A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Haladás FC.2013-2014.
    Tervezés és kezdet:
    Hosszas mérlegelés után elkezdtem az első,utolsó,és egyetlen hazai karrieremet.A 13-ból hozott tapasztalatok okán eszközöltem három változtatást az editorban.Az első a youth rating megemelése 95-re,ami így ukrán,cseh szint.A másik az ország fejlettségi szintjének emelése fejlődőről,fejlett státuszra.(Remélem,hogy így végre látok majd normális magyar srácokat a játékban,és nem csak én leszek képes megtartani néhányat, hanem más csapat is.)Valamint eltöröltem a föld színéről a Liga Kupát.Ennyi lenne,ami kihatással van a játékra.A klub alapítási évét kijavítottam,mert hibás az 1911.Valójában ez 1919.
    Sokat törtem a fejem a betöltendő ligákkal kapcsolatban is,végül 25 ország,és 32 liga került be induláskor.Itt kihasználtam a lehetőséget,és trükköztem egy kicsit. Mivel nálunk a teljes afrikai földrész uniósnak számít,kerestem db-ket,és végül tíz afrikai ország került be a játékba.Így majdnem a komplett fekete kontinens több ezer játékosa elérhető lesz.Ez tehát összesen 89 ezer játékos és személyzet.A betöltött országok teljes listája.
    És akkor a karrier:
    A körülményeket mindenki ismeri az NB1-ben.Így nem lepett meg,hogy 0 fizetési, és 0 átigazolási pénzt "kaptam".Áprilisban kezdtem a játékot,és rögtön maximális szintre állítottam a team cohesion-t.Így most augusztusban már 90% körül áll a begyakorlás,ami jobb,mint amire számítottam.A felállással kapcsolatban nem sok lehetőségem volt.Mivel a két csatárról nem mondok le,ezzel fogok játszani ebben a szezonban.Egy éve is volt már,hogy utoljára hazai földön játszottam(fm13).Így amikor a rettenetes játékosállomány okozta sokkot kihevertem,megnéztem,van-e free agent,akit használni tudok.Mivel a Fradinak eladtam Devecserit(45k),lett egy kis plusz fizetési keret.A négy,külföldiek elleni felkészülési meccs is szépen hozott.Végül három embert érkezett. Zagorac,aki még ifi,és komoly fejlődés előtt áll(állítólag).És már most majdnem olyan jó,mint Devecseri volt.Horváth,aki viszont nem nagyon fog fejlődni,de jelenleg így is talán a legjobb játékosom.És végül Fábio Junior,akinek lejárt a szerződése az Al Ahly csapatánál.A brazilt lehet,hogy még egy szezonra itt tartom,de a két fiatalt azonnal eladom,ha normális ajánlatot kapok értük(+40%).Sajnos a személyzet egy hulladék,de még nincs meg az anyagi lehetőségem a korrigáláshoz.Tehát egyenlőre marad a kétcsillagos edzés,ami fájdalmasan gyenge.Az első néhány meccsünk jól sikerült.Közben fél szemmel mindig figyelem a szabad fiatal játékosokat is.Sajnos a Chief Scout a 8-as értékeivel nem fog rajtam segíteni,tehát rengeteg időt kell erre fordítanom.Két-három havonta átnézem az afrikai csapatokat is tehetségek után. Szegények vagyunk,mint a templom egere,de ez itt mindenkiről elmondható. Guzmicsra kaptam ajánlatot a Debrecen/Fradi/Videoton triótól is.De csak részletben fizetnék ki a 300k-t,ami nekem most nem biznisz.Majd nyáron úgyis elviszi valaki 400k-ért,ha bajnokok leszünk.Két éves hosszabbításra sikerült rábírnom(nem volt könnyű),így legalább nem lopják el tőlem ingyen.Egyébként nem ragaszkodom senkihez,mert ez a csapat olyan gyenge,hogy nehéz jelzőket találni rá.Még szerencse,hogy a többi csapat is harmatgyenge.Ha nem lesznek komolyabb sérülések,azért illene behúznunk a ligát.A keret elég karcsú, úgyhogy ez döntő lehet majd.Szóval itt tartok most,majd a félévi állással jelentkezem újra.
    Köszönöm.