A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BetonK
    DVTK 2017/18

Véget ért ez a szezon is. A bajnokság, ligakupa megvan, a kupából kiejtett a Honvéd. Valami elindult azonban a magyar labdarúgásban! A válogatott kijutott a világbajnokságra Bücs Zsolt vezetőedző irányításával és Novothny Soma vezetésével. Gennaro Gattuso miután kirúgták a másodosztályú Haladástól (ahol Jon Dahl Tomasson vette át a helyét), leült az Újpest kispadjára, azonban a gyenge eredmények miatt kirúgták. Jelenleg a Pécs vezetőedzője. Számos magyar klubnál tulajdonosváltás történt (senkihez sem érkezett sugar daddy), az időközben másodosztályú szombathelyi gárdát például hollandok vették át, külföldi hozott külföldi edzőt.
    Nagy dolog, hogy a Győr és a Debrecen igazolt brazilokat, tőlem teljesen függetlenül! Nem az történt mint az eddigi években, hogy az esetek 95%-ban csak én hoztam a magyar piacra külföldit, majd egy-két szezon múlva ezeket a játékosokat boldogan vette át tőlem valamelyik másik élklub. A maradék öt százalékból három százalékot az Újpest jelentette, aki minden évben hozott anyaklubjától, a Wolvestől kölcsönbe külföldit, a maradék két százalék pedig a rest.
    Íme a végeredmény:

Kár, hogy a Fradinak nem rúgtunk még egy gólt a tavaszi bajnokin, mert egyrészt akkor 100 gólt lőttünk volna a szezonban, másrészt nem szerepelne a nevem mellett az az egy vereség.

Európában a Bayern mellett a Schalke volt a legkeményebb ellenfelünk, de sikerült eljutni a döntőig a BL-ben, köszönhetően remek támadó szekciónknak.

A selejtezőkkel együtt lett egy 16 és két 11 gólos játékosom is, ez azért nem rossz. Természetesen a gólkirályi cím is körünkből került ki, sőt, a legtöbb gólpasszt is az én irányítóm adta.
    A döntőnek sérültek és eltiltottak nélkül mentem neki. 4-4-1-1 counteren, óvatossan játszottunk. Szerencsére jól sült a meccs előtti szent beszéd, az első félidő teljesen a miénk volt, több kapura lövésünk, szögletünk is volt mint a Manchesternek, ennek ellenére 0-0. A félidei beszédem nem sikerült jól, ez meg is látszott a második játékrészen, nagyon ránk jöttek, több helyzetük volt mint nekünk. Próbáltam cserékkel felrázni a csapatot, de nem jött be semmi, meg is szerezték a vezetést a vége előtt 10 perccel. Átálltam 4-1-1-4-re (egy box to box, egy adv. playmaker és a két szélső a csatárok mellett) max támadáson, és sikerült is a vége előtt kiegyenlíteni. Szünetben lebaszás, ami feltüzelte a srácokat, visszálltam a 4-4-1-1 counterre, és végig irányítva, a legvégén emberelőnyben meg is szereztük a trófeát!

Külön öröm, hogy a bajnokság másodika is automatikusan a BL csoportkörben van velem együtt, két csapatunk pedig az EL play-offban kezd!
    A nyáron lehet lesz egy kisebb kiárusítás a csapatnál, meglátjuk milyen ajánlatokat kapok a játékosokért. A klub continental repultationt elérte, ennek ellenére még mindig nem építenek új stadiont!! Pénz pedig lenne rá, van 90 millió a kasszában, és 35 millió játékosokra, mindkét érték dollárban értendő.

Folyt köv.