A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• The Sopranos
    A kezdetektől irányítom kedvenc csapatomat, ami immár 17 éve egyhuzamban tart. (FM2010)
    Első években egy olyan csapatot akartam létrehozni amire hosszú évekig alapozhatok. Sikerült is főleg olaszokból összerakni a csapat gerincét, amit igyekeztem fiatal játékosokkal kiegészíteni. Akik ha beértek mehettek Isten hírével...természetesen több milliós haszonnal. Így lett egy akkora tőkém, hogy már nagyobb nevű playerek se tudtak ellenállni nagy összegű aláírás összegeknek.
    Persze voltak mellényúlások is..az egyik legnagyobb, hogy egy Dave Devos nevű csatárért 17m €-t adtam...1 évvel később 7,5m-ért ment az Udinesehez, ahol kétszer lett gólkirály...
    4-5. évben sikerült megnyernem a bajnokságot, 1-szer az Olasz Kupát. Nemzetközi téren eddig 1 UEFA győzelmet tudtam összehozni.
    10 éven át szélsők nélkül játszottam, technikás TKP-kal, 4-3-2-1 vagy 4-3-1-2 felállásokban. Aztán olyan szélsőket adott az utánpótlás, hogy úgy gondoltam megpróbálom a szélsőkre építeni a taktikát. És itt jött az áttörés, a 4-2-3-1-gyel megtáltosodott a csapat.
    Perpillanat 9 ponttal vezetem a bajnokságot, döntőt játszok a Kupában és a BL-ben is.
    Hosszú karrier, de nem tudok megválni szeretett csapatomtól...nem tudom mi fog motiválni ha sikerül tripláznom. Az maga lenne a paradicsom!!!