A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94079 Haladás FC.2020-2021.
Itthon tartjuk a szokott formánkat,most már csak tényleg arra leszek kíváncsi,hogy mikor lesz meg a 100%-os bajnokság.NB1.Szerencsétlen Fradi már másodszor esett ki.
A BL jól kezdődött,a csoportból simán jutottunk tovább.A negyeddöntőben bosszút álltunk a Chelsea-n a tavalyi döntő miatt,és az Atlético Madrid sem okozott problémát. A döntőben jöhetett a Man Utd,de ott megint csak veszítettünk.Csoport,meccsek,és a döntő.Egy BL döntő nyilván nem lehet rossz teljesítmény,de kettőt veszíteni egymás után,eléggé nehezemre esik megemészteni.Ennek tehát következményei lesznek a keretben is.A játékosaim értéke újra csak nőtt.Azuka,Pavlov,Myazin és a kapus Gürler távozni fog.Ennek a négy embernek az összértéke 100M fölött van,tehát a tavalyi 65M után idén ismét egy vagyonnal leszünk gazdagabbak.Nem mintha bármiféle anyagi gondjaink lennének.Finances.Tisztán látszik a tavaly júliusi hatalmas növekedés,ami a drasztikus player value emelkedés,a modernizált stadion,és a transzfer bevételek következménye.Ehhez most megint hozzápakolok újabb 100+ M-t.Így állunk most:Facilities.General imformation.Ennek az összegnek a háromnegyedét a játékosaim értéke,és az épületek jelentik,de ha akarnám,közel 175M-t is mozgósíthatnék,amit persze nem fogok.Myazin helyére jön egy 19 éves argentin csatár 6,5M-ért,és még egy 22 éves magyar CM 4,9M-ért az Újpesttől.Az argentin majd kiderül mennyire állja meg a helyét,a magyar fiú meg szívügyem,és lépnem kellett,mert komoly külföldi kérői voltak.(Myazin egyébként világklasszis csatár,de már nem először fordult elő,hogy fontos meccsen minősíthetetlen játékot produkált,tehát menni fog.Nem mellékesen a legjobban kereső kulcsjátékos,és az ilyenektől alapból sem tűröm el,hogy alibizzenek,pláne nem a szezon legfontosabb meccsén.)Ezek tehát a számottevő kiadások.Újabb fiatalok persze bármikor jöhetnek,és jönni is fognak,de ilyen volumenű üzlet már nem lesz.A többit megoldom házon belül.
Komoly pénzeket kerestünk továbbá reklámokból,és a téli Kínai túrából is.Jövőre újra az Államokba megyünk,mert a New England Revolution már hozzánk tartozik.800k-t kapnak évente,mi pedig milliókatt az eladott mezek után.Ráadásul egész jó játékosokat találunk már arrafelé is.Már két nagy tehetséget hoztam Amerikából is,de azért a fő piac marad Afrika.Az utóbbi két évben már nem is találkoztam senkivel,aki egy ajánlatra nemet mondott volna.Hiába,a reputáció nagy úr a játékban.Persze ez nem jelenti azt,hogy a pofátlan ügynökök ne idegesítenének fel néha.De ha látom,hogy nagy üzlet van kilátásban,akkor nem okoskodok velük.Eddig senkin nem buktam,egy szenegáli srác volt,aki nem tudott beilleszkedni,de ő nem is nagyon érdekelt.Két évet volt kölcsönben,aztán szép haszonnal túladtam rajta.
Tehát ez megint egy eredményes,anyagilag is nagyon nyereséges szezon volt,de maradt bennem némi hiányérzet.Jövőre illene behúzni a BL-t,mielőtt ránk sütik,hogy örök másodikok vagyunk.Egyértelműen a világ legerősebb csapatai között vagyunk,de egy kis szerencse sem ártana.Európai ranglista,és a BL korábbi győztesei.
Köszönöm.