Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elején kiválasztok egy klub csapatot és egy válogatottat de meglepetésemre nem találom a játékban a német válogatottat.A fake elõl kivettem a pipát.Másnak nincs ilyen gondja?
Én a mo-keysrõl rendeltem meg a játékot, nem kaptam 2dik kulcsot, azt írták hogy nem tudnak ilyanrõl de majd utánna néznek.
Beta felirat nincs az indítóképernyõn, de 14.1.1-es verzió van fent (legalábbis ezt mutatja) és nem mûködik za online játék sem. Jól gondolom hogy még mindig a Beta játék megy?
Ez a VPN trükk sok embernél mûködik,de nem szeretnék egy bant a Steam-tõl.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
You can make Updates from Turkish VPN, Please look this topic about VPN.
http://incloak.com/vpn/ you can get free VPN from this address.
We are trying to solve 2nd key problem. Thank you for your patience"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A 13-nál ,a 6,3Gb a kilenc update-el együtt jött össze.
Nálam pedig Johan Elmander volt a sztár, jobb szélsõ támadó középpályásként egy évben sem szerzett 10 gólnál kevesebbet. A másik sztárjátékosom David Prutton volt.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
msn:[email protected] bárki felvehet
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
fuck...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
/Balassi Bálint/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
idén nyáron tovább erõsítettük nagy nevekkel az am se gyenge bl gyõztes keretet, ehhez méltóan is kezdtük az évet, csak ezt a hülye angol szuperkupát nem nekünk találták ki 3 részvételbõl csak 1szer sikerült megnyerni
igazolások
eddig
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
[/url][/img]
szerk.: egy regebbi SI altal twitterre kirakott kepet lattam,ami dobozos meg pingvines is de 576-nal vagy CDGalaxisnal nem latok ilyet.
576 lenne nekem a legjobb,mert az van itt a varosban is.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!