A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92768 Sevilla FC. 2023-2024.
Elérkeztem a félidőhöz.Mindenképpen szerettem volna a nagy hármassal felvenni a versenyt.Eddig sikerült,a többi csapat már messze le van maradva.Liga BBVA.Ha a Barcelona hozza az elmaradt meccsét,negyedik helyen állunk.De ez nekem nem elég,minimum a dobogón kell végeznünk.A két Madridtól kikaptunk,a Barcelonát megvertük,tavasszal pedig mindhárom hozzánk látogat majd.A keret nagyon erős, páran a jobbak közül:
Adjas,Molina,Simpson,Ribeiro,Eini,Mbala.Sajnos a két utóbbi közben sérült volt,de szerencsére tudtuk pótolni őket.De említhetném még a három V betűst is,Váczi,Viggiani,Veci,akik mindhárman nagyon magas átlagot hoznak.De a krémek krémje Rubén,aki második a házi góllövőlistán.Alig van meccs,amikor nem fejel gólt.Éppen most lábadozik egy sérülésből,de szükségünk is lesz rá.Eddig nagyon elégedett vagyok a csapattal.A "győzni kell"meccsek közül kettő lóg ki a sorból.A Villarreal elleni vereség még a belefér kategória,egyedül a Recreativo elleni 4-4-et nem bírom megemészteni,mert 4-0-ra vezettünk.Amúgy is rengeteg a gól,a 8-10 gólos meccsek sem ritkák.Azért ez továbbra is megdönthetetlennek látszik.
Az Európa Liga csoportkör sétagalopp volt,egyetlen meccsen kellett megizzadnunk a győzelemért.A Copa del Rey pedig igazából most fordul élesbe.Mivel nagyon szoros a bajnokság,itt nem fogok nagy erőket mozgósítani.Játszanak a rotációsok, lesz,ami lesz.
November végén kaptam még 34M-t igazolni,de télen nem lesz mozgás.Éppen elég erős ez a csapat,hogy mindenki ellen képes legyen nyerni.Nyáron meg hozok egy világklasszis kapust,mert ott azért még van lemaradásunk.