Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Az elején kiválasztok egy klub csapatot és egy válogatottat de meglepetésemre nem találom a játékban a német válogatottat.A fake elõl kivettem a pipát.Másnak nincs ilyen gondja?
Köszi a választ. Akkor az mo-keysnel kell reklamálnom.
Igen, az még mindig a beta. 14.1.2 a final

Sziasztok! Nem szoktam ide írni de rendszeresen olvasom a fórumot.
Én a mo-keysrõl rendeltem meg a játékot, nem kaptam 2dik kulcsot, azt írták hogy nem tudnak ilyanrõl de majd utánna néznek.
Beta felirat nincs az indítóképernyõn, de 14.1.1-es verzió van fent (legalábbis ezt mutatja) és nem mûködik za online játék sem. Jól gondolom hogy még mindig a Beta játék megy?
A helyzet az,hogy két különbözõ kulcsom volt,és nem azt tartottam meg,hanem amit a Faster Game Shop küldött.
Ez a VPN trükk sok embernél mûködik,de nem szeretnék egy bant a Steam-tõl.
Ti nem a fastergameshopról vettétek?

Zenszkij
Meg vagyo9k lepõdve ezen, mivel ugyanonnan rendeltük és nekem már jött a beszkennelt cucc, ami jó régiós volt. Szerintem a CDkeydeals jó kódot fog küldeni neked is.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

"Region Of The Code is Turkey, We are not responsible for any upcoming restrictions. Buy at your own risk

You can make Updates from Turkish VPN, Please look this topic about VPN.

http://incloak.com/vpn/ you can get free VPN from this address.

We are trying to solve 2nd key problem. Thank you for your patience"

én 10:37kor kaptam mailt, hogy 6-7 óra múlva lesz valami... azóta sincs semmi.

Nem.Dél körül írták,hogy 6-7 órán belül megkapom.Azóta semmi.De egy török kulccsal különben sem leszek kisegítve.
Nálam is volt gond a dobozos verzió update-nél, de párszor újrapróbálva feltelepült rendesen a játék
Zenszkij
Korbin megjött már a kulcsod?

zyndar
14.1.2 a verzióm és igazad van, updatekkel együtt már más a helyzet.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Sysfox
Megrendelve a CDGalaxisnál, szerdán van itt.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Ezzel is sok probléma van.A dobozos példányok megragadnak a 14.1.1.verzión,vagy megállnak telepítés közben,aztán semerre tovább.Úgy látszik szerencse kérdése lesz,kinél fog mûködni a játék.Nem csak a region lock a gond.A Steam,és az SI fóruma is tele van dühöngõ emberekkel.
A 13-nál ,a 6,3Gb a kilenc update-el együtt jött össze.
Sysfox
Bakircioglu volt a CM01/02 wonderkid-je. 😊

Nálam pedig Johan Elmander volt a sztár, jobb szélsõ támadó középpályásként egy évben sem szerzett 10 gólnál kevesebbet. A másik sztárjátékosom David Prutton volt.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

zyndar
Na hazaértem a magyar példánnyal. Aktiváltam Steam-en, letöltött egy 22 MB-os filet, és ennyi. Eltûnt a BETA felirat az indítóképernyõrõl. A kézikönyv is csak 3GB HDD-t ír, de azért elsõre fura. A 13' az 6.3GB volt.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Sports Interactive-nak minél hamarabb kiadót kéne váltania, mert a SEGA egy rakás szar.

Mindenfelé háborognak az emberek a régió kód miatt.De arról nem a régió kód tehet, hogy a kiadó nem informálta a kereskedõket.Õk meg abból indultak ki,hogy mivel eddig nem volt,most is minden rendben lesz.A globalizáció meg már intézte a többit. Rengeteg ember ott vette,ahol a legolcsóbb volt.Török,amerikai,brazil,etc. oldalakról rendeltek ezerszámra.A Beta nem is volt gond sehol.De most,hogy kell a második kulcs,még a nagyobb game store-ok is küldözgetik a brazil kulcsokat,amit nem fogad el a Steam.Csak néhány,ami az SI topicjában szóba került:CJS CD Keys, BuyGameCodes,G2PLAY,OnePlay,Zavvi.com,etc.Ami igazán szomorú,hogy ezek az üzletek a mérges vásárlóktól tudták meg,hogy ebben az évben már van régió kód a játékra.Ez egyértelmûen a kiadó felelõssége,nem a kereskedõ hibája.Küldözgeti szerencsétlen üzlet a kulcsait,de azokat majdnem mind a világ végérõl,olcsón szerezte be,a vevõ meg imádkozhat,hogy stimmeljen a régió.Ha normálisan informálják az eladókat,õk meg a vevõket,az egész elkerülhetõ lett volna.
én is azt várom
webibebi
Nekem meg semmi nem jott meg

msn:[email protected] bárki felvehet

Az a jó.
Zenszkij
fel és mûködik

Fel is telepítetted?
Zenszkij
? nekem megjött kb 1 órája

Én is azt várom.
Fyrex
megjöhetne már a fastergameshop full key...

Avanti Crociati!

Ezek annyira legális boltok mint kb. a józsefvárosi piac. Ha szar lesz, szerintem elhajtanak azzal, hogy õk nem tudnak ezzel mi csinálni, velük is kiszúrtak...

Mor3llo
EU-s Steam keyként adták el, ebbõl szerintem nem lesz probléma.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Region Of The Code is Turkey, We are not responsible for any upcoming restrictions. Buy at your own risk"

fuck...

Majd csak jövõhéten nyomja

bakkerman
csak én nyomatom a gémet? 😮 Lasden te hogyállsz,te is nyomod nem?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Még nem.
Zenszkij
kódod megjött már?

Mihelyt lesz valami progress ez ügyben,tudatni fogom.
webibebi
Az szep. Remelem nekunk nem lesz bajunk vele 😊 meg en majd csak holnap tudom kiprobalni :/ szal ha te megkaptad irhatnal h mulodik e 😊

LasDen
de hát nem én találtam ki 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Egy rímet belecsempészhettél volna.(nomen est omen)
LasDen
Mikor csak egy kulcs választ el szerettünktõl, akkor kell türelmesen várni, és CODozni!
/Balassi Bálint/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
fm13 Baglyok 6 szezon eleje:
idén nyáron tovább erõsítettük nagy nevekkel az am se gyenge bl gyõztes keretet, ehhez méltóan is kezdtük az évet, csak ezt a hülye angol szuperkupát nem nekünk találták ki 3 részvételbõl csak 1szer sikerült megnyerni
igazolások
eddig

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
biztos úgy van, de azért könnyû a Sega szoknyája mögé bújni...😄

Ámen.Csak sok ember már megkapta,mégse tud játszani.A világ négy sarkából írogatnak az SI-nek,hogy a Steam nem fogadja el a kulcsot,a nem megfelelõ régiókód miatt.Õk erre azt válaszolták,hogy ez a régiós bohóckodás a SEGA döntése volt.
bakkerman
3 acsit már ki is pipáltam 😄DDDD

bakkerman
Elsõ tétmeccsem a teljes verzában 😊
[/url][/img]

Sracok,Linux verziot nem is lehet dobozosan megvenni? 😞

szerk.: egy regebbi SI altal twitterre kirakott kepet lattam,ami dobozos meg pingvines is de 576-nal vagy CDGalaxisnal nem latok ilyet.

576 lenne nekem a legjobb,mert az van itt a varosban is.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

webibebi
Nekem is kuldtek az emailt h ma kapom a masik kulcsot

Én is most kaptam e-mail-t,hogy késõ délután küldik a második kulcsot.
Hát a játékosaim több hülyeséget csinálnak mint a bétába.😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

A dobozos verzióval sem rózsás eddig a helyzet, felinstallálta kb 50%-ig, majd leállt az egész vmi steam hibával... Vmit most updatel de az is folyton leáll...
bakkerman
én meg csak 5kor tudom átvenni a postán a cuccost...addig kitolom a bf4-et,meg alszok,hogy teljen az idõ 😄