A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Utley
    Munkanélküli edzőként kezdtem és csak a skót 4.ligás Berwick Rangers látott bennem fantáziát.A csapat céljai közt az azonnali feljutás szerepelt, így pár krajcárért egymás tenyerébe csaptunk.Az én terveim kicsit merészebbek voltak, de nem fedtem fel egyből a lapokat az elnöknél.A csapat anyagi lehetősége az osztályhoz képest nagyon jó volt.Az első edzésre a pici táblámmal és mágneskészletemmel érkeztem az öltözőbe.
    A 4-1-2-1-2-es taktika felrajzolása után a 2 szélsőm tette fel a kezét, hogy nem találják a posztjukat. Egy gyors beszélgetés keretében elmondtam, hogy új posztot kell megszokniuk ha maradni szeretnének.Senki felett nem akartam pálcát törni,de egy rutinos "perem" emberemet eladtam alacsonyabb osztályba, hogy ami még van a pályafutásából azt a pályán tudja tölteni és ne a lelátón.Az egyik szélsőmet elengedtem kölcsönbe, mert éreztem, hogy nem akar megfelelni, de a másikban láttam potenciált egész addig, míg edzéseket nem kezdett el lógni..Ezt tapasztalva máris leküldtem a tartlékok közé és nem engedtem még edzeni se, mert nem kell a csapatba egy primadonna, aki csak akkor jön edzeni ha kedve szottyan..Ez az állapot januárig tartott és máris ingyen elengedtem...Az igazolások terén a szezon elején csak egy csatárt hoztam, mert nagyon szűken voltunk azon a poszton, de a szezon végén el is engedtem a 21/5-s mutató nem indokolta, hogy kapjon még egy idényt. A bajnokság elindult, de nem éppen úgy, ahogy elterveztem 4-5 hely (Stirling,Clyde) nagyon megindult és volt már 7 pont is az elsőtől a hátrányom.Ezt tapasztalva hoztam egy Celtic nevelésű ingyen igazolható Timothy Mjallby nevezetű fiatal srácot és a tél elején beajánlották David Luongo-t, aki a Livingston profija volt 20/9 gólt. Ez egy nagyon jó húzás volt, mert a későbbi gólkirállyal Darren Lavery-el (36/27) nagyon jó párost alkottak és elkezdtek jönni a gólok.Sajnos a 14-es év elején jöttek a sérülések, így a Rangerstől egy csatárt és a Cowdenbeath-től 2 játékos jött kölcsönbe egy csatár és egy középpályás...A csatárok nem sok sót ettek meg, de a középpályásom is csak vésztartalék lett...A csapat ráérzett a taktikára és jöttek az eredmények is. A végére a Stirling és a Clyde is leeresztett, de az East Stirligshire nagyon megindult és egy 5-st zúzott az arcomba hazai pályán és a futottak még helyezést elérő Anan is elkalapált. Ezek után 2 posztot váltottam és hosszú labdákkal sikerült az tekintélyünket helyre pakolni, mert a Peterhead 5-1,Stirilng 4-2,Albion Rovers 6-1-es verésével 4 fordulóval a vége előtt behúztuk az aranyérmet.
    A kupákról pár szó:
    A Challenge Cup 3.fordulóban idegenben hosszabbítás után vert el 2-1-re az Ayr (3.ligás).
    A League Cup 1 kanyar hazain a Dumbarton (2.ligás) 2-3.
    A Scottish Cup 4.kanyar hazain tv-s meccsen a St. Johnstone (1.ligás) 2-3 jelentette a végállomást.
    Irány a 3.liga és mindenkinek sok gólt és győzelmet :)