Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem én, odafigyelek a jövõben.

Bár ma már 5 Mbps alatti netek nem nagyon vannak, annak pedig egy ekkora képet, ami 300-400 Kb fél másodperc betölteni 😊

hát nekem se 100 megás a netem és egybõl hozza

bakkerman
csak az a baj,hogy akinek nincsen 100/100 megás nete,az nem szereti ha 5 percet kell várni arra amíg betölt az oldal,a nagy képek miatt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

miért zavar annyira a kép mérete? nem hogy örülnél hogy van élet a forumon

640*480ban raktam, de elég undorító a minõsége <#szomoru2>

Zenszkij
GZ, de KÉPMÉRET! Vagy pakold spoilerba.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Az Európa Ligában nagyon túlteljesítünk eddig <#taps>

Darthmushroom
3szoros Bl gyõztes Feyenoordomba alap ember volt Bruma (Chelsea) együtt utána valami 35-40mért adtam el 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zenszkij
Ne játszasd 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Pfff, meg akartam venni Van Dijk-ot a Groningentõl. Ajánlottam 3 milliót, elutasították. Utánna 3.5 plusz 30 pályára lépés után 300ezer és kiírta hogy a Groningen elfogadta a 12 milliós ajánlatomat 😄 Még véletlenül sem ajánlottam annyit, bár most ahogy ezt írom eszembe jutott, hogy lehet, hogy meccsenként 300ezer 30 meccsig 😄 Olyan létezik?
Darthmushroom
az asszem úgy van mint a részlet fizetésnél, h a fizu keret számít ott. legalább is 0 átigazolási kerettel, hatalmas szabad fizuval simán lehet igazolni. mert gondolom a szabad fizu keretet "haszonként" számolja el havonta pl. 100e heti szabad fizu az 400e havonta

BBeno2
akkor elvileg mikor eléred a 40 bajnokit jön majd egy üzenet hogy a transzfer véglegesítéséhez módosítanod kell a büdzsét. tehát elfognak venni a fizetésekbõl nagy valószínûséggel

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

bakkerman
nem tudom hogy ti észrevettétek-e,valószínûleg igen,de én ma vettem észre egy szerint elég komoly bug-ot az fm12-ben 😄 átigazolásnál van ugye a részletfizetés,meg van olyan,hogy bizonyos számú bajnoki után kap az eladó csapat XY összeget. Na én a csapatommal úgy igazoltam egy játékost,hogy beraktam ezt a záradékot 40 bajnokira,azután kapnak 4 millió eurót,elfogadta az eladó csapat,és a "játék" is engedte a tranzakciót,pedig a klub kassza durván ~700 ezer eurón áll,azaz olyan pénzt "költöttem" el,ami megsincsen még 😄DD mivan ha letelik a 40 bajnoki,nekem ki kell perkálni azt a 4 milliót,és akkor se lesz annyi a klub kasszában? ezzel azért durván visszalehet élni 😄D

bakkerman
basszameg...😞

azért linkeltem ide mert FM rajongóknak ismerõs 😞

bakkerman
a játékoskeresésnél a filternél beállítod hogy contract status-és expiring 6 months,így azokat listázza ki,akikkel már megállapodhatsz átigazolási összeg nélkül

zavbal
Carlos Fierrora (Chivas tarcsi) nézz rá ha még nem írt alá profi szerzõdést az elején nevelési költségért hozható... Jó csatár lesz nagy benne a potenciál. Amúgy a keresõben le tudod õket szûrni
Biztos a börtön válogatottban volt 😄 😄
Sziasztok! 😊
Ac Milanos karrierem felénél tartok (fm12) valaki tudna ajánlani jó játékosokat akik az elsõ szezon végén ingyen igazolhatóak? mert nemnagyon akarok költekezni és elég sok lesz a távozó játékos is csak végsõ esetben szeretnék a kasszához nyúlni 😄
Szycsu
STADLER E 😄DDDDDDDDD
Haverom egyik mentésében volt egy ember, már nem tudom, hogy playa vagy manager, de József Stadler volt a neve. Azon röhögtünk 2 napig 😄DDDDDD

Les Dogues

Egy kis kihívás...elkezdtem egy szezont a Hoffenheimmel 😄 Alapból szimpatikus csapat mivel én akasztói vagyok (Stadler stadion), és így közel érzem õket magamhoz 😄, márcsak a két csapat múltja miatt is. Hoffenheim asszem 3-4 ezer lakosú, kb. mint Akasztó, szóval... 😄

Ahogy néztem még nem jártak Európában, szóval az elsõdleges cél, az elsõ 6 hely valamelyike, hogy én legyek az elsõ edzõ akivel ez sikerül nekik 😄 De lehet, hogy majd örülök ha bentmaradok velük 😄
Darthmushroom
képméretre figyelj légyszíves, egymás után a 2. nagy kép már

Hihetetlen, mit hoztunk vissza, 0-2nél már agyfaszt kaptam <#pias> (helyzetek számát érdemes nézni)

Szycsu
Grat!

Les Dogues

A cél az Európa Ligába való bejutás volt, amit sikerült bõven túlteljesíteni.

A csoportban elért edemények:
Heerenveen - Leverkusen 1-1
Slask - Heerenveen 2-4
Rubin - Heerenveen 4-0
Heerenveen - Rubin 2-1
Leverkusen - Heerenveen 1-0

És a mindent eldöntõ, 6. meccs <#nevetes1>

Darthmushroom
ilyen is ritkán van, és a legvégére a sérülés miatt még 4 fõs emberelõnyünk is lett 😄
qpr

Hát ez jó volt 😄

kosheen
Schalke-Fradi, 6. percben egy 30 méteres bomba - 0-1
9. percben öngól, 1-1
20. perc, a kis buzigyerek amelyik az öngólt összehozta kiállittatja magát...mikor megsúroltam 2 heti fizujára még neki állt feljebb. Hát én mindjárt kivágom a rákba a kis majmot, minthogy örülne hogy nem törettem el a térdét. A vége 3-1 és esélyem sincs a csoport 3. helyére se, van még egy nagy oboáztatás az Arsenaltól (elsõ meccs sima 5-0)

bakkerman
hibás a taktikád védekezésre vonatkozó része,elemezd ki milyen szituációkból kapod a gólokat,és annak függvényében finomíts a hátsó alakzaton,húzd visszább a védõvonalat,vagy ha nincs szûrõd akkor tegyél be egyet a védelem elé stb stb...

kosheen
az ellen mi a fenét tudok csinálni hogy rendszeresek a vízilabda eredmények nálam? Agyalom a csapatokat, de egy kiesõ ellen se tudom 0-ra hozni a meccset, 5-2, 4-3, meg ilyen eredmények vannak. Nem gyenge a csapat, BL-ben elkaptam Ajaxot, Schalket is a Fradival, de ez rohadt idegesitõ hogy a liga legjobb hátvédjei nálam vannak, a kapusom se kutyaütõ, és mégis folyamatosan gólokat kapok.

kis Sport&Leisure update:
eddigi talán legnevetségesebb szezonunk, a 4. után most végre az ötödik évünkben bejutottunk az európa liga csoportkörébe! A dinamo kiev-et búcsúztattuk az utolsó körben, nem akármilyen drámai végjátéknak köszönhetõen. Sorsolás még nem volt, a realitás így látatlanba 0 pont, de akkor is ott vagyunk! Messze legnagyobb sikerünk eddig ez, beszámoló késõbb.
Az egy bug, ha egy játékosnál az értéke egyik meccsrõl a másikra 20k euró-ról leesik 0-ra majd vissza? Az asking price meg állandóan 0-n van és nem tudom átállítani... De már egy másik mentésemben is elõfordult ugyanúgy vele.
Mor3llo
2014 nyarán jár le egy 800k/hó törlesztés. Azt már nagyon várom 😄
Baines nálam is kurva jó volt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
megnéztem 50m+ eladással is csak 15m-ra tornázták fel az átigazolási keretem, szóval nem mentek, irány vissza az igazolási szezon elejére.

zyndar
3. évre szerintem lesz már pénzetek, én ezt a szezont 91 milliós egyenleggel zártam.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
az a sok mínusz tartozás miatt van, elsõ nyáron jött hír róla h nem tudom már hány évig kell fizetni. valószínûleg én Jelavic-tõl válok meg h tudjak egy két fiatal angolt hozni (mivel cél kitûzés a brit keret), de félek h felét lenyúlja a vezetõség az eladásból és akkor muszáj lesz Baines-tõl is megválni pedig zseniális éve volt: 41m 6gól 20assist

Mor3llo
most +22 millió az egyenlegem, 2. idény elején vagyok
nekem is totál gatya volt a pénzügyem, mint írtam, 1. évben eladtam Fellainit (25m), annak a pénznek a felét forgattam kb vissza igazolásokba, de minden hónapban 3-4-5 millió mínusz. A 7. helyezésért kaptam ugye vmennyi zsét, így álltam az idény végén -6 millió eurón...el kellett adnom Bainest (22m), így azért helyreállt a helyzet, igazolásra alig költöttem, egyedül Vossenért adtam ki 6 milliót. + ugye bérletek, UEFA kupa bejutás, stb. De félek, ha lemennek az év eleji nagy pénzdömpingek, megint elkezdek zuhanni ezerrel...
Tulajdonosváltás nem volt, de nem lennék boldogtalan miatta 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Darthmushroom
anyagilag h állsz? mert nálam katasztrófa a helyzet, még úgyis h 60+m eladásom volt elsõ évbe és csak 40t költöttem. a 6. helyre befutottunk (végére kifulladtunk pedig harcba voltunk bl-ért) és így is 1,8m fontot kaptam igazolni 2. évre. ja meg h volt e már tulaj váltásod? mert nálam minden mentésbe meg külföldi fórumokon is max 2-3 év és megy a tulaj és jön egy új (ált. gazdag)

Olyankor mit érdemes csinálni, ha vezetek a félidõben 1-0-ra és a második félidõben egyszerûen semmi nem jön össze, vannak nagy helyzeteink(több is mint az ellenfélnek), erre a 70. perc környékén talál egy gólt az ellenfél és így lesz X... rohadtul idegesít mert ez már az 5. ilyen meccsem és nem tudok mit cinálni vele... :@
Mor3llo
Viszont ezek a sorozatmeccsek kikészítenek...most éppen 1 hét alatt 3 bajnokit kellett letolnunk!

Mor3llo
Mozgalmas meccs volt....kár, hogy a cumit mi nyeltük be többször 😄DD

Sebaj, a munka folyik tovább...

bakkerman
nincsen olyan játék (még) amelyiket 64 bitre írtak,mindegyik 32 bites

Mor3llo
grat!
jó néha látni 1-2 régi arcot <#wave>

Na jólvan, mostmár fasza, így magason mindjárt 90%-re is felugrál azért néha
Kösz az ötletet.
Hát csak magasra engedi, valós idejüre nem. Ez viszont nem hatotta meg igazából.

Mondjuk feltünõ, hogy maga a játék 32bites ahogy látom, lehet ez a gond? Nincs 64bites verzsön? Még régi géppel, régi winfossal raktam fel az fm-et, azóta csak verification volt steamen, lehet újra lekellene szednem esetleg? Csak hülyeség? 😛
Nekem egy joval gyengebb-ocskabb procit (E6550) 60%-on terhelt a jatek. Ellenben a 4giga RAM-ot lazan felzabalta. 😄

Feladatkezeloben az FM.exe prioritasat rakd at Valos Idejure. Majd attol talan megelenkul 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Srácok, nektek is csak 25%-ot használ a játék a prociból? Meg 1.6gb memória lefoglalva?

Bevan töltve 300.000 játékos + összes liga, nem lassú, csak furcsa.
Miért nem falfa fel a gépet inkább, és lesz szuper gyors? Van erre valami? 😄

i5-3570, 8gb
zyndar
Leeds United - 3. szezon

Premier League
Egy igen sikeres éven vagyunk túl, szinte minden fronton erõn felül teljesítettünk. Ezekkel az igazolásokkal erõsítettünk a PL-re és a tavalyi 7. helynek köszönhetõen az EL-re. A bajnoki ezüst önmagáért beszél, a teljesítményünk is kiegyensúlyozottnak mondható. Statisztika elérhetõ itt.

Europe League
Azt hiszem, a bajnoki ezüstöt sikerült túlszárnyalni az EL gyõzelemmel. 2 selejtezõt is játszottunk, a csoportban nem volt gond. A Liverpool ellen nagyon rezgett a léc, de rajtuk kívül még 2 angol csapaton keresztül vezetõ úton megszereztük a kupát. A döntõ igazi kupafinálé lett, 2 kiállítással, hosszabbításban szerzett góllal. Shelvey rendre jól, megbízhatóan játszik klub- és válogatott szinten is.

Az angol válogatott idei meccsei itt megtekinthetõk.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
Old Boys- Young Boys...végülis 😄DDDDDDDDD

LasDen
tudom rossz vicc, de mindig a svájci Young Boys-zal keverem õket 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
kezdtem egyet a Newell's-el az fm12-ben,az újdonsült Barca edzõ miatt kipróbálom már ezt a csapatot,6. bajnokink eléggé érdekesre sikeredett 😄DDD
Newell's - Union