Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nagy nehezen sikerült most elsõre 1-0-ra megvernem de érdekesség ugyebár az elsõ tét mecs a Lille-el a Marseile ellen van ott kikaptam 0-2-re pár meccsel odébb bajnoki mérkõzésen meg 3-1-re elvertem õket szóval ezt nem értem 😄
Szycsu
Nem beszólni akartam, csak lemaradt pár smiley az elõzõ írásomból 😄 Nekem is okozott egyszer-kétszer a francia bajnokság. Lyont 3 év alatt egyszer tudtam megverni...

Les Dogues

mosolyogva fogom belinkelni azt a pillanatot amikor kikapok az utolsótól <#vigyor5> mert ez tényleg szinte mindig így van ahogy írtad, mikor azt hiszed hogy minden klappol akkor kapsz ki a tök utolsótól <#idiota>
Szycsu
Na csak hátrébb az agarakkal. Majd mikor a tök utolsótól kikapsz, hazai pályán, arra leszek kíváncsi. Pedig, az csak egy átlagos eredmény a Ligue 1-ban.

Les Dogues

A felkérés megtisztelõ,de kösz nem.Alapból nem szeretem õket,max sajnálom.A Southampton közel áll a szívemhez,és nem játszok a riválissal.
Zenszkij
Korbeen minden tisztteletem a tiéd. FM 14ben indítunk egy Portsmouth karriert közösen? Megnézném ki mire megy. Persze ha nem gond és benne vagy! 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
4. osztályt vezeti, télen már igazolni is tudott
pompey

én továbbra is állítom h elsõ évbe velük nem akkora kihívás osztálytlépni akár gyári db akár update, na aki 2 évbe is tud, az tud valami valamit vagy cheattel vagy akkora mákja h van h egy normális tulaj odamegy.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Aki talál ilyen embert, az kajak linket dobjon, mert ez kb impossible. Respect annak, aki feljut velük, és bírja a kiképzést. 😄
Darthmushroom
fm-base-n találsz nem 1t bár mondjuk a frissek között csak 4.osztályosak vannak, de keress vissza fele is.
am szerintem is simán fellehet jutni, angol 2-3-4-be annyira hasonló csapatok vannak h elsõ évbe nem kihívás az osztály lépés senkivel akárhova várják, jó mondjuk ha megkapod a pont levonást akkor már más tészta a pompeynál, de az se mindig jön elõ.
pl. egy tét meccset nyomtam le most velük simán 2:0ra vertük MK Dons-t ligakupába úgy h egy osztállyal fentebb vannak.

Egyetértek,egy lehangoló szélmalomharc az elsõ néhány év.De azt azért megnézném,hogy ki jut fel velük a Champioship-be elsõ évben.Ha találtál ilyet,belinkelhetnéd,szívesen
megnézném,hátha tanulok belõle.Alaposan átnéztem a keretet.Van némi friss rálátásom,most játszottam ezekben a ligákban évekig,jól ismerem a csapatokat.Ez egy hihetetlenül gyenge gyenge társaság.Nemhogy a League 1 összes csapata,de a League 2-ben is legalább tizenöt erõsebb,mint a Pompey.Mindenkit el kellett adniuk,a legértékesebb játékosuk a Gyepes,de ilyen középhátvédet még egy osztállyal lejjebb is találni,nem is egyet.Véleményem szerint aki "simán" fel tudott jutni velük,az a David Copperfield nevû menedzser.A Bromley-s mentésemben 2015-re már az ötödik ligába zuhantak vissza,ott is csak vergõdtek.
Szicsu nemsokon múlt én majdnem kikaptam a FC Lorient ellen
http://imagerz.com/QE5ADktvAwMCVQkZQAVQ <#idiota>
Darthmushroom
ahogy néztem fórumokon nem az elsõ évvel vannak gondok, akár update akár sima mert mind2n teljesíthetõ a feljutás a 2.vonalba, update-be a 3.vonalba. hanem utána üt ki h azt az 1-2 jó játékost is aki a keretbe van szinte ingyen eladja a vezetõség és pótolni meg nem lehet, és hosszú évekig kiesés elkerülése és középmezõny lehet a maximális cél és itt unja meg az emberek nagy része 2-3 ilyen szezon után.
Talán ha 1 karriert láttam ahol a gyerek bemákolta valahol 2. szezonba h egész jó anyagi hátterû csávó vette át a klubot és rendbe tette nagyjából a dolgokat.

LasDen
mindig van néhány õrült, akik ilyesmire vetemednek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lille-el elég nehéz csoportba kerültem BL-ben :s Real Madrod, Sahtar Donyeck, Napoli
reménykedek egy 3. helyezésben
Az új update nélkül is a játék egyik,ha nem "A" legnehezebb feladata kirángatni a Pompey-t a szakadékból.Keserves évek várnak arra ,aki bevállalja.A jelenlegi játékosállomány egy nagy nulla,5-6.osztályú szint.Csípõficamos ifikbõl,meg néhány kivénhedt,tolószékes öreg csókából áll a csapat.Már a benntmaradás kiharcolása is földönkívüli teljesítmény lenne.Csak kötélidegzetû embereknek való,akik jól viselik a hosszú vereségszériákat.(Közben lehet imádkozni,hogy a vezetõség is jól viselje.)Ettõl a csapattól a kiesés elkerülése nem normális elvárás.Az lfc summer update-t még nem láttam,de valószínûleg az még belevert néhány szöget szegények koporsójába.
Üdv ismét, 1-2 hete írtam, hogy jön majd új beszámoló az északír mentésrõl, szóval most itt van spoilerben a (hatalmas) hossz és képek miatt, Sport&Leisure Swifts, északír bajnokság, fm12, további 3 szezon:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(mivel már lassan 1 hónapja íródott, egy kis emlékeztetõ az elsõ 3 évrõl ): #88784

Negyedik év (2014-15)
Hát akkor vágjunk is bele... A 4. szezon az eddigiekhez képest más volt, ez látszott az elejétõl, de a legvégére sajnos ez egyértelmûen negatív értelemben jött ki. Az átigazolások kezdetben nem indultak rosszul, jól sikerült bõvíteni a keretet, de valódi hiányposztra (szélsõhátvéd, csatár) nem érkezett senki, legalábbis nem idõben.
Jött ugyanis az EL, és mindjárt az elsõ körünkben az izraeli Bnei Yehudát kaptuk, akik talán nem egy világverõ együttes, de az eddigi litván és lett csapatokhoz képest egy egész más szint. Az elsõ meccsen hiába voltunk hazai pályán, és hiába volt több nagy helyzetünk, a kapusuk egyszerûen kivédte a szemünket. Idegenbe mentünk megmenteni a párharcot, de nem sikerült. Egyértelmûen az én hibám volt, jobban fel kellett volna készülni, bár egy kicsit jobb helyzetkihasználással nem lett volna komoly gond... De nem búsultunk túl sokat, a csoportkör úgyis lehetetlen cél volt, és ezután szereztük meg a félig francia tunéziai Alioui-t fél millió euróért, akivel végre legalább csatár poszton volt egy erõsebb megoldásunk.
A kupákról gyorsan:
Idén már ezt is megnyertük
A ligakupa szintén meglett
A kupa is - döntõ
Tehát minden jelentéktelen félcsillagos mikiegér kupát megszereztünk idén végre.
Na de közben volt 1 Premier Division... amit zseniálisan kezdtünk. Az EL kiesésnek köszönhetõen teljes erõvel koncentrálhattunk a bajnokságra a legelejétõl fogva, és 1-2 simítást végezve a taktikán, végül 14 nyertes meccs volt a rajt. Ezt természetesen egy linfield elleni iksz szakította meg, de a veretlenség összesen a 23. fordulóig tartott még. Igazán gyengélkedni nem is kezdtünk, csak akkor mikor nagyon nem kellett volna, a hajrában jobbnál mégjobb meccseknek köszönhetõen (mindkettõvel bebiztosítottam volna a címet) végül a linfield elleni rangadóra maradt a döntés, az utolsó fordulóban... Rég fájt már ennyire 35 méteres szabadrúgás és 1 kipattanó gól. Az iksz is elég lett volna pedig, mi viszont átemelésbõl és 5 méteres szögletfejesbõl csak a kapufát döngettük... Ez a kép pedig mindent elmond.
A meccsek
Tabella a végén:

Volt 1 All-Ireland cup is, ott az elõdöntõ volt a végállomás
Közel álltam hozzá, hogy abbahagyjam itt.
Ötödik év (2015-16)
Bocs a szófosásért az elõzõ évrõl (muszáj volt), ezt most kicsit tömörebben, bár sokkal több történt. Az átigazolások jól sikerültek, félévkor jött Kearney is ráadásul, róla majd késõbb.
Hazai kupaszíntéren most inkább gyorsan csak a döntõk:
coantrim - kupa - ligakupa
A bajnokságot ugyanakkor elég gyengén kezdtük, ugyanis (hála égnek) az EL erõsen lekötötte a csapat figyelmét, belefutottunk 1 igen nagy zakóba is a linfield otthonában, de szépen ahogy véget ért a kupakaland, egyre jöttünk föl, míg az év elején verhetetlen linfield elvesztette a fonalat. A meccsek
Tabella (végére sima lett):

De ez a szezon inkább szólt az EL-rõl, legalábbis amíg volt...
Elsõ körben a Levskin hazai pályán kis túlzással átgázoltunk, idegenben emberhátrányban is könnyen kihúztuk.
Jött a ZTE, kb ugyanaz a játékerõ, kicsit neccesebben, de végül meglett.
A Play-off-ban a Dinamo Kievet sorsolták nekünk, egy bivalyerõs (és gazdag) csapat hozzánk képest, de kaphattunk volna jóval nehezebbet is azért. Azért meglepett, hogy az elsõ meccsen, remekül taktikázva megérdemelten ikszeltünk. A visszavágón idegenbe mentünk megpróbálni a lehetetlent, fél óra múlva már kettõvel mentek, de nem domináltak igazán. Az utolsó 20 percre kanyarodva aztán, tudván, hogy semmi értelme õrizni a 2 gólos hátrányt, elõvettük a 2. számú taktikánkat, és csodák csodájára sikerült begyötörni az utolsó percekben a két mindent eldöntõ gólt. Jöhetett a csoportkör: Spartak Moskva, Genk, Young Boys, Sport&Leisure !
Semmi konkrét célunk nem volt, talán lõni 1-2 gólt... elsõ meccsünk mindjárt a csoportfavorit Spartak otthonában volt, 5 gól alatt megúszni álom... Csakhogy a moszkvaiak betettek 2-3 ifit a védõsorba, és a középpályájuk sem volt teljesen kezdõ (ott azért voltak nagy nevek), így pályafutásom legelképesztõbb meccsén nem akárhogy nyertünk. N'Suki lõhetett volna 7-8 gólt is egyedül, de azért nem akkora világklasszis õ. Na de haladtunk tovább, a Genket fogadtuk hazai pályán, akik kezdõt küldtek ki, de remekül bírtuk, sajnos a büntetõ rosszkor jött... Jött a Young boys oda vissza, az elsõ meccs izgalmas volt, a végén egyenlítettünk, míg idegenben jóformán momentuma nem volt a svácjiaknak, sajnos nekünk is kevés ahhoz, hogy nyerjünk. A Spartak következett, akik ezúttal nem szórakoztak ifikkel, betették inkább Marek Suchy-t, hogy tanítson, és nyertek is. Ismét a 90. perc... Ezzel együtt az utolsó fordulóban úgy mentünk a Genkhez, hogy ha nyerünk, mindegy mennyivel, biztos továbbjutunk. Nem sikerült. A Genk kezdõje azért még más szint, de hõsiesen küzdöttünk, mint az egész csoportkörben, ahonnan végül sajnos utolsóként, de emelt fõvel és a legjobb gólkülönbséggel (<#idiota>) búcsúztunk. Összes EL-meccs.
Legszebb évünk ez volt mostanáig, még szebb lett volna, ha a játék enged nyerni az All-ireland kupa döntõjében is, de sebaj.
Hatodik év (2016-17)
Oké, nem sikerült a tömörítés az elõzõ évrõl, na majd itt:
Tehát tavaly bajnokságot nyertünk, így ebben az évben végre a BL várt a csapatra, ennek megfelelõen szerettünk volna végre komolyan erõsíteni. Az EL szereplés és az All-Ireland cup döntõ az addig is pozitív pénzügyi helyzetünket tovább segítette, a bajnokság megnyerésével pedig már hírnevünk is top 5-ös volt az országban, ennek ellenére továbbra is egy szenvedés volt a játékoskeresés. Scouting range-ünk továbbra is csak az egyesült királyságra terjed ki (teljesen tehetetlen vagyok ezügyben), így egyesével kellett átnéznem az afrikai csapatokat félig eu-s (fõleg francia) nemzetiségû spílerek után kutatva. Persze csak néhány szerzõdés nélküli ifi jön el többnyire. Átigazolásaink nem váltották meg a világot, a klubikon Scalinak akármit ajánlhattam, inkább elment a Norwich Reserves-be padozni. Alioui-ért kapott másfél milliót is csak félévkor tudtam hasznosítani, bár ennyit senki nem érne jelenleg számunkra, de muszáj volt. Így a BL-re jóformán semmit nem erõsödtünk, és ez meglátszott:
Kezdésnek jött a feröeri B36, nem túl meggyõzõ játékkal búcsúztattuk õket.
Következõ körben a Dinamo Zagreb-et kaptuk, elsõ mérkõzésen egy kontrával nyertek, a másodikon pedig felsült a támadó taktikánk, így következett az EL-playoff.
A Toulouse-t sorsolták nekünk, akik közel sem a mi szintünk, az elsõ meccsen viszont remekül taktikázva kihúztuk döntetlenre, csak távolról és pontrúgásokból veszélyeztettek. A visszavágón aztán a mi pályánkon mostak le, ez bizony szinte a teljes toulouse kezdõ volt, gyenge pont nélkül, az elsõ félidõben eldöntötték...
Az EL-BL-el párhuzamosan viszont a bajnokság is botrányosan indult, 2 vereséggel kezdtünk (hazai színtéren 2 tétmeccsen egymás után még 1x sem kaptunk ki), a játékunk gyenge volt, de amint elkezdtünk valóban figyelni, kezdtek jönni az eredmények, legfontosabb a linfield elleni 5-2 (kearney mesternégyes) volt, amitõl kezdve örök riválisunk még sokáig nem találta formáját. Nem úgy mi, szinte teljesen hibátlanul mentünk végig, volt egy 7 meccses széria mikor gólt sem kaptunk - kapusom istenítése közepette visszanéztem: a hét ellenfelünk összesen 2x lõtt kapura ez idõ alatt. 6 fordulóval a vége elõtt bebiztosítottuk a címet, a linfield a végére azért feljött magabiztosan a 2. helyre.
Meccsek és Tabella:

Kupák:
coantrim
ligakupa
kupa
2 triplázás egymás után ! (coantrim-et sajna sehol nem számolják)
Szép lett volna ezek után végre az All-ireland cup-ban is sikert aratni, de a játék ezt szerintem a következõ 10 évben nem akarja majd odaadni. Döntõ - egy 50 méterrõl beívelt szabad, amire rosszul jön a kapusom (CCC) és egy 25 méteres bomba...

3 játékosom (egyáltalán nem a legjobbak, de nekik voltak jó meccseik)
Doyle - 1 stabil kapus, ritkán hibázik (positioning-je miatt fõleg), kellett már
Kearney - hihetetlen egyszerû, de gyors és jobb formájában gyilkos poacher, 500 k-ért jött. csak azért vettem meg, mert északír, és mert a Cliftonville-t 16 éves kora óta vállán vitte (nélküle majdnem kiestek idén), de erre a szintre nem kell (és nincs is) jobb.
N'Suki - õ igazából kearney cseréje csak (idén sokat volt sérült), de elsõ évében valami egész hihetetlent nyújtott.

A végére még azért 1-2 a haladásunkról:
serlegeink - odatettem a saját kis gyûjteményemet is
Reputation lista, vagy akárhogy is hívják ezt, fél csillagos (local) kiscsapat voltunk, már csak a linfield van elõttünk, következõ év elején végre professzionálisok leszünk (a linfield és azóta a ballymena mellett harmadikként).
Koefficiens lista - ezen még semmi komolyabb fejlõdés, úgy-ahogy lehagytuk a legalját, 18 hellyel jöttünk feljebb, de valódi jelentõsége egyelõre nincs.
Legeslegvégül pedig félévkor átvettem az északír u21-es válogatottat is, kicsit meglepõdtem, hogy elfogadtak, mivel elõtte 1 héttel a nagyválogatottnál még kiröhögtek. Reményeim szerint viszont elõbb vagy utóbb megkapom azt a posztot is, mivel saját hírnevem regionálisról (sunday league footballer-ként kezdtem) szépen feljött a mostani év végére kontinentálisra. Az sajnos még távol van, hogy saját ifikkel töltsem meg majd a keretet, hiába fejlesztgetem szorgosan minden pontját a klubunknak.
egy nagy bocsánat a hosszért, és köszi, ha elolvastad (megértem, ha nem <#idiota>) !
Hajrá Sport&Leisure !
Darthmushroom
f*ck 2. nem lett jó 😄
4.szezon eu. szuperkupa

Darthmushroom
csak két kép ami többet mond minden szónál 😄
3. szezon bl döntõ
4.szezon eu. szuperkupa

Darthmushroom
még Õk se jönnek el annyi fizuért 😄 fél profi kluboknál lehet ilyen 600-900 Font/hét fizut adni két osztállyal lentebb

mi lenne, ha magyar falábúakat igazolnál? 😄
7r1v1um
Meg hát ki a pöcsöm akarna évekig szenvedni? Inkább felakasztom egy kampóra magam és elmegyek boxzsáknak.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Darthmushroom
ááá ilyen karrierhez nekem nincs idõm, el vagyok a brit everton-nal és kész

Szycsu
Hát, sok sikert hozzá 😄

Les Dogues

Darthmushroom
Kíváncsiságból belenéztem a Pompey-ba nyári update-al (legfrissebb marshall) tehát 4. osztály és már elsõ évbe se tudsz igazolni nem úgy mint a 13.3-ba h legalább elsõ évbe lehetett. keret rohadt szûk, morál a béka s*gge alatt, és kiesõ helyre is várják õket. pár hét után megszakítják a tiltást,és lehetne igazolni DE a kölcsönt a vezetõség aláíráskor megszakítja, ingyenes játékosoknak meg 90 FONT/ HÉT fizetést lehet ajánlani, szóval gyakorlatilag senki nem jön el.
Lehet velük próbálkozni 😄 innen azért nehéz vissza menni premier ligába is h nemhogy Európába.

BBeno2
ja közben megtaláltam.

mocskos a játék.

Roman Eremenko Moszkvában született. Finn és Orosz állampolgársága van és mégis Légiósnak kezeli a játék. elég undorító.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
13-ban hol találom hogy hány nap kell egy játékosnak hogy megkapja az állampolgárságot?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Szycsu
Igen, azt látom, hogy "nem rossz" csak éppen esélyt arra, hogy elhozzam... 😄

Les Dogues

zavbal
Azért írtam <#vigyor> Ha esetleg nem hosszabbít akkor vidd.A kép önmagáért beszél
Szycsu
@Valladolid: Most egy 4-2-3-1-gyel próbálkozok. Az eredmény jön, de a játék még nem tetszik, de lehet, hogy ez csak azért van, mert még csak két meccset toltunk és nem igazán szokták meg. FM 11-ben 4-3-3at játszottam és azzal nyertem BL-t, Bajnokságot, Kupát stb.. Amúgy meg, miért haragudnék? 😄D

Zavbal: AHA, szóba sem akar velem állni 😄DDDDDDDDDDDDD

Les Dogues

bakkerman
köszi,kipróbálom egy teszt karrierben!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zenszkij
a tactics menüpontnál oldalt van ilyen, hogy add tactic, hármat betehetsz, és mindegy melyiken játszol, megy felfele mind a háromnál a zöld csíkocska

bakkerman
azt hol tudom beállítani? 😮 mármint hogy 3 taktika is folyamatosan fluid legyen

zavbal
Psg <#vigyor> 15 vagy 16 éves de 20-21 éves korára brutális lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zenszkij
de három taktikát folyton maxom tarthatsz, vagyis elviekben ugyanúgy tudják játszani a játékosok

bakkerman
csak ezzel meg az a baj,hogy ha letolsz egy taktikkal 10-12 meccset,ahol jönnek is az eredmények,aztán jön pár szar eredmény,átakarsz váltani egy másikra,ugyanúgy jönni fognak a szar eredmények,mert a csapatod még nem alkalmazkodott a következõ taktikához

7r1v1um
Meccs közben váltok attackingról counterre. A legerõsebb ellenfelet is meglepi. Kiegészítem zóna-védekezéssel, 65-70% idõhúzással, meg stand off more bekiabálással és a meglévõ 41221-el is legalább döntetlent hozok szinte bárki ellen.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Zenszkij
Este átbújtam én is rengeteg angol nyelvû oldalt. Habár már több százszor böngésztem rajtuk, most megfogta valami a figyelmemet. A régebbi FM-ekben összeállítottunk egy jól mûködõ taktikát és azt manipulálva meccs közben vagy meccs elõtt elég volt, hogy jól mûködjön. Ez lehetett egy 4-4-2, 4-5-1, vagy bármi. Most azonban 3 taktikát javasolnak összerakni, ami felállásban is különbözik egymástól. Véleményem szerint ebben van a játék achilles pontja. Nyerek 10-12 meccset zsinórba, dominálok, és aztán pukk, nem jönnek többé az eredmények. Na ilyenkor kell betenni a másik, illetve a harmadik felállást. Év közben, ha úgy érezzük a gép alkalmazkodott, azonnal váltanunk kell, mert kiismert minket a játék. Habár eddig is változtattam a taktikán, meg többet is használtam, erre túl nagy hangsúlyt nem fektettem, mert hamar visszaálltam. Meglátjuk beválik -e.

majd legközelebb 😊
5. forduloban kiejtett a Valencia. Otthon nyertem 1-0-ra,idegenben kaptam 3-at 😞

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Gratulálok! ha jól emlékszem 10. helyre vártak, ahoz képest bõven felûlmúltad az elvárásokat. Kupában mennyit haladtál?
Ez egy idegtepo szezon volt....kicsit hulyen erzem magam,de konretan extazisban vagyok 😄 Ezt nem gondoltam volna...

http://imagerz.com/QE5ADktvAwMCVQpKFQVQ

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szicsu ha nem haragszol kezdek én is egyet a Lille-el francia csapattal még úgyse játszotam 😊 mondjuk nehéz dolgom lesz szerintem, annyit kérdezhetnék hogy milyen alap felállásban játszol?
Szycsu
Letoltuk az elsõ két felkészülési meccset, mindkettõt megnyertük. "Apró" savanyú ízt érzek, hogy a játékunk valami förtelmes. Egyáltalán nem azt játsszák, amit kérek/próbálok kérni tõlük. Hiába van a két gyõzelem, abszolút nem érdekel, mert a mutatott játék fostalicska... Valamit nagyon elszúrtam és addig nem hagyom, amíg nem derítem ki, hogy mit. Ha kell, két naponta tolok edzõmeccset, hogy kiderüljön a turpisság.

Les Dogues

7r1v1um
TAC-fájlt mivel tudok megnyitni?

Én évekig megvettem teli áron, de berágtam rájuk a magyar nyelv hiánya miatt. Azóta én is kulcsos oldalról veszem...

Sok sikert!

www.smart-bus.hu

7r1v1um
Annyiért igen. 10-11-ért nem.
Mondom, ha szabadidõm engedi böngészgetni fogom azokat a dolgokat is, amiket eddig nem, mert az esélyt nem akarom elvenni magamtól.

Szerintem érveltem eleget, erkölcsi töltése meg van a dolognak, de ezt már végképpen nem akarom ragozni. A lényeg, hogy léptünk egyet elõre...

A játék íze meg akkor érzõdik igazán, amikor minden apró cseprõ dologba belemélyedünk... amikor kitapasztalod a miérteket, akkor jobb arányban is lehet reagálni rájuk.

Sokszor van akció steam-n, meg különbözõ "kulcsos" oldalakon. Sõt PH-n is hozzá lehet jutni áron... Ha napi 1 órát játszol vele, akkor 10-20 Forintra jön ki egy lejátszott óra... ennyit szerintem bõven megér!

www.smart-bus.hu

7r1v1um
Õ hol játszik alapból, mert a keresõ nem találja a nevét.

7r1v1um
Persze értettem, de akkor is teccik.

Szycsu
Csak idõ kérdése volt, hogy megint mi nyerjünk, de azért annyit megengedek magamnak hazaárulásként, hogy ebbõl kiderült, hogy nem ti nyertetek és ezt sajnálom 😄

Kösz a tippet, hol találom meg a szerencsés jelöltet? Ha megtudja, hogy a világ legjobb csapatában játszhat, úgyis ideigazol 😄

Les Dogues