A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ggbuffon
    Fellaini egy rakás szar volt a 4-2-3-1-embe, ahol vagy 2 box-to-box-al nyomom középen , vagy most az egyiket átvariáltam deep lying playmakerré..ezért a pénzért meg hadd menjen..

Draxler bármilyen fura eddig nemváltotta meg nálam a világot se inside fw-két a baloldalon, se középen AM-ként v AP-ként..nem rossz de Kagawa még nem az igazi, Insigne meg kirobbanthatatlan a baloldalról

Jones elkezdett hisztizni amikor bejelentkezett érte a PSG, 30M-ra nemtudtam nemet mondani :) nekem nincs Caulkerrel semmi bajom, padra jött Vidic mögé, kisebb meccseken rotáció gyanánt vígan elvan Vermalennel karöltve :)

Inler tényleg kicsit csalódás, főleg h ennyi pénzt kidobtam érte..ráadásul most januárban 8M-ért elhoztam Verrattit a PSGből DPL-nek, mert Carrick félévre kidőlt válogatott meccsen.

a Rafaelért dobott 42M-ára most mit mondjak...Wiel ennek a töredékéért jött és elég stabil, Caceressel rotálnám, de hát ugye nincs work permit

Smallingot személyes ellenszenv miatt akartam eladni :D mondjuk a baltaarcú Jones se áll túl közel a szívemhez.

Most így állok fel, egyelőre fut a szekér a bajnokságban:

De Gea
    Wiel - Vidic/Coulker - Evans/Vermalen - Shaw/Fabio

Pogba/Inler/Fletcher (BoxtoBox) - Carrick/Verratti/Cleverley (DLP)

Valencia/Farfan (W) - Kagawa/Draxler (AM) - Insigne/Januzaj (IF)

Persie/Hernandez (AF)

mondjuk Draxlert IF-be is tolom, Cleverley-t is hol DLP-ként hol AM-ként vetem be.
    Pogba természetesen brutális ,akárcsak a 13ban :D