Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ennyiért én egyenként ültetném el a fûmagokat és még énekelnék is neki, hogy jobb kedvük legyen és zöldebbre nõjjenek
32-5-ös kapuralövési arány, 101. percben Adorján összehoz egy öngólt, 0-1, a kecsóé a kupa
megyek aludni mielõtt kihajitom a gépet az ablakon
Les Dogues
Ebbe az angol cuccba meg majd beleolvasok én is, úgy hiszem 😄
Les Dogues
Huni már fordított belõle egy oldalt... Ha az egészet elérhetõvé tennétek magyarul, akkor azonnal szobrot állítok nektek itt a kert végében! 😄
( Publikálás elõtt azért kérj engedélyt a szerzõtõl... )
www.smart-bus.hu
Amugy ezen az oldalon nem csak a taktikai dolgok vannak kimeritve hanem kvazi minden. A jatekos tulajdonsagoktol kezdve a penzugyi dolgokon at egeszen a meccsekre valo felkeszulesekig.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A BL sorsolás nem volt a legkönnyebb . Leverkusen,Benfica,Galatasaray 3-as nehéz feladat lesz/lett . Jelenleg 3 kör ment le és csak a Leverkusen ellen szenvedtünk .
De hogy a bajnoskgáról is szó essen . A Barcelona a nagy ellenfél csak úgy,mint a BL-ben . 1.fordulóban Coentrao a 3.percben kiálítatta magát és ki is kaptunk a Valencia ellen azóta stabilak vagyunk . Folytatás hamarosan 😊 .
http://imagerz.com/QFdDWl9QBwc
http://imagerz.com/QFdDWl9QBwQ
Na végül 3 idény után elhagytam a Fulham-et. Egyszerûen nem tudtam 6.-nál jobb lenni a PL-ben. Egy 9. és és kettõ 6.hely volt a termés, kupa semmi. Az utolsó idényben meglett az EL, a Man.utd BL döntõje miatt. Bajnokságban pocsékul kezdtük, ezért döntöttem a távozás mellett. Tudom a süllyedõ hajó...😄
Novemberben az olasz Inter adott ajánlatot és elfogadtam. Bár nem igazán szeretem a Seria A-t a sok közös tulajdon miatt már azt se tudom néha ki-kivel van 😄
Középmezõnyben van a csapat, ezért is menesztették az elõzõ trénert. Az Európa ligában az uccsó két meccsen már én voltam, ott Podolskinak nagyon jól megy 😄 Bajnokságban viszont brutális a sorsolás: Genoa (aktuális bajnok), Roma, Juventus, Milán, Palermo, Napoli...csak hogy az utolsó pár meccset említsem. Ebbõl a Genoát megvertem Milán ellen 0-3-ról álltunk fel x-re! Roma, Juve nyista, többi meccs még most jön majd. Télen eddig megvettem Ever Banega-t (Valnecia/5millió) és Alvaro Morata-t (Real/3.millió), de tervezek még igazolgatni! Európa ligában a 32 között az Asteras Tripolisszal játszok. Kötelezõ! Utána Porto - Cszka Moszkva gyõztesével, az már neccesebb. Cél a bajnoki dobogó (két év nem tudnak dobogós helyen végezni).
Bocsi a kicsit hosszúra nyúlt beszámolóért! 😊 Ja és Samuele Longo egy félisten!!! 😄
"Vannak, akik középszerûnek születnek, vannak, akik elérik a középszerûséget, és vannak, akik nyögnek a középszerûség jármában, Õrnagy õrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Vannak, akik középszerûnek születnek, vannak, akik elérik a középszerûséget, és vannak, akik nyögnek a középszerûség jármában, Õrnagy õrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
A Mouscront nem lehetett befogni. Maradt hát a Playoff. Ez egy 4 fõs csoportban bonyolódik le, melyben mindenki mindenki ellen, oda vissza játszott. Résztvevõi a másodvonal 2-4 helyezettjei, továbbá az elsõ osztály egyik kiesõjelöltje. Igen izgalmas lebonyolítás, de a Jupiler League végjátéka is hasonlóan meg van variálva. majd arról is beszámolok.
Feljutás kipipálva. Év végén sok mindenkitõl megszabadulok. Sajnos kevés a pénz, leállították az ifiakadémia fejlesztését is, pedig spóroltam, nem igazoltam senkit, csak a 32 éves Djimi Traorét free transferen. 2013 júniusa végén letelik a banki kölcsön, ami rengeteget vitt el havonta, így szerintem egyenesbe jön a csapat. Célom, hogy belgium csillagakadémiája legyek. Hazardokat, Fellainiket akarok kinevelni. <#nyes>#nyes>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Viszi egy az egybe a kapussal szemben a labdát, kicsit megtolja, és a helyett, hogy ellõné a kapus mellett/felett/alatt, átlépi azt. Jó hogy 3-1-re vezetek, különben, már nem lenne a pályán.<#falbav>#falbav>
Jahh. Sakhtart most vertem 4-2-re FCK-val, barátságos meccsen + Jörgensenért már 4 milkát (975-öt ér) se sajnálna a Marseille. Lehet nem kéne tovább srófolni....<#idiota>#idiota>
A másik meg az hogy be van állítva egy szöglettaktika, erre legurítja az ott álló embernek, és ugyanúgy elkezdenek tökölni és nem lesz az akcióból semmi...
Ezeket miért csinálják? Hülyék vagy mi?
Neked is és a többieknek is nagy grat (mégegyszer)! Bexinho, ilyen beszámolót mindenkitõl!
Les Dogues
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
1
2
3
4
keret
olasz védõrõl annyit hogy az inter kirakta én meg rácsaptam. Szerintem jó huzás volt.
spanyol védõ az atletikóbóóóó 😄
Spanyol csatár pedig igazi reménység, nem kicsi a fizuja de már volt alkalmunk találkozni az ajaxos mentésemben és igazi csillag volt ott, remélem itt is. Tõle remélem hogy hamar elviszik és ezáltal kiválthatunk egy megfelelõ minõségi stadiont a pénzbõl
Még van 2 középályás, egyik genovából és jópár kisebb játékos, fõként reménység vagy figyelõ ajánlásával. így remélem meglesz a bent maradás.
www.icewebhu
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Gazdaságilag a klub romokban volt, nem volt értékes játékosom akit elvittek volna. Sikerült egykét fiatalt nagyon olcsó fizetéssel ide csábítanom a dortmund vagy akár a bayernbõl, de miért akartak hozzám jönni? Azt mondták nagyra tartanak 😄 Szóval, fizetéseket kiengyenlítettem a bevétellel, így kezdtünk pluszba menni de nem látványosan. 1. év után 200m ft tartozásom volt, erre ráment a stadion felújitása hogy megfeleljen a német 3. liga követelményeinek így lementünk 400 ra. Ami egész 2. szezonom alatt végig kísért. Saját szerzõdésem is legminimálisabbra vittem és mint említettem kölcsön játékosok voltak a csere pad.
Na de végül feljutottunk, meglepetésemre és innen dollárba beszélnék ( sok volt a nulla) 10m dollár volt a bevétel tv és egyébb jogdijakból és kaptam egy egész jó szponzort. Így az adósság eltünt végre létezni és a klub fizetési keretét is duplájára sikerült emelni. Ami szerintem szükséges is, hiszen ahogy néztem nem kis csapatok vannak a 2. ligában. A csapatom több mint felét kiszortam és meglepetésemre sikerült több igazán nagy igazolást összehoznom ingyen. (képek késõbb)
Hogy indulok a szezonnak? Nem tudom , cél hogy közép mezõnybe kerüljek és megerõsítsem a csapat gazdasági helyzetét. Mint kiderült 15.000 stadionom van, amit csak bérlünk, igy az elsõ dolgom hogy megvegyük. Remélem nem lesz túl sok..
Utánpotlás és edzés lehetõség mindig a béka segge alatt.. célom továbbra is nagyon olcsó (max 50-100e dolláros játékos) vagy ingyen igazolások.
Ezenkívül remélem a bevételek most már normalizálódnak. Ha jól számoltam 10.000 fölötti átlag nézõszám elég pozítivan hat majd a csapat kaszájára.
www.icewebhu
http://bit.ly/167kQ3j
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
http://imagerz.com/QE5BWEtvAwMCVQgZEwVQ
http://imagerz.com/QE5BWEtvAwMCVQgeFQVQ
2.Miért lenne plusz költség?A pálya maximális mérete a stadion építésekor adva van.Meg lehet nézni az Information/Facilities-nél.Ezen belül,hogy hova húzatod a meszet,az nem oszt nem szoroz.Nem fogják ledózerolni az ülõhelyeket,hogy szélesebb legyen a pálya.Azt már stadion átépítésnek hívnák.
Roviden osszefoglalva: Ha kontrakra jatszol,akkor celszerubb minnel keskenyebb es hosszabb palyat valasztani. Ha inkabb tamado jatekot jatszol es azt akarod elerni,hogy az ellenfel vedelmeben nagyobbak legyenek a "lyukak",akkor a szeles palya a kedvezobb. Persze a palya meretehez igazitva erdemes beallitani a taktikat is,kulonben ellent mondasz onmagadnak es nem lesz teljes a kep.
Illetve ha váltogatom a pálya méretét évrõl évre az plusz költség? Mert ugye minden év elején rendbe rakják, de azt nem tudom h ha ugyanakkorát választok mint volt az kevesebbe kerül-e mint ha átméretezem
1. mérkõzés Madrid-Lille 4-1
2.Lille-Sahtar D. 1-3
3. Lille-Napoli 4-1
4.Napoli-Lille 0-1
5.Lille-Madrid 3-3 (!)
6.Sahtar D.-Lille ?
a Madridot pontrúgásokból megvertük (2 szöglet,1 szabadrúgás) azt hiszem nem kérdéses hogy Pedretti lett a meccs embere,ha kikapunk a Sahtartól ha nem mindenképpen megyünk tovább az Európai kupák valamelyikében már csak az a kérdés hogy EL vagy BL örülnék mind a kettõnek mert az EL-t talán lenne esélyünk megnyerni a BL-ben meg ha szerencsés a sorsolásunk kitudja meddig el nem kúszhatunk, meg látjuk mit hoz a "jövõ" <#vigyor3>#vigyor3>
Utolso 4 meccs: Valencia,Espanyol,Real Madrid,Barcelona
Elkezdodott amugy a 2. szezon a Huelvaval...hat,harcolnunk kell majd a kozepmezonyben maradasert,kiesni talan nem fogunk.