A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Soulwave
    York City FC - 2012/13 / League 2

A BSP-ből való feljutás után a második évnek ismét nagy reményekkel vágtam neki, hiszen az FA kupában már bizonyítottam, hogy meg tudom verni az L2-es csapatokat. Az alábbi adatokkal vágtunk tehát neki az új szezonnak:
    0k Transzfer / 90k Fizetés
    Média: 18. hely
    Elvárás: Feljutás

Év elején nagyon rámentem az igazolásokra (tanulva a korábbi hibáimból):

Mint láthatjátok nem apróztam el, kicseréltem szinte a teljes keretet. Sajnos a klub nehéz anyagi helyzetben volt, ezért nagyon meg kellett gondolnom kit, mennyiért hozok el, nehogy csődbe kerüljünk (év elején -150k volt a számla). Így természetesen, youth, training facilities fejlesztés se jött szóba, de még a scout networköt sem adták meg, pedig azt illett volna.
    A nehéz körülmények ellenére iszonyat erősen kezdtünk, gyakorlatilag a téli szezonig bedaráltunk mindenkit, 30 meccs alatt volt 28-1-1-es mérleg. Erre azért én sem számítottam, rögtön így feljutás után. Az FA kupában és a Ligakupában sem sikerült többet menni egy körnél, de ez egyáltalán nem izgatott. Annál inkább a Johnstone Trophy ami ugye az L1 és L2-esek kupája. Itt óriási mákokat sikerült behúznunk, bár az északi döntő második meccsén az L1 bajnok Doncastert megküldtük egy ötössel.

Ezután jött a Swindon elleni döntő a Wembley-ben, ahol végigtámadtuk a meccset, de nagyon nem akart összejönni a gól. Ismét tizik döntöttek, szerencsére a fiúk higgadtabbak voltak mint a Böde tegnap :)

Miután a JPT kupa tehát kézben volt, a bajnokságban elkezdődött a lazulás a csapat részéről, és 4 pontra leadtuk a 17 pontos előnyünket a Colchesterrel szemben... Lényegében visszaálltam standard taktikára, és onnantól ismét a mi kezünkben volt az irányítás. A gyenge tavaszi szezonért kár, de így is magabiztosan nyertük meg a bajnokságot újoncként.

Nagy egyéni teljesítményekről nem beszélnénk, talán csak a Man Citytől érkező Ryan McGivern (kőkemény CD és 7 fejesgól) és Pablo Counago (18 gól , 14 gólpassz ) teljesítményét emelném ki, ők tényleg extrát nyújtottak a szezonban. Amúgy a csapat nagyrésze még mindig kutyaütő, talán L1-be majd sikerül hozni normálisabb játékosokat.

Érdekesség, hogy a PRL-ből már szinte az összes csapat bejelentkezett, de lapultam mint sz.r a fűben, nehogy megsértsek valakit :D. Jövőre tehát L1, és megpróbáljuk a harmadik promóciót zsinórban.