A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Segítsetek please. Német másodosztály, félidőben vezettük a bajnokságot hatalmas fölénnyel szinte veretlenül. A téli szüneti felkészülés elvileg jól sikerült több első osztályú gárdát is vertünk. A problémám a következő;
4-4-2-t játszok (ehhez vannak jó játékosaim), idegenben counter taktikával mindenki szó szerint alázunk. Általában 2-4 gólos különbséggel a javunkra, de előfordul 7-8 gólos siker is. Itthon ugyanez volt a taktika csak counter helyett standard (ez télen még működött), most viszont az 5. hazai meccset veszítjük el úgy hogy még gólt sem rúgunk 0:3, 0:2,0:2,0:3,0:2 még helyzetet sem igen mutat a gép highlights során.
Mi a franc történt és mit tudok tenni? Próbáltam álligatni ezt-azt de valahogy semmi. A vicces az, hogy egy ilyen síma vereség után elmegyünk az első helyezett otthonába (én már lecsúsztam onnan) és minden gond nélkül gurítunk nekik egy négyest. Mi történik? És ami eddig télen működött az most tavasszal miért nem? Az idegenbeli meccseinken viszont miért parádézunk? help!