A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Soulwave
    2019/20 - Ferencváros -> FC Schalke 04

Habár magyar szinten sikerült mindent megnyerni, mind csapat mind egyéni szinten, az EL döntős vereség kicsit nehezen érintett. Ezért már azzal nem titkolt szándékkal álltam neki az új szezonnak hogy csapatot váltok.

Ez szeptemberben egy ajánlat formájában el is érkezett amikor a 13. helyen tanyázó Schalke 04 csapatához igazoltak le. A szokásos kurtítások, taktika beállítás (4-3-2-1 standard) után két vereséggel kezdtem. Bár megremegett a kispad, hihetetlen csapatmunkával elkezdtük a nagy menetelést:

Az utolsó körben a Bayern a csontutolsó Aachen otthonában, mi pedig a szintén kieső Kaiserslautern otthonában döntöttük el a bajnoki címet. Félidőben 2-1-re ment a 'lautern, míg a bajorok vezettek, így úszni látszott a bajnoki cím. Ekkor kettérúgtam az öltöző ajtót, illetve elmondtam mindenkinek hogy semmirekellő játékosok, és fordítottunk 4-2-re így behúztuk a Bundesligát!

Rögtön három napra rá, a Galatasaray ellen jött az EL döntő, amit végig támadva magabizosan, 1-0-ra Höwedes fejesgóljával :)

Idén a BL döntő a cél, aztán 50 évesen visszavonulok. Egyik zseniális (nak hitt) igazolásom, elég gyöngén játszott.