A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Gratula a Yorkhoz, nem semmi, remélem egyszer szorul belém is ennyi kitartás.
    Szárazon a Románál eltöltött 3. idényemről pár mondat.
    Új taktikával és egy nagy vezéregyéniséggel kezdtük az évet, csatárok nélküli felállással és Özillel a fedélzeten.
    Szenzációsan szerepeltünk, minden fronton, aztán január közepén valami megváltozott, elkezdtük döntetlenre adni a meccseket és a vereségek is becsúsztak. Szerencsére a Juventus is elkezdett botladozni, de a 4-6 pontos távolságot tudták tartani, én csak loholtam utánuk.
    A bajnokság vége nagyon izgalmas lett, mondhatom, hogy szerencsével sikerült megnyerni. Juve az utolsó 5 meccsen 2 pontot szerzett, és bár mi sem parádéztünk, 2 vereség is becsúszott, de végül magabiztosan (köszönhetően a Juve borzalmasan gyenge formájának) nyertük meg zsinórban harmadszor is.
    A Bl viszont nagy csalódás volt, titkon a győzelemben reménykedtem, de a dúsgazdag, későbbi győztes Psg a legjobb 8 között kettős győzelemmel kiejtett. Alakulhatott volna fordítva is az eredmény, de valószínűleg nem volt véletlen.
    Az olasz kupából kiestem, pont a január közepi visszaeséskor tartották a meccset, hazai pályán 4-2-es vereség a Fiorentinától.
    A 4. szezonomat is megkezdtem. Mivel a fizetések iszonyúan elszálltak, és az európai porondon is megbuktunk, ezért drasztikus lépésre szántam el magam. Úgy döntöttem, hogy jelentős vérfrissítésre szorul a csapat.
    Tottinak lejárt a szerződése és mivel már nagyon keveset játszott, ezért nem adtam neki újat. Az utolsó hazai meccsen természetesen kezdőként szerepelt a legenda. Be is jelentette a visszavonulását. Még nem tudja, hogy a futball világában akar-e maradni a jövőben, ha igen, számítok rá.
    Eladtam De Rossit. Illetve ingyen elengedtem, a Milanba ment. Irgalmatlan sokat keresett nálunk, és már 32 éves volt, kénytelen voltam megtenni ezt a lépést. Ráadásul abba a Milanba, ahol Berlusconi helyett új elnök érkezett, valószínűleg irgalmatlan sok pénzzel. Heti 240 ezer volt a fizetése plusz a bónuszok.
    Gervinho-t pedig eladtam Angliába, szerencsére ott meg tudták fizetni. Maiconnak pedig felbontottam a szerződését.
    Totti 150, De Rossi 240, Gervinho 80, Maicon 100 ezret keresett hetente, plusz az adó, plusz az egyéb bónuszok. Éves szinten kb. 35 millióról van szó, nem kis pénz.
    Most röviden ennyi, este rakok fel egy-két képet, aztán folytatom a keret kialakítását a következő szezonra.