Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
a meccs elõtt vettem észre,amikor jelöltem volna ki a csapatot,és látam a sok "trv" jelölést a játékosok mellett...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
kérj halasztást, elméletileg ideibe lehet valahol.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
annyira örülök amikor a magyar kupa visszavágója pont nemzetközi válogatott meccsnapra esik...a fél csapat vagy nagyválogatott,vagy u21-es,így hogy a picsába álljak ki? az u19-es csapattal?? profi szervezés,fõleg ha sérülten térnek vissza a válogatottól,akkor leszek még boldog

Fyrex
:DDDD

nálunk épp kezdõdik a végjáték, szoros lesz

Avanti Crociati!

bakkerman
Elõzõ Tatabánya elleni magyar kupa mérkõzésre ezzel a 11-el mentem ki :D Nevek,meg nemzetiségek alapján ez egy jó portugál kiscsapat :DD a poén az,hogy a gép elfogadta ezt a felállást,mert csak 5 non eu-s volt a keretben,a padon meg csak magyarok ültek :D

Tavaly másodikok lettek a Bayern mögött,megnyerték a német kupát,és negyeddöntõig jutottak a BL-ben.De idén már bajban lesznek.Négy forduló után nyeretlenek,és utolsó elõttiek.Alig ismertem rá a csapatra.Eladták az öt legjobb játékost,a keret meg olyanokkal van tele,akiket én a tartalékból is kiszórtam volna.
bakkerman
egy egész ország gyászol...
I. Viktor király fia sérülést szenvedett

bakkerman
hihetetlen a játék mennyire random-ra dobálja az eredményeket. 3 nappal ezelõtt a Mezõkövesd ellen otthon egy bûnszar futballt bemutatva játszottunk 1-1-et,most meg az eddig nagyon jól szereplõ,13 forduló után 2. helyezett Honvédhoz látogattunk elvileg rangadóra,de belenéztek a zakóba. Tényleg beigazolódik a mondás,hogy minden meccs más és más,csak így nehéz tervezgetni,hogy remegek a meccsek elõtt,most vajon melyik arcát mutatja a csapat,vagy a match engine.

Zenszkij
Szép, szõröstalpúakra ráfért :D.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Elkezdõdött az új szezon.
bakkerman
ez valami bug,hogy a Videotonban van egy Mamadu a felnõtt keretben,meg van egy másik Mamadu a B csapatban is,de az más születési dátummal?

Talán azért,mert nem eredeti a játék.Én még ilyet nem tapasztaltam.
Zenszkij
ez bizony bug

Igen ez lenne a normális ezért is lepõdtem meg. Ilyennel még nem találkoztam. Például az eredeti edzõt úgy hívják hogy Kovács Pista én kiválasztom a csapatot én is leszek a manager de a nevem Kovács Pista attól függetlenül hogy mit írok be névnek. Nem értem hogy mitõl van.

Darthmushroom
hm??? mivel átvetted a csapatot, a te nevednek kell lenni a te adataiddal. vagy nem értem a kérdést

Darthmushroom
igen, szövetség megkegyelmezett nekik ennyi év után, mondjuk úgy könnyû h bõvítik a bajnokságot ha jól emlékszek 18 csapatosra a jelenlegi 16ról.

Hali. Az mitõl lehet, hogy kezdenék egy játékot és amikor csapatot választok és elkezdõdik a játék akkor az eredeti edzõ neve az én nevem is de a saját profilom adataival? Eléggé zavaró... (virágbolti verzió)

Zenszkij
Visszakerülnek? Ilyet se hallottam még :D. Akkor idén ez bohócszezon nekik. Remélem le is alibizik ellenem <#vigyor>.

Darthmushroom
következõ fm-be jobb lesz, mivel nem tudom h akarnak majd bent maradni elsõ osztályba, mikor évek óta 3.vonalból sem tudnak fentebb lépni. pénz meg nem hiszem h annyi lesz h egész keretet kicseréljék.

am 2 éve nyomtam velük pár szezont de mikor elsõ osztályba kerültünk unalmas lett (nem nyertük meg)

Darthmushroom
Boavista pár éve bunda botrányba keveredett és kizárták õket az elsõ osztályból, ennek következtében õk is csõd közelbe kerültek és ezért tovább gyengülve kiestek onnan is, DE pár hete a szövetség elfogadta a fellebbezésüket és ezért jövõre visszakapják az elsõ osztály jogát és ott is indulnak majd akármilyen eredményt érnek el idén (bõvül az elsõ osztály könnyû volt nekik helyet találni) am vicces mert a "nagy hármason" kívül csak õk tudtak még elsõ osztályba bajnokok lenni.

Zenszkij
Kis sztori a Boavistárol, Porto másik klubcsapatáról.

"A klub idáig 51 szezont töltött a portugál labdarúgás élvonalában. A 2007-2008-as bajnokság végén - bár a 9. helyen végeztek - a Boavistának 1969 óta elõször búcsúznia kellett az elsõ osztálytól, mivel az Apito Dourado néven elhíresült bundabotrányban bûnösnek ítélte a csapatot a fegyelmi bizottság és kizárta õket a másodosztályba.

2009-ben a pénzügyi csõd szélére sodródott és jócskán meggyengült csapat a másodosztályból is kiesett, és azóta a portugál harmadosztályban szerepel."

Ezekkel is érdekes lehet egy karrier....

Zenszkij
Meguntam kicsit a Norwich karrieremet. PL második hely után és a BL csoportkör most nem izgat annyira, majd késõbb visszatérek hozzá. Úgy döntöttem belevágok én is egy vándorkarrierbe. Mourinho nyomdokaiba lépve portugál szakember lettem, második állampolgárságom brazil. Sunday league managerként indultam, és persze munkanélküliként. Nem telt el egy hét máris jött az elsõ állásinterjú, melyet el is fogadtam. A csapat a nagyon neves Sporting Clube Sao Joao de Ver.

Jelenleg a portugál 3. vonal D csoportjában vitézkednek. Cél a playoff kör elérése volt. A playoff úgy jön össze, hogy van 8 darab 10 csapatos liga, azokból az elsõ kettõ bejut a 2 darab playoff táblára, mely januárban kezdõdik. Itt összesen már csak 8-8 csapat van, nullázódnak a pontok és 14 meccs után az elsõ kettõ-kettõ nyer promóciót a második vonalba. De lehet lesz még a promócióban valami variálás, mert a liga szabályait nem biztos, hogy jól értelmezem a konkrét feljutásra vonatkozóan.
Féltávnál így állunk, jöhet az a fránya playoff liga.

Döbbenet számomra, de a playoff ligában ott van a Boavista is. Ezek is tönkrementek volna, és visszazuhantak a 3. vonalba? Érdekes. Kíváncsi leszek mire megyek velük. Az viszont tény, hogy annyi csapat van itt, hogy a harmadik vonalból feljutni szinte már mûvészet.

Volcanor
A legértékesebb játékosom volt, értékei is kiválóak, de ennyiért muszáj volt elengednem.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Darthmushroom
Grat, szép változatos volt :D azért lol itt monaconál eladások Romero 70m, állat volt bagoly mentésembe tavalyiba de h ennyiért nem bírtam volna eladni az biztos :D 20m körül mozgott az alapára.

Volcanor
Monaco 2018/2019:
Igazolások.
Statok.
Liga Kupa.
Llorente.
Bajnokságban ötödik helyen zártunk, 2 nappal kupadöntõ elõtt érdeklõdtem más csapat iránt, erre másnap ki is rúgtak...BL-ben a címvédõ MU-t búcsúztattuk elsõ körben, de utána Atleticoval már nem bírtunk. Az egész szezonra jellemzõ volt a pocsék helyzetkihasználás, sokszor 20-25 lövésbõl se tudtunk gólt szerezni, vagy esetleg csak egyet. A védelem se remekelt, középsõ védõim gyakran csináltak érdekes dolgokat, pedig egy Sakho-Jones-Smalling 3-as nem rossz papíron.
Be is fejezem ezt a mentést, itt az összegzés a karrieremnek. Kár volt azért az elbukott VB-döntõért.

zyndar
Mekkora pengék:

Litmanen Rivaldo

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Volcanor
Köszi, kipróbálom.

zyndar
Állítsd a legjobban fejelõt a rövidre a védekezõ szabadrúgásoknál.

Ti hány csapatutasítást használtok? Gondolom minél több, annál komplexebb a játék. Én kb. 11-et mindig.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

schalke mit ért el nélküled??
milyen címerpackot használsz?

i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

Volcanor
Ezt a pontrúgást hogy lehet hatékonyan kivédekezni? Nevetségesen sok gólt kapok belõle, odaíveli a rövidre, átveszi, begurítja. Védõk meg nem csinálnak semmit...

Nem estek ki,16.helyen végeztek.Valami más miatt nem hosszabbított,de nekem pont jól jött.
Majdnem kész a csapat,megtaláltam Fierro mellé a másik rettenetes csatárt is.Mivel már 2019-ben járok,hemzseg a játék a generált világklasszisoktól.Az 50 ezres adatbázis megteszi a hatását.Most hoztam a Botafogo-tól egy balhátvédet is,és csak 6M-ba került.Nem is kért sok fizetést,és portugál útlevele is van,ami errefelé nem mellékes.Gyakorlatilag van már tíz világklasszis játékosom,meg hét-nyolc rotációs,akik szintén nem gyengék.Még egy CM kell,és be is fejeztem a gyûjtögetést.Ezzel a csapattal el nem tudom képzelni,hogy bárki megszorítson bennünket a ligában.
Darthmushroom
az szép fogás. am nem estek ki h véletlen azért nem hosszabbított?
am tavalyiba is lehetett ilyen meg hasonló neveket ingyen szerezni. nekem volt ingyen pl. Lewandowski, Munian, Herrera, Corchia, Ruben Pardo így hirtelen :D

Végy egy jó kapust...ingyen!!Válogatott angol kapus klub nélkül.Érdekes játék az fm.
Darthmushroom
szép így elsõ évbe, grat!!

az átigazolásokra adott eurómillókból kecót és sportkocsikat vettem magamnak :P
Zenszkij
Nem semmi, és a Levante se. Nehéz felnõni ezekhez az eredményekhez, de próbálkozok :).

neuer a házban! (kapuban)

Fyrex
sokat igazoltál, kéne már egy genie scout mi?! :P grat! <#worship><#worship>

Avanti Crociati!

Fyrex
ha már tabella, Juve védelem bekaphatja :)

Avanti Crociati!

LEVANTE, 2013/2014

bravúros hajrával sikerült visszakapaszkodni a 4. helyre, így következõ szezonban ott vagyunk a bl-rájátszásban! még sosem volt hosszútávú karrierem spanyolországban, remélem ez az lesz. azt mindenesetre rögtön megtapasztaltam, hogy tényleg mennyire kétcsapatos ez a spanyol elsõ liga. a real és a barca 22 ill. 25 pontot vert a harmadik helyezett villarreal-ra. az mondjuk érdekes, hogy csak egy góllal lõttünk kevesebbet, mint a barca, viszont az nem hogy háromszor annyit kaptunk... bizony a védelmen nem árt majd csiszolni, illetve a taktikán sem. de hát pont ez a móka az egészben. :)

csapat:
átigazolások, kapusok és védõk statjai, középpályások és csatárok statjai

bajnokság és kupa:
tabella, mozgás a tabellán, bajnokik egyik fele, bajnokik másik fele, az év csapata, kupameccsek

kulcsemberek: el zhar, pallardo, rodas, simao, karabelas, barral
Darthmushroom
tabella LOL

Cagliary Calcio 2018-2019.
Tabella.
Meccsek.
Nagyszerû tavaszt produkáltunk,pedig a végére szépen elfogytunk.Áprilisban már a tartalékban siránkozó átadólistásokat is be kellett vetnem,mert hat sérültem volt.Kihoztuk a maximumot,ennél többet nem lehetett elérni.Volt egy ötös,meg egy négyes gyõzelmi sorozatunk is.A fõnökség nagyon elégedett,kíváncsi leszek,ez pénzben mit jelet majd.Mert pénzre szükségem lesz.Négy-öt fiatal,22-23 éves világklasszist is figyeltettem szezon közben.Fierro biztosan jön,vele már megegyeztem.Jövõre szeretném megnyerni a Serie-A-t.Ha azt veszem alapul,hogy tavasszal több pontot szereztünk a bajnoknál is, akkor teljesen reális célnak tûnik. Az Európa Liga csak bónusz,már úgyis nyertem egyet. Persze a gyenge láncszemeket ki fogom szórni,mert akad néhány.Ha a kinézett igazolásokat sikerül nyélbe ütnöm,akkor extraklasszis csapatom lesz.
A többit majd a nyitány elõtt,ha kész lesz a csapat.
Értem, csak kicsit megmosolyogtató volt. :)

Darthmushroom
13ba ez valami hiba lehet vagy nem tudom mert sokszor kis csapattal nagy ellen engem hozott favoritnak. szóval nem csak ez az egy példa.

Zenszkij

Jajj, kupában kivertük a felettünk lévõ csapatot, mint a franc, bajnokságban meg szenvedünk. Pedig nem kéne lecsúszni a rájátszásról idén...

igen teljesen hûlyék! ezek után bl gyõzelmet várnak, az biztos:)
a meccs elõtt az aszisztom a támadójáték gyakorlását erõltette:)
köszi az infokat! nálam a szélsõ támadójáték sose mûködött, nem jöttek úgy az eredmények. viszont erõs középpálya, szélsõjátékosok nélkül megfelelõ szélsõ védõkkel.. az már mûködik