A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Elég összetett kérdés.Dobhatnál egy képet a Facilities-ről!
    Ez tényleg egy klasszis HOYD,de semmi nem garantálja,hogy minden évben kapsz szuper ifiket.Még akkor sem,ha valóban minden top és extra.Ami elengedhetetlen a kimagasló ifikhez:
    Training Facilities,Youth Facilities,Junior Coaching: Minél jobbak,annál magasabb lesz az ifik CA értéke.
    Youth Recruitment:Ez növeli a PA értéket.Valamint nem engedi a térség többi csapatának,hogy náluk bukkanjanak fel a legjobb új srácok.
    Head of Youth Development(kulcsember):Magas judging CA/PA, motivation, mental,working with youngsters.Döntően befolyásolja az ifik minőségét.
    Coaches:Az ificsapatnál is kell a sok csillagos edzés minden kategóriában.
    Ha ez mind extensive,és exceptional,akkor lesznek klasszis ifik.Ha bármelyik is átlagos,netán az alatti,akkor már semmire sincs garancia.Sok klubnál ezek közül alapból maximumon van néhány,azok a híres nevelő klubok.De leírni könnyebb, mint megcsinálni.Saját tapasztalatból(fm13),még 20 év,és legenda státusz sem biztos hogy elég mindenhez.Nekem például soha nem engedték,hogy a Junior Coaching-ot fejlesszem.Pedig anélkül csak gyenge,vagy közepes CA értékű srácokat kaptam.Hiába van 190 PA értéke egy 15 éves srácnak,ha 60-ról kell indulnia,soha nem éri el a maximumot.Azért néha így is beütött a főnyeremény,és összességében sem lehetett okom panaszra.De így is előfordult,hogy három évig egyetlen normális ifit sem kaptam.Máskor meg négy nagy tehetség jött egyszerre. Saját wonderkid-em soha nem volt,de tele voltam olyanokkal,akik a húszas éveikre világklasszisok lettek.Elég fáradtságos meló ez,sokat kell könyörögni mindenért,még egy gazdag klubnál is.Lehangoló,hogy a sikerek,és a sok pénz ellenére sorozatosan elutasítják az embert a szemellenzős vezetők.Állandóan keresgélni kell a mindig jobb staff-ot is hozzá.Én az utóbbi időkben inkább ráálltam a toborzásra.Egyszerűbb néhány év alatt begyűjteni egy tucat klasszis scout-ot.Aztán sorban hozni a szuper 16-18 éveseket a szegényebb országokból. Ezek három év múlva ugyanúgy saját nevelések lesznek.Ehhez viszont egy kiterjesztett scouting range kell.Mondjuk nem árt egy normális reputáció sem, hogy szóba is álljanak az emberrel.De ez már egy másik stratégia.