A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Haladás 2013-2014.
    Szezon letudva,meglepően könnyen.Ilyen simán csak két-három év után nyertem NB1-et,nem elsőre.Igazából nem is értem.Nem csináltam semmit,nem variáltam a taktikát,csak pörgettem a meccseket egy átlagos kerettel.Egy nap alatt lezavartam az egész szezont, pedig elég lassú a rengeteg betöltött liga miatt.A vége felé voltak gondjaim,mert öt sérültem volt egyszerre.Sajnos emiatt elbuktam az MK elődöntőben,pedig veszettül szerettem volna azt is megnyerni.Igaz,közben emberhátrányban elvertem 5-4-re a Fradit,de ez nem nagy dicsőség.Pláne,hogy a győztes"gólomat"Böde fejelte be a saját kapujába a 81.percben.Szédületes meccs volt.Tabella.Meccsek.Nem is azt furcsállottam,hogy simán lettem bajnok,hanem hogy kikkel sikerült ez:Andorka.Halmosi.Ugrai.De még Schimmert,vagy Németh Máriót is mondhatnám.Mindenki parádézott.Rengeteg gólt rúgtunk,igaz sokat is kaptunk.Az egész csapat gyengécske,talán Horváth volt a legjobb játékosom.Ő pedig gólkirály lett.Sajnos már öregszik.Szóval ezzel a csapattal oktattam az NB1-et.Mi lesz itt jövőre?Mert ezeknél csak jobbak jönnek.És még sokkal jobbak is jöhetnének,csak üres a kassza.Radót elpasszoltam a Debrecennek 650k+30%-ért.320k volt az ára,jó üzletet csináltam vele.Igaz,féltem,hogy a szurkolók bombát raknak a kocsimba,mert eladtam a szezon játékosát.28 meccs,13 gól,21 gólpassz.Nem rossz teljesítmény,de én tudom,hogy nem fog fejlődni tovább,és nála sokkal jobbak vannak célkeresztben.És nem itthon kell vitézkednünk ezentúl.Lehúztam nullára az átgazolási keretet,így most legalább lesz pénz a bérekre.Jön egy ukrán jobbhátvéd,egy montenegrói balhátvéd,meg néhány afrikai középpályás.És mind ingyen.Tele van a játék jó generáltakkal,bár az igazán jók mind kiröhögnek,ami azért nem meglepő,nem tudom őket megfizetni.Bár az ukrán filléres fizetést kért,pedig jobb,mint a Schimmer,meg a Fehér Zoli együtt.Gyengén állunk anyagilag,nincs mese.1M veszteség a szezonban úgy,hogy semmit nem költöttem,csak a bérekre,de azok is alacsonyak.1500€ a legmagasabb fizetés.De jellemzően az egész liga le van égve.Club finances.Ez is csalóka,mert például a Fradi gyakorlatilag csődben van.Nálunk sem lehet szó semmiféle fejlesztésről,mert nincs miből.De azért itt még rend van.Hozok még két edzőt,két scout-ot,és ennyi.Meg egy csatárra is szükségem van.Ezért is kellene a scout,mert nem látom a legtöbb játékost.Pontosabban az értékeiket.Csak gyanítani valakiről, hogy jó lesz,az nem bolt,de reszkírozok,mert nincs más lehetőségem.A néger gyerekekre kíváncsi leszek,mert néhány tulajdonságukról fogalmam sincs.Nem tudom megnézetni,mert a scout nem mehet ki Európából. Agyrém.De valahogy majd túlélem ezt is.Az előttünk álló szezonra a cél a címvédés,és a kupát is jó lenne behúzni.Itthon favoritok leszünk,de valahogy el kellene vánszorogni a BL csoportkörig,és akkor biztosak lesznek az anyagiak is. Meg lehet csinálni,ha nem kapok egy nagyágyút az utolsó körben.Mert egy Zenit, Sparta,vagy Celtic nem ijeszt meg.De egy Arsenal még nagy falat lenne.Ha nem jön be,akkor még egy év kenyéren és vízen.
    Köszönöm.