Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Uram, maga is?

Cool <#smile>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

35.5ert vitte a City 😊 (euro)

Volcanor
Reading 2014/2015

Igazolások.
Bajnokság.
Statok.
FA-kupában ötödik fordulóig, Liga-kupában a negyeddöntõig jutottunk.
Fél évig egészen jók voltunk, december végén valami elromlott(ekkor szedte le a patchet, nem tudom, volt-e hozzá köze)... A szezon második felében kb 3 meccset nyertünk meg, alig lõttünk gólt sajnos. Nem volt a csapatnak húzóembere, fõleg a csatárokkal vagyok elégedetlen. Valdes-t is eladtam a télen, 6.7-6.8 között volt az átlaga. Télen lefixáltam Muniain-t, de azonnal kellett csatár, véletlen megakadt a szemem a "buy now" opción, 4.9-ért engedték el, ez jó kis újítás. Szezon közben 3-4 szponzor jött, és csomó pénzt is hoztak magukkal. A vezetõségi elvárást teljesítettük, de jól lecsúsztunk fél év alatt EL-helyrõl.

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Asszem meg is veszem a játékot... Demoban a 3. napon már jelentkeztek is a Man.Citytõl Khediráért, 20 milla fontért vihették is 😄😄:😄

Fyrex
game megrendelve! 😊

Avanti Crociati!

zyndar
Feltöltöttem 3 taktikát, hátha találtok benne ötletet sajáthoz.

3-5-2

4-1-3-2

4-2-3-1

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
idegenbe "csak" 0:5-re nyertünk de volt megint 40 kapura lövésünk meg 75%-ba birtokoltuk a labdát a tanya júnájtid ellen

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
HOLY F*CK??? Elsõ tét meccsen..
13:0

LasDen
csak egyszer jöjjön szembe Miles velem az utcán. Felgyújtom a gecibe...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Volcanor
Sehogy, de dark skinnel átlátszóbb valamennyivel, ha jól emlékszem...

Volcanor
Kalocsa sincs? Az szép. És én még Kecel-t hiányoltam. 😄

bakkerman
valaki magyarázza el,hogy lehet kikapcsolni ezt a lehúzódó ablakot a napok váltása között,mert ez a kilóméteres lenyíló valami már a hányingert hozza rám,13-ban ez sokkal kisebb volt...remélem értitek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
El van baszva az egész játék. Kibaszott Akasztó benne van, de Kalocsa nem...:'((((((((( szörnyû

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ilyen mucsoraröcsöge szintû senki nem ismert falvak benne vannak, de az 1000 éves város baszdmeg az nincs. Az SI azonnal monggyon le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Darthmushroom
fuhh de furcsa úgy az egész játék

Ez a legfrissebb lista,hat napja lett frissítve.De biztos sok változás van/lesz benne.
A saját adataimat kellett újra megadni.Ezen kívül úgy tûnik minden a helyén van,a mentések is.
Darthmushroom
ebbõl már látom h elsõ patch-be (vagy a megjelenéskor) kb. a fele nem lesz itt. ezek nagy része elmúlt pár hétbe talált klubot.

Volcanor
Nálad is kitörölt minden játékbeállítást?

A Beta is kapott egy 42 mb-os javítást.
Ez is hasznos lehet.
bakkerman
nekem jóapám istenért se teszi le a wrc4-et,max holnap húzom le 😄DDDD

Darthmushroom
na akkor lehúzom 😊 köszi az infót

bakkerman
Tölthetõ a demo steamrõl,6 hónapos idõkorlát van benne

Darthmushroom
ez lemaradt:
Kecskés,Otigba,Bobál G. a 3 magyar csodagyerek!
itt meg egy taktikai segítség (angol)
tactical guide

Darthmushroom
Béta alapján a wonderkidek a 14-be
wonderkids

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
ja bõvebb szezon összefoglaló majd holnap 😊

Darthmushroom
sok mindenre fel voltam készülve a bl döntõ kapcsán de erre nagyon nem
0:6

Darthmushroom
ohh igen 1 sz@ros szöglet góllal emberelõnybe megfejeltük a szezont.. utolsó 4 bajnokin 3 pont, jó elõ jelekkel várom a bl döntõt a barca ellen.. akik ellen tavaly a csoportkörben 4 pontot szereztünk+2:1 és 1:1-el meg kivertük õket a negyed döntõbe.
1:0

zyndar
Gyááá. De a kép neve elárul mindent.

Darthmushroom
*4:3 szépen elírtam 😄

Darthmushroom

Darthmushroom
0:2 és 1:3 után is elhittem h meglehet a bajnoki cím..(döntetlen elég lett volna) de hülye álom volt, most már remélem h nem nyerünk a Chelsea ellen és nem leszünk bajnokok...

zyndar
Ne add fel, csapatmegbeszélés, hittel felruházás, pálya felszántás, bajnoki cím ünneplése, buli hajnalig, pia és csaj....ó azt hiszem elkalandoztam 😊

Szóval hajrá 😊

Darthmushroom
hogyan bukj el egy bajnoki címet.... omg Sheff 1:2 Arsenal... 2 helyzetük volt, Pool 1:0 Sheff így már a 11 pont elõnybõl 5 maradt. és megyünk a MU-hoz és jön a Chelsea és a Mu van a 2.helyen. sérült lista továbbra is szép: Nasri, Januzaj, Romero, Gabbiadini. asszem ezért kár lesz befejezni ma a szezont.

Ugyanoda kell rakni,,ahová eddig.Három éve hasonló gondjaim voltak,de leválasztottam 100 Gb-ot az 500 Gb-os D-rõl.Így lett egy E meghajtó,és szépen átpateroltam oda a Steam-et.Közben ugyan egy 120-as ssd lett a rendszermeghajtó,de az E már megmaradt a játékoknak.
A Steam workshop az fm-nél még nem mûködik.
bakkerman
50 lõtt gól természetesen 😄D

bakkerman
csapattam egy kicsit Angliával,még az fm13-ban nem voltam velük 😄 Pár nappal az új FM kijövetelére bele is jöttem az FM13-ba,megtanultam idegenben is fölénnyel nyerni,remélem a 14-nél nem kellesz 1 év ahhoz hogy megtanuljak 😄
Csoport végeredmény
Meccsek

köcsög ukránok az utolsó fordulóban belepiszkítottak a levesembe,így nem lett meg a 10/10,se a +50-es gólkülönbség,pedig nem volt elérhetetlen az uccsó meccs elõtt :/ Na,irány Brazília!

Darthmushroom
asd... 3 komoly meg 1 könnyebb sérülés nálunk.. a végén már mi volt emberhátrányba, szóval csoda h továbbmentünk
Juventus

Darthmushroom
elég jó a sorsolásom így a szezon végén: Szentek(A), Juve (A), Arsenal (H), Juve (H), Pool (A), MU,(A), Chelsea (H) még nevetve bukhatjuk a bajnoki címet is.

Lenne egy kérdésem: a face/logopackokat ugyanúgy a documentsbe kell másolni, vagy már a Steam mappába is le lehet szedni Workshop-on keresztül? Csak mert fogytán a hely a C-n...

Darthmushroom
haha persze h következõ bajnokin 0:2rõl kikapunk a Wigan ellen 4:2re, Gabbiadini meg is sérült a hajrába egy pirosat is összeszedtünk. bajnokságba ez a legtöbb kapott gólunk 1 meccsen.. és zsinórba 2 bajnokin nem sikerült már gyõzni.

Darthmushroom
am nem lenne kezdõ csak csere, idén annyi sérülés hátráltat h eszméletlen. Lukaku kb. idén játszani alig tudott, most Zouma,El Shaarawy,Nasri is sérült volt így Gabbiadini kiszorult szélre. am 15 gólt már csak összekukázott Õ is 😄 Watt 13, Gabbiadini 17, Lukaku meg 15 meccsen 7 még így is.

Az szép.Csak szólok,hogy a 14-ben Fierro már nem lesz olyan jó,mint a 13-ban.
Darthmushroom
elégé féltem a meccstõl a sok sérült miatt, de hoztuk a meccset 😄 azért kemény 7:3 😄
Arsenal 7:3

zyndar
Na majd otthon kipróbálom 😊 Csinálok egy biztonsági mentést, leülök mondjuk a Barca padjára és meglátjuk.

de látod, hogy van, te megvetted 26-ért az Atléticónál lévõ 50%-ot, és megveheted 30,5-ért az ügynöknél lévõ 50%-ot. de majd elválik, add el gyorsan Godínt és megtudjuk a választ 😄
Darthmushroom
igen arra emlékszek, és ezért volt a MU-ba is csak kölcsön mert valami iszonyat kavarás volt h kinek meg mennyit kéne fizetni, és utána azért is nem vették meg inkább végleg.

nem az, hogy Angliában egyelõre tilos, hanem ott már tilos. ha minden igaz Tévez és Mascherano WHU-ba igazolása után tiltották meg, mert náluk is ment a mutyi rendesen.
Argentínában a lakosság 70%-nak van valamilyen európai gyökere.Az 1900-as évek elején több milliónyi olasz vándorolt ki oda.De hát az száz éve volt,és nem tudom,milyen paraméterek alapján döntik ezt el.Mert ezeknek a srácoknak már csak az ükapja/anyja lehetett olasz.Dél-Európában igen könnyedén osztogatják az útleveleket.Portugáliában a brazil nem is számít idegenlégiósnak.