A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hangabanga #94076 Altrincham (2013-14 előszezon)
Választásom, mint mondtam, Angliára esett :) és minő véletlen, az MU egyik farmcsapatára. Így az Old Trafford-ról áttettem a székhelyem a Moss Lane-re.
A választás mögött természetesen a hosszútávú céljaim bújnak meg, amit ezúttal osztanék meg Veletek.
Elsődleges célom az Altrincham csapatával, hogy eljussunk egyszer a Premier ligába és legalább egy saját nevelés, bekerüljön a MU kezdőcsapatával és felléphessen az Álmok Színházában. :) Úgy érzem, ezek azért elég nagyra törő tervek :), de rajtam nem fog múlni.
Az 1891-ben alapított klub elnöke örömmel fogadta jelentkezésemet és aláírtuk az 1 éves szerződést, amely heti 325 fontos fizetést garantál. Egy kicsit majd össze kell húzni a nadrágszíjat a MU után, ahol már az első szezonban emelték a bérem heti 92.000,- fontra :)
Röviden csak, mert az előszezon végén járok csak és azért a barátságos mérkőzések még nem garantálják a feljutást.
A keret adott volt, ami a 6. ligában szerintem nagyon jónak mondható. A média a 2. helyre vár bennünket, szóval, fel kell kötnöm a gatyámat. Jó hír, hogy a 69 válogatott mérkőzés és az 1 gól, majd' Kontinentális reputációt biztosított a belépéskor. A posztom 100%-os, egyenlőre. Bár azért arra kíváncsi lennék, hogy mit kell tegyek, hogy kirúgjanak ... :)
Természetesen pénzt sem új igazolásra sem pedig a fizetési keret megemelésére nem kaptam. Azonban engedélyeztek 1-1 fizio szakembert az öregekhez és az utánpótláshoz is.
A stábot szinte teljes egészében lecseréltem, így mind a két csapat edzéscsillagai 2-3 között vannak. Azt, hogy ez mire lesz elég, nem tudom, ehhez azért eddig nem voltam hozzászokva :)
Egy játékost igazoltam a felnőtt keretbe, egy BWM-et, aki 30 éves, kellő tapasztalattal és munkabírással rendelkezik. Remélem, hogy segít majd rajtunk. Vele ki ismaxoltam a fizetési keretemet. Azért ha összehasonlítom a Leamington csapatával, akit a 22. helyre várnak, akkor elmondhatom, mi krőzusok vagyunk :)
Az U18-ba sikerült már eddig is jó pár srácot hoznom, mostantól már csak 15 éves ifik után kutat az egyik scout-om (14/14-es). A másik, aki gyengébb, a soron következő ellent figyelgeti.
Az előszezonban 6 meccset játszottunk, sajnos csak 50%-os teljesítményre voltunk képesek :( 2GY; 2D; 2V, igaz, egyre jobban mozognak a srácok és a 442-es taktika is kezd erőre kapni náluk. Egyébként egy direkt, támadó focit szeretnék megtanítani nekik, remélem, a szezon közepére azért összeállunk.
Egyenlőre ennyi, legközelebb majd a szezon félidejében jelentkezem eredményekkel, statokkal, képekkel.
Köszi, hogy elolvastátok!
A kérdésemet a végére hagytam:
- a 17-19 éveseket képtelen voltam, csak non-contract szerződéssel a csapatba csábítani. Ez miért van? Jól gondolom, hogy ebben a státuszban bármikor leléphet tőlem? Azaz, etetem, itatom és ha kap egy jobb ajánlatot, akkor pá-pá és itt is hagy? Többek között ezért is fordultam a max 15 évesek felé, mert ott még tudok youth szerzősét kínálni.
Üdv:
hangabanga