A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    Én azt tapasztaltam, hogy az FM egyik titka az "alkalmazkodás". Régebben az volt, hogy volt egy "magic" taktika, amivel a 2.-3. évben szarrá pofoztad a világot...

No ez már megszűnt... sokkal jobban kell alkalmazkodni a körülményekhez, és az ellenfélhez is. Ne ugyanazt a taktikát játszasd az NB1-ben, mint amit a BL-ben. Nem a felállásra gondolok, hanem a mentalitásra... ha ilyen jó a csapatod, akkor hazai pályán az NB1-ben mindenki ellen támadni kell... sőt, akár idegenben is.

Emellett nagyon fontos, hogy kihúzd az ellenfél méregfogát... erre vannak tippek azon az oldalon amit linkeltem, de kiváló megoldás az is, ha a teljes meccset nézed eleinte, és keresed a hibákat. Ha például az ellenfél 4-4-2-t játszik és magas a labda birtoklása, akkor 90%, hogy ez amiatt van, mert a belső védekező mentalitású KP-ja mindig üresen van, szabadon várja a vissza passzokat. Ilyenkor érdemes szoros emberfogással ráállítani a támogató csatárodat, így máris létszámfölényed van a középpályán. Ha jobb a középpályád, akkor ráállíthatod a támogató középpályásod, és így 1-1-ben vagy a középpályán...

Az a lényeg, hogy mindenre van megoldás... :) Ha gyengébb csapat sűrűn megszívat, az 99%-ban a te hibád... :)