Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az nem baj, ha megosztjuk egymással az ellenvéleményeinket, ezért van a fórum, nem pedig, hogy udvaroljunk egymásnak. Én eredmény-centrikus vagyok ("röpködjenek a confettik"), Te meg igyekszel fegyelmezett lenni büdzsé tekintetében. Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lánya.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Les Dogues
Les Dogues
www.smart-bus.hu
És nem kell velem egyetérteni.
Szycsu: Kapcsold ki.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Na mindegy ez a szezon végig megy most már. 1 nagy ellenfelem van, úgyanúgy gálázik a meccseken mint én. 1 feljutó lehet remélem én leszek az 😄
www.icewebhu
Les Dogues
Szöveg vagy kép elé bepötyögöd ezt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.icewebhu
Nekem GB all-time kedvenc, idestova 9 éve. A szíhóksz mindig is szimpatikus volt, fõleg a betonvédelem miatt, na meg a futó miatt. Vannak még csapatok, akiket egy-két játékos miatt kedvelek, úgy értve, hogyha az a csapat játszik egy másik ellen, akkor inkább nekik szurkolok. Nem nagyon van olyan meccs, mikor ne szurkolnék valakinek. Vagy olyan játszik, akit bírok, vagy olyan, akit rühellek (Cowboys, Colts, Pats, Steelers, stb.). Többek között bírom még a Texans-t (Andre Johnson miatt), a 49ers-t (Vernon Davis), Baltimore (több játékos is van/volt), Redskins és még egy-két játékos (Megatron, Peterson stb..) De GB az mindig is a No. 1 marad még a Favre idõkbõl.
Les Dogues
Les Dogues
www.icewebhu
(német negyedosztály)
www.icewebhu
Változtatni csak akkor kell, ha elkezdenek nyomni... én az egész meccset nézem, és ha a gólom után elkezdenek jönni, akkor a 2. komolyabb lehetõsége után változtatok attól függõen, hogy milyen szituációból adódik a lehetõsége! 😊 Például arra is figyelek, hogy a középpálya közepén a magasabb emberem találkozzon az õ magasabb emberével, a gyorsabb emberem az õ gyorsabb emberével. Ugyanez a védelemben is! 😊
A lényeg az, hogy olvassuk a jeleket! 😊 Persze nekem sem sikerül mindig... fõleg, ha jobb az ellenfél.
www.smart-bus.hu
Les Dogues
de 2005-ben volt egy NFL Head Coach játék, ami a játék taktikai részére ment rá. nem volt olyan rossz, de nem is egy FM volt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most másképp próbálok ügyeskedni,itt már nagyobb a mozgástér.A korábban már letudott ligákat kitöröltem,és beraktam a helyükre másokat.Most be van töltve pl. a bolgár,horvát,lengyel,szlovák,stb. liga.Azért ezek,mert úgy gondoltam,hogy innen könnyebben tudok ügyes srácokat idecsalogatni.Kizavartam összesen kilenc scout-ot(köztük néhány nagyon jót) egy éve.Mivel 2015-ben járok,már tele van a játék generált 18-20 évesekkel. Hála érte a nagy adatbázisnak.Most a scoutok kettesével ajánlgatnak olyanokat,akiket ha leigazolok,akkor besétálok a Championshipbe.Most akkor kutassak 4-5 órát mint eddig,vagy hozzak ide nyolcat tíz perc alatt.Ráadásul a scout pont erre van kitalálva.Úgyhogy eddig három jött,de még legalább kettõt leigazolok.Megtartani nem tudnám õket,de eszemben sincs.Segítenek feljutni,év végén meg nagy pénzt csinálok belõlük.A svájci csatár gyerek 25 meccset játszott a Basel-ben,de a tartalékban búslakodott.A holland srác a NEC Nijmegenben volt,de lejárt a szerzõdése.Találtak egy 17 éves ukrán csodagyerekfélét is,de úgyse állt volna szóba velem,ráadásul nem EU polgár .Most egy 19 éves horvát középhátvéddel kacérkodok.Persze sokan irreális pénzeket kérnek,de nem mindegyik.Kisebb fizetést,de akár évi 100% növekedést ajánlok,úgy sem kell kifizetnem,mert elõbb eladom õket.A svájci egyenesen boldog,hogy velem dolgozhat.Második állampolgárságnak mindig svájcot adom meg,mert alapból megkapom a német,francia,olasz nyelvet.Hasznos dolog,ha az embernek csavarogni támad kedve.
Kurth:http://kepkezelo.com/images/ojecbau9i905tegm0k.png
Makaay:http://kepkezelo.com/images/hs35us97ocoojcej59yj.png
Stefanov:http://kepkezelo.com/images/38lql92rnhq72z85c2.png
Az edzõk szerint mindegyikben van potenciál bõven,de a bolgár középhátvéd világklasszis lehet.
Valaki játszik Madden NFL-t?
Nem tudom, hogy abban managelni kell a csapatot, mint ebben, vagy a játékon a lényeg, mint a FIFA-ban.
Ha gólt rúgsz és mondjuk ezzel vezetsz, akkor nyilvánvaló, hogy az ellenfél erre reagál valamit... ha egybõl után azt látod, hogy jönnek a helyzetei, akkor te is változtass, mert biztos támadóbb felfogásban kezdett el játszani... ilyenkor kell megkontrázni valami jó beállítással! 😊
www.smart-bus.hu
Mondjuk nekem az FM2013 nem is tetszik, a 12-vel játszom a mai napig. Az FM2006 után ez egy nagyon eltalált verzió volt.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nem a meglepetésekkel van bajom, hanem ezek töménységével, meg kivitelezésével. Olyan természetességgel rugdossák 40-rõl, meg 0 szögrõl a gólokat néha, hogy az agyamat eldobom, BL-meccsen nem látsz olyanokat, amiket bizonyos nagyon nem BL-szintü játékosok végre hajtanak. Nem mondom hogy minden meccs ilyen, mert nem, de azért álljon már meg a menet.....
Nekem az örök "csalás" az, hogy ha végre betalálok az ellenfél kapujába, az tuti, hogy 10 percen belül egyenlít még akkor is, ha kapura lövése sem volt. Nekem ez a típushibám, hogy elrontok valamit.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Fontosak az ellenfél utasítások, a morál, a rögzített helyzetek beállítása, stb... reggelig lehetne ezeket sorolni. Akkor csinálja az ember jól, ha kb 90%-ban az történik amit eltervezett, illetve ha a "papírforma" eredmények jönnek. A maradék 10% meg Fortuna istenasszonyon múlik! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ezt lapozdasd át Á-tól Z-ig... mindenre van benne egy jó ötlet...
Abból indulj ki, hogy bármennyire is szajkózzák, a gép nem csal! Ha úgy érzed indokolatlanul szívsz, akkor nem figyeltél oda eléggé valamire! 😉
www.smart-bus.hu