A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BetonK #93413 Nos nálam eltelt a nyár, és már zajlik is a 2017/18-as szezon. BL csoportba könnyedén bejutottunk, itt a Bayern, Galatasaray és a Steaua vár ránk! Bár tavaly kivertük a németeket a kieséses szakaszban, azt hiszem a második hely a realitás, noha az előző szezonhoz képest erősödtünk! A kezdőbe két új ember jött, és senki nem ment el. Az egyik új szerzemény egy skót kapus a Celticből 7,5 millió $-t fizettem érte, remélem beválik, a másik pedig egy marokkói irányító, szerintem világklasszis, free agent volt, az Al-Jaziránál járt le a szerződése:
Picit sokat keres, valószínűleg ha magasabban jegyzett csapattal vagyok. olyan 50k körül is eljött volna, de nekem bőven megér ennyit, rúgott egy mesterhármast bajnokin szabadrúgásból, és a fontos meccseken húzóember lesz!
Most olyan 460k körül fizetek hetente a 740k-s keretből, van még 7,5 millióm igazolni.
Idén nyáron is sikerült egy nagy nevet elhozni anyaegyesületemtől, a Man. City-től. Kezdőbe ugyan nem fér be, de jó, hogy itt van, ráadásul nekem semmibe se kerül:
Folyt. köv.!