A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #93756 Kösz a linket.Valahová már korábban elmentettem,csak elkevertem.A brazil és argentin ligákat majd akkor töltöm be,ha magasabb lesz a reputációm.Ahhoz egy-két BL csoportkör nem ártana majd.Különben még csak egy rövidlátó magyar scout-om van,és ő is csak Európában működhet.Bár így is találtam már két gyanúsan klasszisjelölt néger gyereket,csak nem látom az összes értéküket.Majd a következő szezonban.Nem lehet mindent egy-két év alatt megcsinálni.Igazi nagy csapatot évekig tart összehozni, itthon meg pláne.Később majd törlök néhányat a jelenlegi ligák közül is,mert sok lesz.Már így is percekig tart,amíg a válogatott meccsnapokat szimulálja a gép.Kicsit túllőttem a célon.Pedig van itt hardver rendesen.
Ez az NB1 egyébként egy vicc.Tabella.Annak ellenére,hogy három sérültem van,és amúgy is mindig az játszik,aki a legfrissebb, futószalagon nyerjük a meccseket.A leggyakoribb eredmény a 4-1,de a Honvédnak hetet rúgtunk egy Ugraival,meg egy Andorkával.Röhej.Mi lesz akkor,ha tényleg erős csapatom lesz?A 13-ban az első évben nem is tudtam bajnokságot nyerni, második lettem a Vidi mögött.Azt eddig is tudtam,hogy könnyebb ez a játék, mint a tavalyi,de erre nem számítottam.És itt egy gyöngyszem.Mert azért a védelem nem áll mindig a helyzet magaslatán.De amíg ez a [URL=http://imagerz.com/QBZGCktvAwMCBV8YQgVQ]"világklasszis"[/URL]nem felejt el gólt rúgni,addig nem lesz baj.És itt van még Halmosi is,aki életében nem játszott még ilyen jól.