Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
innentõl a többit szó nélkül törlöm...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Leszedtem a skidrow verziot uj update crackel mukodik nem crashel de szeptember 9 en lefagy a jatek...szabira megyek ugy is mindenhogy,
Leszedtem ezt a nosteamos verziot generaltam egy uj jatekot elmentem szabira de az is megall szept 9 en.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Les Dogues
Utrecht-Honvéd
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Lehet jelentkezni 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
Avanti Crociati!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
7500 Ft
"Hello,
Currently we have problem with beta key. We contact to our European Supplier about this problem but they are not answering because they are in Halloween Holiday.
So we will solve this problem until Tuesday. You will get new full version key or you will get refund. All will be clear on Tuesday.
Thank you for your patience.
Best Regards."
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
kezdek mérges lenni
addig elfoglalom magam...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Egy célember akkor lesz célember, ha azt a role-t adod nekik. Az irányítóra ugyanez vonatkozik.
msn:[email protected] bárki felvehet
msn:[email protected] bárki felvehet
"As you wrote, you didn't activate the code so there should be no problem with refunding your money for this one, so you will be able to buy proper version."
Elvileg a következõ 2 napon belül számíthatok rá.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Sebességre fél csillagot ír, 7 betöltött ligával, remélem nem lesz gond vele.
Waiting answer from SEGA when we get we will send your codes.
Best Regards"
Ezt a valaszt kaptam amikor rakerdeztem.Ok is varnak.Mi is.Csak lesz vmi.
Avanti Crociati!
nekem is azt irták 6-7 óra és küldik de azóta semmi most küldtem nekik egy emailt hogy merre jár a cd kulcsom ?