Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
http://imagerz.com/QFdDWl5WVl4
http://imagerz.com/QFdDWl5WVl8
http://imagerz.com/QFdDWl5WVgc
Na befejeztem a 2. szezont is a Fulham-el. Végül a 6.hely nem ért Európa ligát, de ez így is a csapat legjobb bajnoki szereplése története során, szóval én ezzel elégedett vagyok! 😊 Liverpool-t legalább megelõztem és a 36 fordulóban megvertem a már bajnok MU-t 😄 Jövõre minimum EL a cél. Érkezik Charlie Austin (Burnley, 5 millió) és Nathaniel Clyne (Soton, 6.5 millió). Szerintem mást nem veszek, max egy kapust, mivel Stekelenburg pocsék szezont zárt(6.8 átlag, a többiekhez képest nem jó). Még Rodallega-t és Sidwell-t akarom elpasszolni. Duff visszavonul. Remélem azért az értékeimet megtudom majd tartani és akkor jó elõjelekkel vágok neki a következõ szezonnak 😊
tehát a 4-2-3-1 módositva annyiban, hogy a 2 ugye a 12-ben pont a felezõvonalon van a taktikai rajzon és én az egyiket hátrább tenném egy sorral.
Sajnos nem tudom éles meccsen megnézni hgoy gyakorlatban ogy megy, mert netbookon játszok és a meccseket nem tudom rendesn nézni csak a szöveges közvetitést látom.
Tehát egy 4-1-1-3-1 esetén mennyire rohannának át a középpályámon?
Azért kellene igy tennem mert ha MC-be rakom be bármelyik szûrõmet akkor közel se tudja azt nyújtani mint egy sorral hátrébb, 4-1-2-2-1-ben meg nem akarom, mert jó ha van ott fent egy AMC
Vélemény???
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Fantasztikus elsõ idényen vagyok túl a csapattal, minden sorozatban bõven túlteljesítettük az elvártakat. Holland Kupát és Holland Bajnokságot is nyertünk, az Európa Ligában a legjobb 8ig sikerült jutni.
Beszéljenek a képek:
Holland Bajnokság
Holland Kupa
Házi Gólkirály
Legtöbb assist (300e fontért igazoltam)
Legjobb játékosom (220e fontért jött, félelmetes...)
Sajnos a kapusaim nem bajnok Ligájába szintûek, az elsõszámú bal védõm és jobb védõm kölcsönben volt csak, az elsõ számú TKP Djuricic pedig már a játék generálásakor a Benficahoz igazol 2013. júl 1-el. Kellene igazolni minimum 4-5 játékost, meglátjuk, mire és hogy futja 😊
belépek fmbe majd mondok, am csoport elsõk voltak elõttem a csoportkörbe annyit tudok, meg Long odaigazolt a télen hiába akartam én is. am Feyenoord mentésembe elsõ évbe bl-t nyert a Lille 😄
8 év alatt,amióta tolom a football managert,még sose kezdtem izlandi csapattal,épp itt az ideje 😄 szerintem amire megtanulom a keretben lévõ játékosok nevét addigra már nem is nálam fognak játszani 😄DDD
Amúgy, grat! Az EL gyõzelem igencsak impozáns lett volna, de majd legközelebb.
Les Dogues
Valamit tegnap nagyon elállíthattam az FM13-ban, mert hiába van 3 edzõ profilom, mégis csak 1-et hajlandó mutatni. A többi csapatomat nem tudom managelni. Vajon mitõl lehet ez és hogy tudom visszavariálni?<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
sorsolásom jó volt év végén annak köszönhetõen jöttünk fel a 2.helyre am inkább a 3-4.helyért voltunk harcba, de itthon fogadtuk: derby,qpr,wigan és idegenbe csak a hull meg a huddersfield volt. taktiká/k 4411 és 442 bár itt a második csatár ált. visszavontabb volt szóval inkább az is 4411.
Igazolások
keret év elején
hazai kupák
EL menetelés
Tabella
neked viszont grat, valszeg nálam a 2. hely nagyon nem fog játszani, de az az EL döntõ is kurva távoli 😄
az én védelmem meg összevissza szerencsétlenkedik, 7 forduló alatt kaptunk 13 gólt! Igaz ebbõl ManCity-Tham páros vállal 8-at...de akkor is kurva sok 😞
képeket várjuk! milyen felállásban tolod?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Les Dogues
A gólszerzõ miatt érdemes megnézni 😄
Amire még nagyon büszke vagyok, hogy meglett a 200. veretlen mérkõzés egymás után, bár az utolsó helyezett ellen ez majdnem meghiúsult... (hát persze hogy a leggyengébbek ellen -.-)
Egyetlen egy dolognak nem örülök, hogy ahhoz képest, hogy angol csapatot irányítok szinte nincs is angol játékosom... a kezdõben szám szerint kettõ, abból 1-et eladok(Jack Butlnad), a másikkal meg nem hosszabbítok...
tabella
további eredmények
grat!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Húzós lesz a vége, idegenben az AZ-el és itthon a PSV-vel játszunk. Majd kiderül
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A játékosoknál a 'Sale Value' ugyanúgy fontban van, mint a játékban. Mégis 10 játékosból maximum egyet lehet elhozni azon az értéken, amit kiír a gép. A többi 9et a duplájáért sem engedi...
Roda - Heerenveen 6-2 <#lama>#lama>
Elsõ meccs
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Les Dogues
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu