A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Stuttgarter Kickers 2016-2017.

Akkor folytatom a tavaszi történésekkel.Végig képesek voltunk egyenletes teljesítményre,nem törtünk meg,ha bejött egy vereség.Egyetlen meccsért voltam mérges,ez a Hoffenheim elleni 1-4 volt.Egy másik újonc kalapált el bennünket,ez a szurkolóknak sem tetszett.Végül a harmadik helyre tudtunk beérni.Tabella,és a meccsek.Egyenletes teljesítmény volt,a 8 vereség fele őszre,fele tavaszra esett.A helyezésünkért kaptunk 40M-t,engem meg a játékosok megválasztottak az év menedzserének.Azért a nagyszerű eredmények,és a rekord helyezésünk mellett voltak dolgok,amin jövőre javítani kell.Nem rúgunk annyi gólt mint szeretném,a 36 kapott gól 34 meccsen pedig nagyon sok.

A DFB Kupa csak harmadik volt a fontossági sorrendben.Amikor decemberben kiejtettük a Leverkusen-t,akkor kezdtem jobban odafigyelni.Azt már nem nevezném bravúrnak,hogy a negyeddöntőben idegenben kivertük a Wolfsburg-ot is.Azután már sima volt az út.A Nürnberg elleni döntőben pedig a szezon embere,Immobile triplázott, így megvédtük a címünket.Meccsek,és a döntő.

Az Európa Ligában is folytattuk az őszi menetelést,bár a Feyenoord,és a Schalke ellen is rezgett a léc.Az elődöntőben aztán le is vertük a lécet,mert jött a Barcelona,meg a kiesés.Idegenben bravúros 2-2,Immobile egyenlített a 92.percben.De itthon gyengén játszottunk,Messi büntetett,ezzel befejeztük az Európai kalandot.Meccsek.Az FC.Messi megnyerte a döntőt is, így legalább elmondhattuk,hogy a legjobb csapat ejtett ki bennünket.Immobile pedig gólkirály lett,14 góllal.Ő egyébként is fantasztikus volt,35 meccsen 32 gólt rúgott.De az újak közül Bardi is igen jól játszott.Megfogott két 11-est,de egyébként is több pontot hozott nekünk.
    Szép szezont zártunk,de jövőre a cél már csak a bajnoki cím lehet.Tovább erősítek, minden csapatrészben akadnak gyengébb láncszemek.Figyelek néhány lejáró szerződésű embert(M'Vila,Shelvey,Fahrmann),és néhány átadólistást is(Cleverley,Emre Can).Pár gyengébb ember megy,néhány erősebb jön,ahogy ez szokott lenni.Az új szezonra megállapított büdzsé pedig jóval magasabb,mint tavaly.Megpróbálom majd a legokosabban felhasználni.Az új ifik között megint van három kiemelkedő srác,talán Apostolopoulos a legjobb közülük.De mire ő felnő,arra lehet,hogy én már nem leszek itt.
    Ez volt a 4.szezon,folyt.köv.