Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind1 is, én kapjam meg török barátainktól a keyt, a többi nem izgat 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
De káosz van világszerte,az SI oldalán már csomóan balhéznak.A régiókódokkal is zûrök vannak.Ázsiában sem tudnak játszani,de az oroszok is azt írják,hogy rossz a régiókód. Sok angol,akik a brazil Nuuvem-tõl rendeltek,a Beta-t tudták játszani,de a teljes játékot már nem engedi telepíteni,mert az csak a Dél-Amerikai régióban mûködik.
www.smart-bus.hu
"Hello,
We will send codes in the afternoon. You can control from your order history. ( 6-7 hrs. )
Best Regards"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Én is írtam a bug fórumokba, most meg a játék megjelenése után várhatok arra, hogy az oldal, ahonnan rendeltem a játékot, majd küldje nekem a teljes játék kódját? Elmennek a francba....biztos iszonyat nehéz lett volna megoldani 1 kulccsal az egészet.
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Nektek updatelt már a játék?
Avanti Crociati!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Emlékeztek kerlon-ra? ( Fején vitte a labdát 😄 )
2009-10-es managerben nagyon elvolt túlozva. Nálam mindig az Interben játszott és , rémálom volt ha megkaptam õket. Egész pályán végig szaladt és vágta a gólokat. Párszor én is megszereztem. Sporting CP mentésemben 3 aranylabdát nyert.
Meg Kadlec. Kiscsapatba bõõ, és mindent megnyertél.
Akinfeev a mindent kifogó kapus.
CM-ben azt hiszem olyan 2007-2008as lehetett a sok tehetséges török ,mikor 14-13éveseket lehetett találni, hogy az ajax mentésemben 19 volt a csapatátlag életkora.
Ahh Elõszedem a régi fm-et 😄
www.icewebhu
Gondoltam leigazolom lukaku-t 1.4m fizetéssel, mondom még belefér. Erre Bayernhez ment 1m fizetéssel. Nálam pedig nagy sztár lehetett volna.
www.icewebhu
www.icewebhu
Kennedy Bakircioglu a svéd noname csapatból, George O'Callaghan valahonnan Írországból vagy Haruna Babangida a Barca B-bõl mind hatalmas tehetségek voltak, de igazából nem futottak be nagy karriert.
nekem valami bakaracioglu vagy mi rémlik h nagy császár volt, valami svéd/afrikai. meg viccesek volt a nyilak h nem mentalitást jelentettek hanem hanem h hova fussanak 😄 emlékszek középpályásom (középsõ) aranylabdát nyert meg mindenféle gólkirály volt mert az volt a taktika lényege h a két csatár közé nyilaztam 😄 és szarta a gólokat "3." csatárként 😄
No igen eleg sokat fejlodott a cm,de nagyon orulok neki hogy piacon tudott maradni.Most mar minden evben megveszem en is,ennyit igazan megerdemel.
Nagyjából nekem is ez a véleményem, mindig azok kiáltanak "irreális eredményeket", akik az angol sokadosztályból lesznek BL gyõztesek pár év alatt. Mert ez aztán reális, ugye...? És az is reális, hogy éveken keresztül veretlenek, majd egyszer kikapnak, akkor egybõl csaló az AI, és szemét egy játék. Na persze.
Kikapni is tudni kell, egy sikertelen idény után édesebb a siker, mint egybõl a legjobbnak lenni veretlenül. Ez unalmas.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én játszotam már olyan meccset hogy 4 kiállítást és 4 büntetõt kaptam (a szezonban nem volt egysem ) itt utolsó 15 percben megkaptam. 3:0 vezetésnél. Ideges voltam? Igen, játék hibája kicsit. De összeségében igenis realisztikus a játék és atól mert egyszer kikapsz másikban nyersz az igenis a te hibád. Valóségban nem történt meg szerinted hogy a real 3. osztályútól kikapott, vagy egy kiscsapatt elcsípett egy pontot a barcától ,közben a real sokszor kénytelen rá mert lealázák. ILYEN A FOCI. Ha pedig ilyen hullámzóak az eredményeid, az taktikai felkészültlenség, ez nem az a játék ahol nyomsz pár gombot és szétversz mindenkit.
Kiscsapatos dolgot meg mindig vitatnám, nem egy csapat mutatta meg mire képes újoncként és képes egyszerre több ligát ugrani. Tény a játékban ez könnyebb, miért? Mert szemmel láthatóbb egyes játékosok képeségei, és mint egy gép úgy állítod be õket. De azért nem annyira.
korbin csodákra képes csapataival, de õ hány órát ölt a játékba? Miért várja el mindenki hogy ezt õ is tudja pár óra játékkal? Én CM sorozat óta játszom, sok sikerem volt, de így is jönnek meglepetések. A világ legjobb edzõje se képes mindent hozni
www.icewebhu
ha nem jó, akkor adják ki késõbb. de ne így.