A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
SV Zulte-Waregem
Belgiumban akartam kezdeni egyet, tavaly fel sem tűnt, hogy ilyen jó helyezést értek el, és indulhattunk az EL-ben emiatt.
Igazolások.
Bajnokság.
B-csoport.
Ezután az elődöntőben a Gent-et, a döntőben pedig a Mons csapatát vertük meg összesítésben, így jövőre is indulhatunk az EL-ben, bár most csak a selejtezőben.
Statok.
Borzalmasan sok szögletgólt kaptunk, egyszerűen nem tudok mit kezdeni velük. A szezon végére sikerült pont belőni végre egy jó taktikát, a szélekre fektettem a hangsúlyt, a beadásokból sok gólt szereztünk végre, volt pár meccs, amikor kiüöttük rendesen az ellenfelet. Védelemmel jövőre kell valamit kezdeni, mert borzalmasan helyezkednek, illetve sokszor csak végignézik mit csinál az ellenfél. szerencsére sikerült újra kölcsönvenni a fiatalabb Hazard-ot, ráadásul fele annyi fizetésért, illetve aláírt már Vass Ádám is. A vezetőség belement a training és youth fejlesztésébe, majd nyár elején bejelentették, hogy lefújva mind a kettő pénzhiány miatt, másnap természetesen meg is kaptuk a pénzt a bajnokságban elért helyezésért...Csúszunk ezzel egy évet, de jövőre valószínűleg megint ez lesz, mert június elejére nem tudom, hogy szerezzek pénzt, az eladások is csak 1 hónap múlva adódnának hozzá.