A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92954 Senkinek.Van néhány átlagos,de ez nem jelent semmit,ha mellette ott a poor youth,meg training facilities.És akkor még ott van a semmirevaló személyzet. Bárhol kezdesz,gyakorlatilag mindent nulláról kell kezdeni,pénz nélkül.Ez teszi nehézzé a magyar karriert.Meg kell győzni a szemellenzős,koldusszegény vezetőséget,hogy mindent folyamatosan ki kell építeni.Ha idióta a főnök,egy évtized sem lesz elég hozzá.Ezért kellenek a jó scout-ok,mert az a legolcsóbb,és leggyorsabb megoldás.Hogy addig is jöjjenek tehetségek,amíg nem lesznek sajátok.De ugye sajátok nem nagyon lesznek.Olyanok biztosan nem,akivel a BL-ben labdába tudsz rúgni.Ezért kell a nagy db,meg a sok betöltött szegény ország. Az nem kerül egy fillérbe sem.Viszont nagy pénzeket lehet keresni a tehetségek eladásával.
Az előbb nem fogalmaztam érthetően.Nekem nem azért kell a megemelt youth rating,hogy könnyebb legyen a játék.Semmi szükségem nincs rá,megcsinálom én simán anélkül is.időm van rá bőven,és a tervem is meg van hozzá.Azért kell,hogy legyen értelme építkezni.És azért,hogy az egyetlen karrierben,amit itthon játszok majd,lássak végre nemzetközi szintű magyar játékosokat.A magasabb youth rating pedig önmagában még nem garantálja,hogy jó ifiket kapok.Ahhoz mindennek passzolni kell,és hosszú éveket kell dolgozni érte.Az nem segítség,ha három évente kijön egy "ügyes"gyerek.Kell a kitűnő háttér,és a klasszis személyzet.És akkor lehet bizakodva várni a márciust.Mert a 68-as youth rating miatt építhetek én palotát is,akkor is gyengék lesznek a magyar gyerekek,ez az igazság.A 95,amivel kezdeni fogok az nem brazil szint.Ukrán,cseh,szerb szint.Magasabb, mint az osztrák(90),és alacsonyabb,mint a horvát(98).Innentől csak rajtam áll, hogy mit tudok kihozni belőle.És az összes magyar csapat ugyanazokkal a lehetőségekkel indul,mint én.Szóval semmilyen kihívásnak nem akarok megfelelni,és senkivel nem akarok versenyezni,egyszerűen élvezni szeretném majd azt a karriert.