A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #93774 Én is sajnálom őket,de menniük kellett.Aki nem ér el egy szintet,az repül.És azért dolgozom,hogy ez a szint mindig magasabb legyen.Ha a kulcsemberem három év múlva tartalék lesz,akkor jól csinálom.Viszont a pocsék háttér ellenére tavasszal megjelent egy tehetség.A többi tizenöt semmit sem ért,de ő már most majdnem olyan jó,mint Ugrai.A Debrecennél,és a Vidinél is van kettő-három,akikből lehet valaki.Ennyit jelent, hogy a youth rating 95.Ha majd a háttér is jó lesz,akkor jön több is.
De ennél is fontosabb dolgok történtek.A sors nagyon kegyes volt velem a BL selejtezőben.Meccsek.Megkaptam az esélyt,sikerült élni vele.Ezzel ugyan el is fogyott a szerencsém,de a többi már bónusz.BL csoport.A lényeg a 8,6M euro bevétel.Erre az évre rendben leszünk anyagilag.Mivel még nincsenek olyan játékosaim,akikért nagy pénzt kaphatnék,a következő években a BL csoport kötelező feladat lesz.Hogy mindig legyen mit ráfordítani a facilities,stb. fejlesztésére.Mert az edzés is még mindig csak 3 csillagos,az ifiknél kettő.A félig vakon vett afrikai srácokkal nem buktam,pedig benne volt az is.Itt egy példa. Ennyit láttam belőle,mielőtt leigazoltam,és így nézett ki másnap,teljes valójában.De nem ő a legjobb,hanem Bououden.Mivel elég tisztességes a Scouting knowledge,és a hat scout közül három egész jó,kontinensen belül már rengeteg fiatal tehetséget találnak.Persze 90%-ban nem állnak szóba velem(még).De nekik köszönhetem a két grúz fiút,akiknek lejárt a szerződésük a Torpedo Kutaiszi-nél.Gabelia,és Khutshishvili.Akiket a szerény fizetés ellenére is ide tudtam hozni,mind a BL miatt írtak alá.Nagy csábítóerő ez a fiatal srácoknak.A tavalyi gólkirály,az öreg róka pedig 32 lesz jövő hónapban,de még jól tartja magát.Fábio Junior.Tehát hazai szinten kiemelkedően jó csapatom van.Stabilizálnunk kell a nemzetközi jelenlétet,és folyamatosan kutatni az újabb tehetségeket.Pár év múlva az eladásoknak jelentős bevételeket kell hoznia.A BL pénz csak arra elég,hogy rendben legyenek a pénzügyek.A gazdagsághoz ennél több kell.Mert bevétel továbbra sincs,és nem is lesz.Pedig jött két új szponzor,de a nevetséges évi 24k,meg 30k a vécépapírra sem elég.Bepróbálkoztam a főnöknél,hogy a scout-ok végre mehessenek Európán kívülre,de elhajtott.Nem vagyok még itt annyi ideje,hogy fontolóra vegyék a kérésemet.Marha.Szóval folytatódik tovább a szorgos kutatómunka,közben meg oktatok az NB1-ben.Az már most látszik,hogy nem rúgom négyesével a gólokat,de nem is nagyon kapok.Jó lesz ez,bár nagyon hosszú út áll még előttem.