Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
bizony, ezeket én is végigpörgettem, nagyon nagy a káosz, eléggé eltolták ezt az SI-nél...de lehet a retailerek, vagy maga a Steam a ludas :/

mind1 is, én kapjam meg török barátainktól a keyt, a többi nem izgat 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Az én esetem azért más egy kicsit,mert én egy kulcsot sem kaptam,Steam gift formájában küldték a játékot.De szerintem is rendben lesz a dolog.
De káosz van világszerte,az SI oldalán már csomóan balhéznak.A régiókódokkal is zûrök vannak.Ázsiában sem tudnak játszani,de az oroszok is azt írják,hogy rossz a régiókód. Sok angol,akik a brazil Nuuvem-tõl rendeltek,a Beta-t tudták játszani,de a teljes játékot már nem engedi telepíteni,mert az csak a Dél-Amerikai régióban mûködik.
De van beta key! 😊 Én a CD galaxisról online rendeltem meg a beta-t 990.-Forintért, amit beszámítanak a teljes árába, ha úgy döntök, hogy megveszem... Tehát van beta kulcs, ami ha minden igaz 2 héttel a megjelenés utánig érvényes. 😊

www.smart-bus.hu

Mor3llo
ugyaninnen 😄 szal megnyugodhatsz sztem 😊

"Hello,

We will send codes in the afternoon. You can control from your order history. ( 6-7 hrs. )

Best Regards"

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Honnan rendelted?Mert már én is érdeklõdtem itt,de azt mondták,hogy semmilyen másik kulcsról nem tudnak,majd utánanéznek.
Mor3llo
na délután nekem is küldik

Nem hittem volna hogy igazatok van,de igen van 2. kulcs is 😄 szerencsére meg is jött,ennyi pénzért el is várom.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Én nem kaptam egy kulcsot sem, nekem a steamben ajándékként jött a játék bétája is, és most a teljes is.
Mor3llo
azért az valami egészen elképesztõ, hogy akik megvették a 14 bétáját, feedbackeltek ezerrel, segítették az SI munkáját, hogy 31-ére legalább nézzen ki valahogy a játék, most azzal vannak sz*patva, hogy holmi 2 kulccsal nekiálljanak szarakodni.
Én is írtam a bug fórumokba, most meg a játék megjelenése után várhatok arra, hogy az oldal, ahonnan rendeltem a játékot, majd küldje nekem a teljes játék kódját? Elmennek a francba....biztos iszonyat nehéz lett volna megoldani 1 kulccsal az egészet.

Volcanor
Mondjuk én félek, mert ahonnan én vettem, a nyelvnél oda volt rakva, hogy "English/Polish". A beta-val nem volt gond, most meg odarakták a rendelésem alá (korábban tuti nem volt ott), hogy "This product is region locked and it can be activated only in Poland."

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Volcanor
Ahonnan én rendeltem, írták, hogy a nap folyamán küldik a második kódot, és azzal tudom aktiválni a teljest. Szerintem mindenkinél ez van.

A tavalyi az egy teljesen más sztori volt. Ha utánaolvasol, GMG-n és számos más viszonteladóknál is 2db cd kulcs van! Az elsõ a beta, a másik a teljes játéké. Illetve CDGalaxisnál meg lehetett KÜLÖN venni a beta keyt és utána beszámíttatni a teljes játék árába... Szóval megvárom a késõbbi mai napot, hátha jön 2. kulcs, vagy jön az ügyfélszolgálattal levelezgetés...

Tavaly nem kellett hozzá semmi,minden ment automatikusan.Szerintem csak csúcsforgalom van a team-en.
Kezdek attól tartani, hogy kéne itt lennie egy 2. cdkulcsnak is... Minden digitális verziónak 2 kulcsa van, úgy tûnik. Ja és még mindig nem updatel a játék...

Volcanor
Nem, csak egy ~50Kb-os fájlt szedett le. De ahogy olvasom, mindenkinél ez van.

Király, azóta rájöttem. 😄

Nektek updatelt már a játék?

Fyrex
nincs két key 😊 amit kaptál az preorder beta key, amivel jár a teljes játék automatikusan

Avanti Crociati!

Darthmushroom
Saviola volt állat mikor argentinából vetted 😄 meg Adriano inter korszakba OMG milyen értékei voltak. Kerlont is bírtam végig cselezte a pályát. Kadlec irl meg most került nyáron a Frankfurthoz. biztos h ideibe is meglesznek a hasonlók 😄 minden évbe van 1 éves aki fel van kapva 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Volcanor
Meg a 14 éves Nicolas Millan...

Elvileg 2 key van. Az egyik a beta a másik a teljes játék. Aktiváláskor nekem is mintha valami Football Manager 2014 Pre-Order Beta-t aktivált volna, de lehet rosszul emlékszem.

fergusonpapa
Hát igen. A játék sokszor jól beletrafál, ezért is jó hogy nem gagyi adatbázissal játszunk.

Emlékeztek kerlon-ra? ( Fején vitte a labdát 😄 )

2009-10-es managerben nagyon elvolt túlozva. Nálam mindig az Interben játszott és , rémálom volt ha megkaptam õket. Egész pályán végig szaladt és vágta a gólokat. Párszor én is megszereztem. Sporting CP mentésemben 3 aranylabdát nyert.

Meg Kadlec. Kiscsapatba bõõ, és mindent megnyertél.
Akinfeev a mindent kifogó kapus.

CM-ben azt hiszem olyan 2007-2008as lehetett a sok tehetséges török ,mikor 14-13éveseket lehetett találni, hogy az ajax mentésemben 19 volt a csapatátlag életkora.

Ahh Elõszedem a régi fm-et 😄

www.icewebhu

Volcanor
Az utolsó 2 betût/számjegyet neked kell kitalálnod. 😄

Fyrex
milyen a nem végleges? 😄

Avanti Crociati!

Fastergameshopról kapott valaki végleges keyt?

Ez úgy van ahogy mondod, azért nem írtam én is, mert õ IRL is befutott.
fergusonpapa
Nála/*

Gondoltam leigazolom lukaku-t 1.4m fizetéssel, mondom még belefér. Erre Bayernhez ment 1m fizetéssel. Nálam pedig nagy sztár lehetett volna.

www.icewebhu

fergusonpapa
Szerintem robbie keane volt az ász 😊 Nála több gólt nálam senki nem termelt. Az volt az Elsõ hogy õt megvettem a MU-ba (csak azzal játszottam)

www.icewebhu

Azaz😄!
Kennedy Bakircioglu a svéd noname csapatból, George O'Callaghan valahonnan Írországból vagy Haruna Babangida a Barca B-bõl mind hatalmas tehetségek voltak, de igazából nem futottak be nagy karriert.
megjött ma délután a végleges key 😄
Darthmushroom
classic volt mind, szerencsére mikor kiváltak a cégbõl minden jót áthoztak az fm-hez is, szóval panaszunk nem lehet
nekem valami bakaracioglu vagy mi rémlik h nagy császár volt, valami svéd/afrikai. meg viccesek volt a nyilak h nem mentalitást jelentettek hanem hanem h hova fussanak 😄 emlékszek középpályásom (középsõ) aranylabdát nyert meg mindenféle gólkirály volt mert az volt a taktika lényege h a két csatár közé nyilaztam 😄 és szarta a gólokat "3." csatárként 😄

dartonite
Hahaha regi szep idok mikor a legjobb jatekos Nii Lamptey volt,meg Stan Collymore,Ince meg a tobbiek 😊)
No igen eleg sokat fejlodott a cm,de nagyon orulok neki hogy piacon tudott maradni.Most mar minden evben megveszem en is,ennyit igazan megerdemel.
Darthmushroom
am így a nem rég felvetõdött témához is hozzászólva, ezek az eredmények mutatják h ez játék, mert viszonylag könnyen el lehet ilyen eredményeket is érni. (valóságba is szokott hasonló lenni) DE azért már majdnem 1 éve jelent meg a 13, szóval egy aktív játékosnak akinek ideje volt kitapasztalni a játékot ilyenkor már tényleg könnyû dolga volt. pl. 70-80%-ba a gép ugyanazokat igazolja, egy edzõ akár hova igazol késõbbiekben (csapat) kb. ugyanazt a felállást alkalmazza, a játékos is ki tapasztalja kiket érdemes a játék elején/késõbbiekben megvenni, nagy csapat ellen mit érdemes játszani stb.. stb.. Bagoly mentésbe nekem is "könnyû" dolgom volt már az az elõtti karriekhez képest 1200+ óra 13-s játék idõvel a hátamba 😄 és akkor nem is beszélve arról h cm 99/00 kezdtem 😄 (fm készítõ csinálták még akkor)

Sysfox
Jól látod a dolgokat Fyrex komám!

Nagyjából nekem is ez a véleményem, mindig azok kiáltanak "irreális eredményeket", akik az angol sokadosztályból lesznek BL gyõztesek pár év alatt. Mert ez aztán reális, ugye...? És az is reális, hogy éveken keresztül veretlenek, majd egyszer kikapnak, akkor egybõl csaló az AI, és szemét egy játék. Na persze.

Kikapni is tudni kell, egy sikertelen idény után édesebb a siker, mint egybõl a legjobbnak lenni veretlenül. Ez unalmas.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Random.
Tulajváltás az random következik be , vagy elõ lehet vhogy idézni ?
Darthmushroom
az egy olyan klub jó pár szezonig(vagy tulaj váltás) hasonló lesz a helyzet. ott eladnod kell játékosokat h nagyobb átig. kereted legyen. mondjuk lehet is: Lewa,Gündokan, Reus, Götze mint 30+ de inkább 40mért eladható játékosok, mellette Hummels, Subotic is min 20m

Darthmushroom
Én is tolom néha bár én még kezdõ vagyok a sorozatba, am még tropicozni szoktam 😄

Már csak kiegészítõnek használom.Ha besokallok valamelyik karriernél,akkor elõveszem egy fél napra kikapcsolódásnak.
Zenszkij
Mellesleg megtaláltam az új fm-ben az über taktikot. Féltáv. Southamptonnal elsõ vagyok. Tottenham nyalt otthon 1-3-ra tõlem. A 9-0 után ez kellett. Nevetséges a CWB! City is nyalt 1-2re. El se hiszem...........MU-val nem tudtam ott gyõzni sose.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
éjjen a dzsénoa...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
helyzetjelentés

Avanti Crociati!

Zenszkij
😄 csak nem? Hány atomot vetettél be? 😊 Én is tolom ész nélkül 😉.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

FM13-ba miért van az , hogy a Dortmunddal kezdéskor ha jól emlékszem 3-4 millió font volt a transfer budget , amit gondoltam hogy sikerül majd szépen megnövelni szezon végére. Na most úgy hogy 2. lettem bajnokságba elsõ szezonba , bl-be döntõbe kaptam ki , vmint a kupába is döntõig jutottam , illetve egy játékost se igazoltam csak pár jobb edzõt , több játéksot kölcsönba adtam , akiknek természetesen fizetik a fizuját az adott klubbok ,valamint otthoni friendliket is szerveztem a bevétel miatt még így is ez a 3-4 millás budget kb 5,3ra emelkedett meg csak . Ha jól emléxem az össz kiadásom az évbe 110-115 milla volt a bevétel pedig 195 milla körül. Tudja vki , hogy ez miért van , vagy ezt vegyem normálisnak , csak mert én eddig éveken keresztül csak a 01/02-es CM-el játszottam és abba azért még jóval egyszerûbben mûködtek a dolgok, csak hát sajnos W7-en nem tudom elinditani 😊 Köszönöm a segitséget elõre is !
Mor3llo
01:01-tõl 😛

köszönöm akkor ma nem alszok 😄
bakkerman
steamen bepötyögöd a kapott kódodat,lehúzod a játékot,most még csak a béta verziót játszanád,és 00:01-tõl fogja lefrissíteni a steam a végleges verzióra

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

fergusonpapa
Egyszerûbb a játékot okolni igaz? 😊

Én játszotam már olyan meccset hogy 4 kiállítást és 4 büntetõt kaptam (a szezonban nem volt egysem ) itt utolsó 15 percben megkaptam. 3:0 vezetésnél. Ideges voltam? Igen, játék hibája kicsit. De összeségében igenis realisztikus a játék és atól mert egyszer kikapsz másikban nyersz az igenis a te hibád. Valóségban nem történt meg szerinted hogy a real 3. osztályútól kikapott, vagy egy kiscsapatt elcsípett egy pontot a barcától ,közben a real sokszor kénytelen rá mert lealázák. ILYEN A FOCI. Ha pedig ilyen hullámzóak az eredményeid, az taktikai felkészültlenség, ez nem az a játék ahol nyomsz pár gombot és szétversz mindenkit.

Kiscsapatos dolgot meg mindig vitatnám, nem egy csapat mutatta meg mire képes újoncként és képes egyszerre több ligát ugrani. Tény a játékban ez könnyebb, miért? Mert szemmel láthatóbb egyes játékosok képeségei, és mint egy gép úgy állítod be õket. De azért nem annyira.

korbin csodákra képes csapataival, de õ hány órát ölt a játékba? Miért várja el mindenki hogy ezt õ is tudja pár óra játékkal? Én CM sorozat óta játszom, sok sikerem volt, de így is jönnek meglepetések. A világ legjobb edzõje se képes mindent hozni

www.icewebhu

Korábban linkeltek egy linket ahol megvettétek én is megvettem meg is van a kulcs beaktiváltam mostmár játszhatok is vagy meg kell várjam a 24:00 ?
nálam racionálisabb ember nincs, csak felháborít ha valamiért kiadok pénzt és fos.

ha nem jó, akkor adják ki késõbb. de ne így.

bakkerman
ezért nem adok én pénzt mainstream játékért,inkább támogatom 1 évben egyszer az SI-t,vagy egy másik kisebb céget,de ott kapok is a pénzemért tartalmat,és nem 5-6 órás singleplayert...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!