A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
b]Napoli 2014/2016[/b]
A tavalyi bajnoki címnek köszönhetően játszhattunk az Olasz Szuperkupában, ahol a frissen igazolt Astori fejesével vertük 1-0-ra a Juventust.
Igazolások.
Kupa.
Közel 30 lövésünk volt a 120 perc alatt, szerencsére azért 11-esekkel sikerült behúzni.
BL-csoportkör.
BL-fa.
Real-t nagy meglepetésre oda-vissza vertük. Bayern ellen otthon 2-0, idegenben 5-1 nekik, 7 kapura tartó lövésük volt... Az egyik gólt abból kaptuk, hogy szögletnél Müller-t senki se fogta az ötösön belül, mert mégis miért, ráadásul Begovic is a jobb kapufa mellett álldogált, miközben a szögletet a másik irányból rúgták. Illetve egyik támadásuknál megint csak Müllert teljesen üresen hagyták a védőim, a kapusom meg másodpercekre leragadt megint az ellentétes oldalon, így ahelyett, hogy fogta volna a rövidet, a támadó megint csak az üres kapuval találta magát szemben. Szezon előtt simán kiegyeztem volna az elődöntővel, de így kiesni nem kellemes.
Bajnokság.
Idén háttérbe szorult a kupák miatt, de így is behúztuk valahogy. A döntetleneink nagy része kisebb csapatok ellen volt, általában 20+-4-6 lövési aránnyal a meccs végén. Fölé ívelgetés, kapusba bombázás, felső kapufára rúgás a legújabb divat Nápolyban.
Statok.
Insigne és Hamsik megint húzóemberek voltak, viszont jóval többet várnék a csatáraimtól, rengeteg meccset fejeznek be 6.4-6.7 közötti átlaggal.
Az Eurosport stábja is hálás lehet a fiúknak, néhány érdekes mozdulatot biztos bemutatnak majd év végén:
- Cannavaro 20 méteres öngólja, fejjel.
-Ellenfél jön szabadrúgással, a kapufa mellett álló játékosom ellép egyet jobbra, nehogy eltalálja a labda--->gól.
Kupákat tekintve elégedett lehetek, de a játék képe még mindig nem az igazi, sokkal több dinamikus támadást szeretnék végre látni, tavalyi részben ezt ilyen minőségű kerettel simán összehoztam, de itt még sokszor a nyertes meccseket se tudom igazán élvezni.