívan hozzáállni a folytatáshoz, máris lecsúsztunk az elsõ helyrõl a középmezõnybe.

Még ez elõtt tettem egy próbát a Serie B-ben is, elsõ meccs, kezd az ellenfél, játékos lepasszolja a labdát, majd a TKP-m 2 mp-re rá lendületbõl, páros lábbal beleszáll hátulról szegény játékosba, persze rögtön kiállították, fél perc se telt el a meccsbõl...

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Zenszkij
Mit mondjak óriási a szakadék a portugál második és harmadik osztály között. Az SJ Ver egy blue square premier erõsségû csapat. És most ilyenekkel küzdök, hogy Belenenses meg Setúbal. A bent maradás csodaszámba fog menni. Szerintem ilyen évem még sose volt, mint ami vár rám. Kínkeservesen fogunk küzdeni minden kósza pontocskáért....5,5K-s fizetési keretbõl nem is lehet ugrálni semennyire sem. Tavaly 3,9 volt. Nem vitték túlzásba a srácok, ráadásul el akarták adni a klubbot, de az is dugába dõlt.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
+valahol a beállításokba is van valami feldolgozási idõ vagy h van megfogalmazva (bár irreálisabb eredmények tudnak lenni, bár aki nem sok bajnokságot tölt be annál nem nagyon van különbség emiatt)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Detail level vagy hol tudsz csökkenteni, a jobb felsõ sarokba ha menüt lenyitod, le veszed min.-re majd még ki tudsz venni dolgokat (egy-kettõt amibe indulsz muszáj bent hagyni mert nem fogadja el)

Nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ilyen szar meccseken ne dolgozzon az FM?
Kurva idegesítõ, hogy mennek a napok és látom, hogy ilyeneken gondolkodik, hogy U19 válogatott meccsek.
Na, visszavágó 1-1 lett, halottnak a csók...

Következõ évben bajnokként kell feljutni, nincs mese. Az látszott, hogy a szezon végére szétestünk, így is túlteljesítettünk ezzel a kerettel. Most nyáron majd igazolni kell minél jobban, pénz remélhetõleg lesz, kötöttem le barátságos meccseket, TV-sek lesznek, reméljük feltornázzuk a kasszát 700 e fontra. A védelmet erõsíteni kell, elõre pedig nem is tehetséges, hanem inkább gyors játékosokat szeretnék.

Na, ilyenkor fel tudnék robbani. Egész évben küzdünk, ezért a szennyért?

Darthmushroom
am az ilyen a legszebb gyõzelem :D mikor kb. alig van esélyed rá a meccs alapján :D

Na, hogy legyen egy ellenpélda a sok "mennyire csal az FM <#boxer>" dologba. A hazaikat most fosztottam meg a rájátszástól. <#szeret>

:D
Hajrá!

Zenszkij
valami olyasmi, de ha jön egy jobb edzõi ajánlat lépek <#vigyor>

Grat, cél az elsõ osztály? :)

az esti meccsekre találtál helyette valakit? meg edzéseken gondolom nem tud mindig ott lenni, mert a nagycsoportos társaival fogócskázik, illetve leckét ír :D

bakkerman
meg a kedvencem még,hogy a játékos ügynöke szerint a védence jobb szerzõdést érdemelne,és ezzel is zaklatnak jópár játékosomnál...azért elég idegesitõ ez,mindenkivel egyenként beszélni

Zenszkij
Véget ért az elsõ szezonom az SJ Verrel. Behúztuk a bajnokságot, sikerült a promóció, irány a második vonal. Mit mondjak vért fogunk izzadni. Mindenki elballagott free transferen, nincs csapat. Mondjuk azokkal a kutyaütõkkel esélyünk nem lenne a második vonalban. Lesz szûk 3 hetem csapatot igazolni. Izgalmas lesz :D. A fizetési keretet megemelték "bõkezû" 5,5K eurora. Ronaldo 650K-t keres hetente...

bakkerman
eddig az egész nyaram arról szól a vidinél,hogy utasítgatom elfele a tucatjaival érkezõ ajánlatokat legalább 8-10 emberemre...Pistikéért már jöttek nyugatról 600-700 ezres ajánlatok,de megvárom hogy muzsikálunk a BL-ben,ha bejutunk,akkor marad,és azzal felmegy az ára,és esetleg télen majd eladom másfél misi környékén,addig meg issza fehérvárott a kakaót :DD

Darthmushroom
kifejezetten nézetõs grat, fõleg h nincs már Belfodil a keretbe, aki a tavalyi játékba elég sokat segített a Parmával kezdõknek.

Darthmushroom
Gratula, nagyon szép. attól függetlenül h utálom az ajaxot :D

Ez igazán nagy dolog volt,gratulálok.Valami hasonlót szeretnék elérni az EL-ben én is.
Igen, az. Pedig amikor jól megy, akkor berámolunk akár meccsenként 5-6 gólt is... A probléma az, hogy CR-nek rengeteg a távoli lövése (pedig mindig beállítom neki hogy NE!) ill. sok a sikeres szerelés a CPU részérõl általában. Még 1 patch szerintem kéne azért a játéknak...

Köszi
Zenszkij
Ez szép, és egy jó csapatnak szerencse is kell, ami itt bejött. Gratula.

Ajax 2013/14

A kereten csak egy kisebbet alakítottam, mivel sok jó játékosa van az Ajaxnak, akik ráadásul fiatalok is. Én is 19-20 éves játékosokat igazoltam, akik többnyire alapemberek lettek, valamint az idõsebb játékosakat eladtam. Igazolások. Így alakult ki a keret, amiben a legidõsebb játékosom a 24 éves csapatkapitány, de Jong volt.
A szezont a holland szuper kupával kezdtük és meg is nyertük. A bajnokságban nem nagyon találták ellenünk az ellenszert, aminek az eredménye egy nagyon sima bajnoki cím lett. Igaz a vezetõség nem is várt el mást a csapattól. A Holland kupában nagyon könnyû sorsolásom volt, végig a B-csapat játszott az elõdöntõig és könnyed kupagyõzelmet ünnepelhettünk.
A szezon fõ célja az volt, hogy minél jobb BL szereplést érjen el a csapat. Errõl egy nagyon kemény csoportsorsolás miatt, már le is akartam mondani. Összekerültem a Real Madriddal, PSG-vel és a Kobenhaven-nel. Gondoltam biztos 3. hely és EL tavasz. A játékosaim nem így gondolták és egy idegenbeli gyõzelemmel kezdtünk a PSG ellen, majd jött a dán csapat elleni gyõzelem otthon. Gondoltam, hogy így már reális esélyünk van a továbbjutásra, mivel a Real-nak és a Kobenhaven-nek 1 pontja volt, PSG-nek 3, nekem 6. Majd jött a Real elleni két zakó… PSG-vel itthon játszottunk egy 2-2 (utolsó percben egyenlítettek), majd a dánok ellen belefért egy vereség is, mivel kedvezõ eredmények születtek a többi meccsen. 7(!) ponttal sikerült megélnünk a BL tavaszt! A sorsoláson megkaptam a Barcát… A bajnokságban vezettek simán Real elõtt, gondoltam, ez is szép siker a nyolcaddöntõi végállomás. Az elsõ meccsen otthon jó játékkal 2-0-ra vertem õket, szerencsére nagyon gyengén játszottak. A visszavágón, a félidei 0-0 után rúgtak gyorsan egy 3-ast. Összeomlottunk teljesen, de Fortuna velünk volt 92 percben kaptunk egy 11-est, amit de Jong be is vágott! Idegenbeli góllal tovább mentünk, cél a csillagos ég lett! Negyeddöntõben jöttek az Ágyúsok, akiket egy idegenbeli 2-2 után 5-0-ra vertünk otthon! Elõdöntõben megkaptuk az Öreg Hölgyet és ellenük egy kettõs gyõzelemmel, 1-0, 3-1 kerültünk a fináléba. A döntõben a Manchester City volt az ellenfelünk. Egy nagyon gyenge és unalmas meccsen 1-0 nyertünk de Jong góljával (aki 11-est is hibázott), így mienk lett a BL serleg! A legjobb játékosaim a két szélsõ Duarte és Gómez, valamint a csatárom Sigbórsson és az irányítóm de Jong volt. A BL gyõzelem után a játékosaim értéke megduplázódott
Kínos.
megyek és felakasztom magam. BL-ben nem jutottam tovább a csoportkörbõl:

Man.City
Napoli
Real Madrid
Marseille

azt hiszem sejtitek kikkel voltam. Az utolsó meccs a City ellen volt idegenben, igazi sorsdöntõ mérkõzés volt. Persze Benzema végülis 2db 1on1 helyzetet hagyott ki, Bale 5.3as ratinget hozott le, CR szintén. Benzema 4.9es ratinggel végzett, majd 2. félidõre feldobtam a helyére Jesét, Bale helyére pedig Isco-t. Nem sok sikerrel jártam, kikaptam 2-0ra... Marad a bajnokság, bár egyelõre elég pipa vagyok a játékra, illetve magamra...

Pörgettem tovább a karrierem Workington városában. Elég szar sorsolásom volt. Idegenben mentem az utolsóhoz, másodikként, kikaptam, de erre számítottam, nekem ezek szinte a legnehezebb meccsek. Utána jött egy közép csapat, majd jött az elsõ hozzám , vereség... Mentem idegenbe középcsapathoz, döntetlen, utolsó percben mentettünk pontot. Majd ismét az elsõhöz mentem... De most én nyertem. Ráadásul én nekem van az a hülye szokásom, hogy itt alsó osztályban sose nevezek kapust, mert kell a hely, hát le is sérült a meccsen a kapusom az elején. De végül behúztuk. Így fest a tabella most, 10 meccs van még hátra. Kemény lesz.

Gratula mindenkinek! Parmahoz különösen :)

zorrobomber
grat, klasszik Fyrex!

bakkerman
4. hely az rohadt szép gratula,látom az Internél vannak gondok :O

Fyrex
apró érdekesség hogy a szezon leggyorsabb (16 mp) és a legszebb gólját is mi szereztük! <#mf2>

Avanti Crociati!

Fyrex
Parma FC - 2013/2014 - 1. idény

Kupából hamar kiestünk, ugye nemzetközi kupákban közel sem voltunk érdekeltek, bajnokságban pedig a 9. helyre vártak minket, úgyhogy azt hiszem csak 1 lényeges kép számít, ami tükrözi ezt a bemelegítõ évet!

Avanti Crociati!

Fyrex
grat <#eljen><#worship>

Avanti Crociati!

bakkerman
asszem mindenféleképpen sok lesz a portugál a csapatban,akik tudnak majd portugálul beszélni a néger emersonnal

bakkerman
Videoton FC 2013/2014
Bajnokság végeredménye

Magyarkupa döntõ

6 milliót kaptam igazolni,amit az utolsó centig elfogok költeni,eddig már van 6 fix érkezõ,3 bolgár,2 portugál,1 brazil,a nevüket nem tudom...majd megtanulom :D na hajrá fidesz! vagyis na bocsánat videoton!!

bakkerman

LasDen
csak egzsyer legzyen netem, seggbe rugok mindenkit...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
nem

Avanti Crociati!

LasDen
mindenki jol viselkedik??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Király, köszi szépen!:)
Ajánlom Neked is,és mindenki másnak,hogy alaposan tanulmányozza át EZT. Folyamatosan frissül,és rengeteg hasznos dolog van benne.Az fm14 taktikai kézikönyvét fordítja egy srác magyarra.
bakkerman
hassle opponent,push higher up

Azt hogy lehet az új taktikánál beállítani, hogy próbáljuk nyomás alatt tartani az ellenfelet, és keményen támadjuk le õket. És fgõként, az ellenfél szélsõit hogyan lehetséges az újban semlegesíteni? Mert nekem ez sem a játékos saját beállításánál, sem a meccs elõtti csapatutasításnál nem mûködik, egyszerûen akármit csinálok, a szélsõik rendre szabadon koricálnak be a 16-osomon belülre, pedig mindenhol beállítom, hogy támadák le õket és keményen szereljék ha kell... Már 4 csapattal próbálkoztam, mindenféle taktikával, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Köszi elõre is.
Halasztást nem kellett keresgélnem sehol,szerintem ilyen nincs is.Amikor több játékosomat is behívták,mindig engem kérdeztek,hogy akarok-e halasztani.A felnõtt válogatottak meccsei jellemzõen nem szoktak bezavarni.Azoknak az idõpontjai be vannak tervezve.Inkább akkor fordult elõ,ha több 19-20 éves ifiválogatott volt az elsõ csapatnál.Ha hármat-négyet behívtak,már jött is a kérdés,hogy szeretném-e elhalasztani a meccset.Elég okos megoldás.Persze ahol harmincas elsõ keret van,ott lehet,hogy nem kérdeznek rá néhány hiányzó ember miatt.
Darthmushroom
szerintem biztos h valahol a fixturenél van, bár nem hiszem h ilyen miatt h 3 naponta van meccsed halasztanának mivel az alap dolog, de ilyen válogatott meccs miatt már lehetséges. más stadiont is szerintem ott lehet kérni.

Ez a halasztás engem is érdekelne, de nem találkoztam vele, vagy csak átsiklottam felette...