A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Gerdzso #93638 Ez a 8. évem a Colchesterrel, 3. osztályból indultunk, de most már 1. osztályban harcolunk(nem is akárhogy).
2021
Ebben az évben próbáltam ki az új csodataktikámat és eszméletlen hogy milyen erősen tudtunk zárni ennek köszönhetően! :)
Íme a csapat,taktika.
Az év elején volt játékosmozgás, de nem akkora mint az elmúlt években mivel az alap már megvolt így csak pár pótlás kellett. Játékosmozgás
Az évet Szuper Kupával kezdtük, mert a tavalyi évben megnyertük az Európa Ligát.
Ezt a Real Ellen játszottuk és meglepetésre megnyertük. meccs
A PRL-ben nagyon jól kezdtünk, de aztán a közepére kicsit összezuhant a csapat, de gyorsan kiheverték, de az utolsó 4 meccsre megint összezuhantak, így a 11 pontos előnyünket szinte teljesen elveszítettük és az utolsó meccsen dőlt el a cím.
PRL végeredmény
FA kupa-t eléggé könnyedén behúztuk.
Capital One Cup-ban elődöntőig jutottunk az ificsapattal.
De amire a legbüszkébb vagyok az az Európakupa, hisz végigvertünk mindenkit. Menetelés
A Barca elleni döntő.
Meglepően sima eredmény született.
Húzó emberek:
Soren(DC), vele rengeteget küzdöttem, mert rengetegen meg akarták venni, de végül sikerült megtartanom. 1M fontot fizettem érte pár éve.
Angel Correa a legjobb AMC-m, szinte mindig nagyon jól játszott, rengeteg gólpassza volt és ami a legjobb az egészben ingyen jött a Madridtól. :)
Bruma nálam főleg ML t játszott és végig nagyon jól tolta, neki is sok assist-ja volt illetve sok gólt is rúgott.
Ez az első összefoglaló szerűségem, mert nem igazán van időm, remélem azért annyira nem lett szörnyű. :D
Köszönöm hogy ha elolvastad! :)