A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Soulwave #93150 Leírnám én is karrier összefoglalóm. Eddig 5 szezonon vagyok túl.
11/12 - Budaörs
Az NB2-ben indultam, és bár kieső helyre jósoltak minket simán feljutottunk.
12/13 - Budaörs / Ferencváros
A Budaörssel folytattam, téli szünetben 3. helyen álltunk, viszont szegény Dömét kirúgták a Fradiból és felkértek. Mivel nemzetközi kupában szerettem volna indulni ezért átvettem a helyét, és végül 2. helyen végeztünk.
13/14 - Ferencváros
2. hely ismét
14/15 - Ferencváros
Ebben az évben beérett a taktikám (4-3-3) és sikerült behúzni a bajnokságot és a kupát is... BL-ben az AIK, a Rosenborg és a Sheriff ütésével sikerült a csoportkörig jutni.
15/16 - Ferencváros
Sajnos a BL csoportkörben 'csak' 3. hely sikerült hét ponttal, a Chelsea és a Porto előzött meg. Az EL-ben a Besiktassal folytattuk (4-3), majd a Sevilla (5-3), Cagliari (4-4a) és végül az elődöntőben a Stade Rennais sajnos kiejtett. A bajnokságot és a kupát újra behúztuk.
Nyáron valószínűleg még egy szezont lehúzok, mivel 8M euro átigazolási keretet és 250E fizetési keretet kaptam, és igazából csak a védelmet kell megerősítenem. Sajnos a játékosok még mindig nem jönnek, úgyhogy kénytelen vagyok fiatal generált főként észak afrikaiakkal (algéria, tunézia) építkezni.