Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Istenem, micsoda magasságok ezek! Amúgy GZ.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Akkor leszedek pár bajnoksághoz .
http://www.kephost.com/images4/2013/8/7/a1_2013_8_7_shxilsn8dq.jpg Elég érdekes lesz még a helyzet . City már inkább velem és az Arsenallal van meccsben,mint a Chelseavel,akik egyszerüen verhetetlenek . Az Unitedel meg nem tudom mi történhetett a nyáron még igazolgattak is nagyobb neveket,most meg mennek el a játékosok tõllük .
Zenszkij
Hát ezt is megértük. SENKI nem akar a Gloucesterbe jönni. Megalol. Search players, semmit nem adok meg, csak betickelem az unrealistickot és NULLA az eredmény. 4 játékosom van, a többi szürke. Most döntöttem el, hogy ez lesz életem mentése, nem fejezem be a karriert, ha több évbe is kerül de BL-t nyerek!

Szerintem semmit.Csak az elindításnál.
A facepack mennyit lassít a játékon ?
SG-n csak a VIP forumozok szerkeszthetik a HSZ-t. (Jo nagy f.szsag,tudom...😄 )

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ez kész idegbaj lesz.Június elseje van,öt játékosom van.A vezetõség azt mondta,hogy a következõ szezon elõtt váltunk profi státuszra.Hoztam ezeknek a majmoknak egy 1 milliós szezont,de a fizetési keretet mégis lejjebb vitték,mint tavaly volt.Talán az volt a bajuk,hogy a felét sem használtam fel?A szabadpiacon csak olyan emberek tömkelege van,akik ugyanolyanok,mint akiket elengedtem.Kaptam ugyan 290k átigazolási keretet,de feldughatom magamnak,ha nem tudok fizetést adni a játékosnak.Ez kemény két hónap lesz.Most minden okosságra szükségem lesz.Azt a 276-ot pedig elírtam,mert az a bérlet ára,nem a jegyé.
(Egyébként miért nem lehet szerkeszteni a hozzászólást?)
107 gol...ez igen <#eljen>

Ket csatart milyen beallitasban jatszassam? Most az egyik Complete Forward,masik Poacher de valami nem jo.

Azért a végén még egy kicsit felbosszantottak.Az utolsó hazai bajnokit telt ház elõtt elveszítettük.A végleges tabella:http://kepkezelo.com/images/tmeh1cvi2l1gs287zd30.png
Darthmushroom
mi a bajod Velük? 😄 Brady a Best!! 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Bromley FC.2012-2013.
Még nem végeztem teljesen,de a lényegi dolgok eldõltek.A bolondok napján ünnepeltük a bajnoki címet,négy fordulóval a vége elõtt.Összességében úgy alakult,mint amire számítottam.Mindig támadtam,sokszor nyertem,néha vesztettem,döntetlent szinte nem is játszottam.A szezon elsõ felében nem volt ellenfelünk,nagy gólarányú gyõzelmek sora.Aztán a télen megtört valami,sok volt a sérülés is.Elõfordult,hogy egy idõben két csatárom is 14 órás góltalanságban szenvedett,jöttek a váratlan vereségek.Idegen posztokon voltam kénytelen játszatni a fiúkat,mert nem volt cserém.De azért megcsináltuk.A szezon embere kétségtelenül Harwood,aki 13 gólt fejelt,meg berúgott egy 11-est.Meccseket hozott az utolsó perces fejeseivel tavasszal.Az FA Trophy döntõjében lemostuk a Wrexhamot,úgyhogy két trófeával zárjuk a szezont.A hátralévõ négy meccs már nem érdekel,az játszik,aki kevés lehetõséget kapott.Azért remélem,hogy meglesz a 100 gól.Majd egy stresszes idõszak következik.Két ember kivételével a komplett csapatot elbocsátom,mert a Blue Square Premierbe sem szenvedni megyek.Húsz körüli új emberre lesz szükségem a céljaim eléréséhez,ami ugyanaz,mint itt volt.Az azonnali feljutás.A vezetõséget pedig döntés elé fogom állítani,mert profi státuszra kell váltanunk.A BSP-ben a csapatok nagy része profi,nem akarok kilógni.Az anyagiak remekül állnak.Most a current profit 963K.Komoly meccsbevételeink voltak.Az FA Trophy elõdöntõn 4900 nézõ volt.Ez a 276-os jegyárral számolva egy vagyon.De amúgy sem volt ritka a 2500-3000 nézõ.A kezdeti 4-500 nézõhöz képest hatalmas ugrás,amit soha nem lehetne elérni egy falusi csapattal.Tehát az elsõ rész kipipálva,jöhet a követekezõ.

Bajnoki cím:http://kepkezelo.com/images/iaxyc0ds8ca8k1p1pwe.png
FA Trophy:http://kepkezelo.com/images/r14xgdc5mecdspfrwdk.png
Tabella:http://kepkezelo.com/images/juzddgkv5cqf8942xrp1.png
A CSAPAT,ami nem lesz többé:http://kepkezelo.com/images/z89i2reea1doj0ygf3db.png
És a házi gólkirály:http://kepkezelo.com/images/y0ha5axvbdkp0h4dmib.png
Szycsu
Off: Most olvasom az aláírásodban: New England Fan.. FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ 😄DDDDD

Les Dogues

Nállam ez fordítva van . 2-0-ra vezetek helyzetnek is örülnek,de a 2.félidõben hengerelnek és feljönnek döntetlenre vagy megvernek .
Darthmushroom
Úgy bírom mikor 2:0 a félidõ közünk nincs a meccshez.. de összeszedjük magunkat feljövünk 2:2-re és láss csodát rúgnak még1t és kikapunk.. annyiszor eljátssza a gép..-.-

am meg ekkora köcsögöt a játékba mint a Giroud még nem láttam. mi az anyámért húzták ezt ennyire fel??? mert volt egy jó éve franciába??? remélem idén nerfelik... mert vicc h mit mûvel a játékba.. mintha Messi lenne

Darthmushroom
Vedd meg!!! egyik ha nem a legjobb csatár a játékba. MU mentésem megdöntötte Law rekordját 51 gól egy szezonba

Mit tegyek ? Cavani átigazolási listán van és ha emgveszem õ lenne az 1.számu csatár,de Soldado ontja a gólokat,mint az állat . Vegyem emg Cavanit vagy ne ?
Hát 8 veretlen emccsu tán a QPR megver . Utálom ezt a December végi Január eleji sok meccses sorozatot .
Darthmushroom
6,5m egybe és 10m 4 éves részletre, Wilshere az enyém nyártól 😄 még egy angol 😄 átadóra kérte magát és Én egybõl csaptam is le rá 😄

Aránylag helyreállt a rend bár a lövések nagy része lekerülte a kaput, szóval van még min alakítani. 😊

Na itt a hullámvölgy,amit nem vártam nagyon.Az egész õszi szezonban két meccset vesztettem.januárban már hármat.Sok a sérülés,ami õsszel elkerült.Még mindig toronymagasan vezetek a bajnokságban,ekkora elõnynek ki kell tartania.Mind a két anyaklubbal azonnali hatállyal megszüntettem a kapcsolatot,nem hajlandók senkit kölcsönadni.Bezzeg a Mansfieldnek odaadták a fiatal csatárt,akit nekem nem.A Challenge Trophy-ban elõdöntõsek vagyunk.Ha minden jól megy a Luton lesz az ellenfél,aki vezeti a Blue Square Premiert.
Tabella:http://kepkezelo.com/images/454yvo4cch229htit2a.png
Darthmushroom
haha sérülés miatt bekerült Jagielka is a keretbe 😄 14 játékosom van az angol keretbe 😄

8 sérültem van 😞 . Ebbõl 4 ember a kezdõböl .
Darthmushroom
Everton 3. év tavasz:
Az angol válogatott 25 fõs keretébe 13 játékosom került be 😄 hát igen ilyen az ha valaki hazai játékosokkal foglalkozik 😄 mellettük egy ír és egy skót felnõtt válogatott van.

Darthmushroom
Én nem nagyon kedvelem 1szer volt nálam 12be de nagyon nem vált be, inkább Zouma

Feljebb tornászod a koncentráció,döntés,helyezkedés értékeit és van egy világklasszis védõd.Még nagyon fiatal,sokat fejlõdhet.Biztosan jó üzlet lesz.
Bocsi a nagy képért .
A fiatal 21 éves Papadopoulosért 17.5 milliót adtam jó üzlet volt ?
Én a Colchester-el játszok, eddig még sohasem volt semmi probléma a csapattal, szépen feljutottunk a legjobbak közé, egyenletesen fejlõdött a csapat, de most hogy nálam van szinte az összes klasszis játékos, mintha egyre bénábbak lennének 😄 Most már 4 döntetlen meccs sorban, de az a vicc, hogy sem mi sem az ellenfél nem tudunk még csak gólig se jutni, az utolsó meccsen 6 ziccert hagyott ki a csapat... 18 kapura lövésbõl 15 talált, de most majd elmagyarázom nekik hogy nem a kapus eltalálása a cél... valami tipp jól jönne, mert ilyen még nem volt. 😊

7,5 millió?.Az évszázad üzlete,klasszis játékos.Az én mentésemben 20 milliót ér 2013 elején.
259 meccs az ugye azt jelenti,hogy kb 4 évig tartott?Na ez meg karrierben klasszis teljesítmény.Én magyarországon belül voltam veretlen hat évig.De hát az nem egy nagy dolog itthon egyeduralkodó csapatot csinálni.
Zenszkij
Nem rossz teljesítmény! A fejelõ embered meglátásom szerint kutyaütõ lesz a Blue Premierben, de majd kiderül. Nálam a Forest Green lett a bajnok vagy 12 pontot rávertek mindenkire, a York jutott még fel selejtezõn. Érkezett egy csóka free transferen, egy középpályás, 23 éves a MANCHESTER CITYBÕL, ahol játszott is egy ligakupa meccsen 2 percet XD! Értékei gatyamadzag de a rutin reméljük segít neki 😄.

Nem tudom, elég "elcseszett" csapatom van... BL döntõ Barcelona ellen 5-1, év közben meg volt hogy épphogy kihúztam döntetlenre a kiesõjelölt csapatok ellen 😄

Viszont most nagyon megindult a csapat azon a bizonyos lejtõn... sorozatban 3 döntetlen gyenge csapatok ellen... 😞

259 meccs ? Azt meg hogy ? Nagy gratuláció hozzá 😊 .
Szomorú nap ez a mai... vége lett a 259 meccses veretlenségi sorozatomnak... <#rinya>

7.5 millió volt . Szerintem ez még elég jó ár érte .
Gratula.A Khedirát mennyiért vetted meg?
Nagyon nagy sorozatba kezdem a Tottenhammel. Az utóbbi 9 meccsembõl 8-at megnyertem ezzelhttp://www.kephost.com/images4/2013/8/7/a1_2013_8_7_qxstgvi2ip.jpg a bajnokságban feljöttem a 3.helyre .
Nem lett meg a tíz zsinórban.2-3 a Sutton United ellen.Ráadásul újabb sérült,most már négy.Itt a karácsony,azonnal körül kell néznem,mert nincs balhávédem.Középpályás játszott helyette.Meg is látszott.
Szerencsére nekem nincs nagy gondom.Nyerünk folyamatosan,a Harwood már kilenc fejesgólnál tart.Most inkább az idegesít,hogy van három sérültem,és a 3-4 naponkénti meccsek miatt hullafáradtak a játékosok.De a morál az egekben,mindenki vigyorog.Kilences gyõzelmi sorozatban vagyunk,bár az FA-kupa elsõ fordulójában kizúgtunk a Dag&Red ellen.Saját fegyverünkkel vertek meg,két fejesgóllal. Az anyagiak jól alakulnak.Mivel nincs ifi csapatom,és a tartalékban is csak egy ember van,alaposan lefaragtam a kiadásokat.Ráadásul már állandósul az 1500 körüli nézõszám,köszönhetõen a remek eredményeknek.Ez pedig szép meccsbevételeket hoz.Már most eldöntöttem,hogy két ember jön velem a Blue Square Premierbe:
http://kepkezelo.com/images/rh5vyjajyqzhga4dp60.png - a fejelõkirály
http://kepkezelo.com/images/9jc6nsii4b1266hepblh.png - egyes teamwork-10 gólpassz?
A többit kivétel nélkül lecserélem,és remélem,hogy feljebb már sikerül néhány kölcsönjátékost is hoznom.
Próbáld megszerezni kölcsönbe Corey Gameiro-t a Fulhamtól.Csak vegetál,még a tartalékban sem játszatják.14-es gyorsaság,16-os gyorsulás,13-as befejezés.Mit mûvelne egy ilyen srác a Blue Square-ben?De érdemes körülnézni,mert sok ilyen van még.Sajnos tudom,hogy nem vonzók nekik ezek a ligák,de próbálkozni kell.
Ne add fel,menni fog ez.
Zenszkij
Na vége a szezonnak a Blue Premierben. 16. hely. Most lecsökkentették a fizetési sapkát 4 ezerrõl 3,3 ezerre, köszönjük szépen. Meglátjuk kit sikerül loanon ide hozni, de nem nagyon van juelentkezõ és parent klub sem. Lehet kezdek egy újat meglátjuk.

4-4-2,Fluid,Control,Direct Pass...halal <#eljen>

Tartottam egy Team Talkot,most osztottunk egy 8-0-at idegenben a Readingnek 😄

idegbaj kerülget... folytattam a Cagliaris karrieremet Cesana megszerzi a vezetést még a meccs elején erre kapunk egy büntetõt mondom jó végre X van kihagyta Thiago Riberio... 92 . perc kapunk még egy büntetõt mostmár Ekdal állt oda a büntetõhöz õ meg úgy fölé lõtte hogy azt a mai napig keresik szerintem és akkor ne legyen ideges az ember 😄
Karrierem 3. évének elején megvan az eddigi legnagyobb arányú gyõzelmem. A Madridtól 1.7 M fontért elcsábított irányítóm szépen mutatkozott be.

Miert van az,hogy csak akkor kepesek ertekelheto teljesitmenyt nyujtani a jatekosok ha hatranyba kerulnek? Felidoben vezet az ellenfel 1-0-ra,akkor a 60. percben mar vezetunk 3-1-re. Nincs ezzel gond,mert vegulis nyerunk...de azert egy kicsit zavar.

A fazekasokhoz csapodtam amugy 😊

Szycsu
Volt nekem is anno a fradiban egy hasonló, csak jobb volt technikailag és még volt benne potenciál bõven.

Les Dogues

Ez a 640*480 undorító minõségû, itt az eredeti.

Nálam õ súrolja a csodagyerek kategóriát, nemrég töltötte a 18-at, kezdõ lesz végig. <#nevetes1>

Urbina

Zenszkij
Közeleg a szezon vége és a bent maradásért küzdök. Év végén Pericard kivételével kivágok mindenkit és megnézzük kiket sikerülni hozni. Ha jövõre nem jutok fel a league 2-be, vagy idén kiesek, akkor ugrott a mentés.

Hasonlóval én is találkoztam.Valamikor a 2020-as évek második felében egy cseh head of youth developmentem volt.Öt év alatt három olyan cseh gyereket hozott az ifibe,ami már súrolta a csodagyerek kategóriát.