Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
am 2 éve nyomtam velük pár szezont de mikor elsõ osztályba kerültünk unalmas lett (nem nyertük meg)
"A klub idáig 51 szezont töltött a portugál labdarúgás élvonalában. A 2007-2008-as bajnokság végén - bár a 9. helyen végeztek - a Boavistának 1969 óta elõször búcsúznia kellett az elsõ osztálytól, mivel az Apito Dourado néven elhíresült bundabotrányban bûnösnek ítélte a csapatot a fegyelmi bizottság és kizárta õket a másodosztályba.
2009-ben a pénzügyi csõd szélére sodródott és jócskán meggyengült csapat a másodosztályból is kiesett, és azóta a portugál harmadosztályban szerepel."
Ezekkel is érdekes lehet egy karrier....
Jelenleg a portugál 3. vonal D csoportjában vitézkednek. Cél a playoff kör elérése volt. A playoff úgy jön össze, hogy van 8 darab 10 csapatos liga, azokból az elsõ kettõ bejut a 2 darab playoff táblára, mely januárban kezdõdik. Itt összesen már csak 8-8 csapat van, nullázódnak a pontok és 14 meccs után az elsõ kettõ-kettõ nyer promóciót a második vonalba. De lehet lesz még a promócióban valami variálás, mert a liga szabályait nem biztos, hogy jól értelmezem a konkrét feljutásra vonatkozóan.
Féltávnál így állunk, jöhet az a fránya playoff liga.
Döbbenet számomra, de a playoff ligában ott van a Boavista is. Ezek is tönkrementek volna, és visszazuhantak a 3. vonalba? Érdekes. Kíváncsi leszek mire megyek velük. Az viszont tény, hogy annyi csapat van itt, hogy a harmadik vonalból feljutni szinte már mûvészet.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Igazolások.
Statok.
Liga Kupa.
Llorente.
Bajnokságban ötödik helyen zártunk, 2 nappal kupadöntõ elõtt érdeklõdtem más csapat iránt, erre másnap ki is rúgtak...BL-ben a címvédõ MU-t búcsúztattuk elsõ körben, de utána Atleticoval már nem bírtunk. Az egész szezonra jellemzõ volt a pocsék helyzetkihasználás, sokszor 20-25 lövésbõl se tudtunk gólt szerezni, vagy esetleg csak egyet. A védelem se remekelt, középsõ védõim gyakran csináltak érdekes dolgokat, pedig egy Sakho-Jones-Smalling 3-as nem rossz papíron.
Be is fejezem ezt a mentést, itt az összegzés a karrieremnek. Kár volt azért az elbukott VB-döntõért.
Ti hány csapatutasítást használtok? Gondolom minél több, annál komplexebb a játék. Én kb. 11-et mindig.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;

Majdnem kész a csapat,megtaláltam Fierro mellé a másik rettenetes csatárt is.Mivel már 2019-ben járok,hemzseg a játék a generált világklasszisoktól.Az 50 ezres adatbázis megteszi a hatását.Most hoztam a Botafogo-tól egy balhátvédet is,és csak 6M-ba került.Nem is kért sok fizetést,és portugál útlevele is van,ami errefelé nem mellékes.Gyakorlatilag van már tíz világklasszis játékosom,meg hét-nyolc rotációs,akik szintén nem gyengék.Még egy CM kell,és be is fejeztem a gyûjtögetést.Ezzel a csapattal el nem tudom képzelni,hogy bárki megszorítson bennünket a ligában.
am tavalyiba is lehetett ilyen meg hasonló neveket ingyen szerezni. nekem volt ingyen pl. Lewandowski, Munian, Herrera, Corchia, Ruben Pardo így hirtelen :D
Avanti Crociati!

bravúros hajrával sikerült visszakapaszkodni a 4. helyre, így következõ szezonban ott vagyunk a bl-rájátszásban! még sosem volt hosszútávú karrierem spanyolországban, remélem ez az lesz. azt mindenesetre rögtön megtapasztaltam, hogy tényleg mennyire kétcsapatos ez a spanyol elsõ liga. a real és a barca 22 ill. 25 pontot vert a harmadik helyezett villarreal-ra. az mondjuk érdekes, hogy csak egy góllal lõttünk kevesebbet, mint a barca, viszont az nem hogy háromszor annyit kaptunk... bizony a védelmen nem árt majd csiszolni, illetve a taktikán sem. de hát pont ez a móka az egészben. :)
csapat:
átigazolások, kapusok és védõk statjai, középpályások és csatárok statjai
bajnokság és kupa:
tabella, mozgás a tabellán, bajnokik egyik fele, bajnokik másik fele, az év csapata, kupameccsek
kulcsemberek: el zhar, pallardo, rodas, simao, karabelas, barral
Tabella.
Meccsek.
Nagyszerû tavaszt produkáltunk,pedig a végére szépen elfogytunk.Áprilisban már a tartalékban siránkozó átadólistásokat is be kellett vetnem,mert hat sérültem volt.Kihoztuk a maximumot,ennél többet nem lehetett elérni.Volt egy ötös,meg egy négyes gyõzelmi sorozatunk is.A fõnökség nagyon elégedett,kíváncsi leszek,ez pénzben mit jelet majd.Mert pénzre szükségem lesz.Négy-öt fiatal,22-23 éves világklasszist is figyeltettem szezon közben.Fierro biztosan jön,vele már megegyeztem.Jövõre szeretném megnyerni a Serie-A-t.Ha azt veszem alapul,hogy tavasszal több pontot szereztünk a bajnoknál is, akkor teljesen reális célnak tûnik. Az Európa Liga csak bónusz,már úgyis nyertem egyet. Persze a gyenge láncszemeket ki fogom szórni,mert akad néhány.Ha a kinézett igazolásokat sikerül nyélbe ütnöm,akkor extraklasszis csapatom lesz.
A többit majd a nyitány elõtt,ha kész lesz a csapat.
a meccs elõtt az aszisztom a támadójáték gyakorlását erõltette:)