A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Haladás FC.2017-2018.

Rohan az idő,befejeztük az ötödik szezonunkat is.NB1.Itthon semmi nem változott,pár gyengébb meccs,három döntetlen.Az egyetlen ami figyelemre méltó,a nemzetközi kupainduló helyek száma.Ez jelentősen változott a 13-hoz képest.Ott egy évtized után sem javult ennyit a csapataink besorolása.Pedig csak mi voltunk,és az Újpest az EL-ben,de ők hat ponttal kiestek a csoportjukból.Koefficiens.Az NB1 is a 13.helyre lépett előre.Fel nem foghatom,hogyan számolja ezt ki a játék.
    És akkor a számomra lényegesebb események.A BL-ben nagyon jól szerepeltünk, eljutottunk az elődöntőig,de a Man.Utd.megállított bennünket.Remek meccseink voltak,a Bayern ellen oda-vissza nyerni tudtunk.Egyébként angol döntő volt,a Chelsea győzött végül.BL meccsek.Az egész szezont tekintve nagyon elégedett vagyok,két meccset veszítettünk összesen.A csoportban a Tottenham ellen,és a United elleni elődöntőt.Nagyon erősek vagyunk, és még mindig sokat fogunk fejlődni.
    A klub háza táján rend van,a jövőnkre nézve reményteli dolgok történtek, történnek.Megjelentek az első számottevő szponzorok,így idén évi 6,5M támogatást kapunk.Ehhez jön még a szintén emelkedő,3,5M-t hozó merchandise bevétel.Ez 10M olyan pénz,amit konkrétan nem a pályán fociztunk össze.A következő szezon végén keresek egy fiókcsapatot.Mindenképpen egy gazdaságilag erős ország kis csapatára gondolok,mert ott jelentősen növelhetjük a reklámbevételeket,mez eladásokat.Nyáron három ember terv szerint távozik,Wu már a Feyenoord játékosa,4M+30%-ért adtam el.Még sokat fejlődik,és biztos vagyok benne,hogy a 30% még szép pénzt hoz nekünk.200k-ért hoztam,és nagyon jó három évet töltött itt.De áldozatul esett szegény a "magyarítási" törekvéseimnek. Két fiatal magyar,és Kálmán felkerült a felnőttekhez.Bár ő szlovák,de Nyitrai születésű kettős állampolgár.Sikerült normális árat kapnom a télen reklamáló emberemért is,még a tarcsiból is elkelt 3,5M-ért.Anyagilag tehát nagyon rendben van minden.Finances.Ezt látva hamar rájöttem,hogy az Újpestnél tényleg sugar daddy van.Ahelyett,hogy csökkent volna az értékük,még sokkal többet érnek,mint tavaly.Fejlesztették a facilitiest is,és most barkácsolják a stadiont.A csapatukat ismerve,nekem nem mostanában jelentenek konkurenciát.Így örülök, hogy talán lesz még egy magyar csapat,amelyik rendszeresen ott lesz a nemzetközi kupákban.
    Nem tartozik szorosan ide,de örülök,hogy néhány korábbi játékosom remekül megállja a helyét külföldön.Guzmics bajnok is lett Izraelben a Maccabi-nál,három év alatt közel száz meccset játszott.Radó három éve alapember a Dinamo Zagreb-nél,és kihagyhatatlan a csapatból.Németh Márió Romániában,a Petrolul Ploiesti-nél az év külföldi játékosa lett,és bronzéremhez segítette a csapatát,mehetnek az EL-be.Mind jól döntöttek,a képességeikhez illő csapatot választottak,nem senyvednek a tartalékban egy nagyobb csapatnál.Nem tudom,ki hogy van vele,de jó dolog ilyeneket is látni.
    A sok pozitívum mellett,sajnos még mindig nem nő a játékosaim értéke.Az egész keret beállt 1-1,9M közé.A legértékesebb játékosom az a Kálmán,aki kölcsönben van Franciaországban,és még egy meccset sem játszott nálunk a nagyok között.
    A következő szezonra nézve a BL-ben az elvárás magam felé ugyanaz,amit idén elértünk,de már mint minimum.Tehát elérni az elődöntőt.Itthon pedig beépítem a csapatba a három frissen felkerülő srácot.És közben mint mindig,kutatok megállás nélkül,újabb és újabb tehetségek után.
    Köszönöm a figyelmet.