A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94497 Haladás FC.2024-2025.
NB1.A kezdeti két vereség után összekaptuk magunkat,és onnantól már nem volt megállás.A kupadöntőt majdnem elszórakoztuk két gólos előnyről,és végül 11-esek döntöttek a javunkra.MK döntő.
Decemberben behúztuk a Klub VB-t is.
A BL-ben egy gyenge meccsünk sem volt.Mindenkit elvertünk,aki az utunkba került.A legszebb győzelem talán a Barcelona elleni 3-0,mert három stabil kezdőm is sérült volt, mégsem volt esélyük.Az elődöntő másik ágán MU-Chelsea meccs volt,én inkább utóbbit szerettem volna.Óhajom meghallgatásra talált.És ezzel a döntővel véget ért az angol fóbiám,mert eddig ellenük csak veszítettem a döntőkben.Színvonalában nem ez volt a szezon meccse,de aránylag simán nyertünk.Ezzel mi lettünk az első klub,aki BL címet tudott védeni.Döntő,és az odáig vezető út.
Fantasztikus csapatom van,nem vitás.Szezon előtt inkább azért aggódtam,mert a játékosaim értékei megint kezdtek csökkenni,de ez a BL döntő után helyreállt.50M-t ér most a legdrágább emberem.Könnyű,és kényelmes helyzetben vagyok,de dolgoztam érte eleget.Mindenki,aki számít,elfogadta és aláírta az új szerződését.Nincs elégedetlen,boldogtalan játékosom,tehát én is elégedett vagyok.Megengedtem magamnak egy kis nagyképűséget is az utolsó meccsünk után.Elvégre ki más lennék, mint a Special One.A csapatból nyáron két embert tervezek eladni,és van még kettő,akit esetleg elengedek, ha normális árat kapok értük.A többi nem megy sehová.Mivel már csak öt ország van betöltve,(Mali csak nem akar eltűnni)drasztikusan lecsökkentek a scout riportok.A lejáró szerződésű scout-ok(11) mehetnek,már nincs szükségem rájuk,mert már nincs mit figyelni.Marad négy-öt,az már elég nekem.De egyébként sem számít,mert azt én már nem érem meg itt,hogy a "talált gyerekek"belenőjenek a felnőtt csapatba.Az U21-es csapat amúgy is tele van klasszisokkal.Egyszer húztam fel magam idegileg az egész szezonban,mert az U19 BL elődöntőben az éppen akkor megjelent regen-eket játszatta az U21 asszisztens,és kikaptak 8-0-ra a PSG-től.Első mérgemben páros lábbal kirúgtam az ürgét.Az idei szezonban egyetlen épkézláb ifit sem kaptam,ez a marha meg egy ilyen fontos meccsen akar velük kísérletezni.A világ egyik leghíresebb klubja nem égetheti magát ifjúsági szinten sem.Jövőre majd jobban odafigyelek erre is.(Mondjuk a Barcelona nem tudom,mit keres még mindig ott,mert néhány La Ligán kívül,már egy évtizede nem nyertek semmit.)
Dióhéjban ez történt a dicsőséges 12.szezonban,rövidesen folytatom.