A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BetonK
    Időközben elindult harmadik szezonom a Diósgyőrrel, eddig elég sima a szezon, a Bl-ben immár kiemeltként kezdtünk és besétáltunk a play offba, ahol már nem voltunk kiemeltek, és természetesen megkaptam azt a csapatot, amelyiket legkevésbé szerettem volna: a Celticet. Azt a Celticet, aki a nyáron jelentősen gyengült, többek között végül én is elhoztam ingyen nigériai középhátvédjüket, de még így is van jópár játékosuk, akik beférnének hozzám.
    Tavalyi keretemhez képest nagy különbség, hogy most már nekem is van olyan játékosom, aki akár Skóciában is játszhatna, így igazoltam (eddig) a nyáron:

Vass-ért 1 millió $-t fizettem a Dinamo Bucarestnek, Kecskésért 1,5 millió $-t az Atalantának, mindkét igazolásnál az is szempont volt, hogy magyarok. Nos a BL-ben nem számítanak annak, így hulladék ifisták is bekerültek a 25-ös keretbe. Kecskés elég bíztatóan kezdett, már ami a szerzett góljainak számát illeti:)! Természetesen nem tagja (egyelőre) a legerőseb 11-nek, megkapja a lehetőséget és reménykedem, hogy legalább annyira szépen fog fejlődni mint a 13-ban (tolna valaki pls egy képet róla 2020 körül?).

További igazolások:

Őt 150k $-ért vettem, bár a télen jöhetett volna ingyen is, asszem ennyit megért:

Ingyen jött, de lesérült egyből 1 hónapra, ezért nem játszott eddig:

Szintén ingyen:

1,5 millió $-ért jött Tunéziából, és jól be is kezdett:

Eddigi meccsek, készülünka Celticre: