Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ma már 5 Mbps alatti netek nem nagyon vannak, annak pedig egy ekkora képet, ami 300-400 Kb fél másodperc betölteni 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Ac Milanos karrierem felénél tartok (fm12) valaki tudna ajánlani jó játékosokat akik az elsõ szezon végén ingyen igazolhatóak? mert nemnagyon akarok költekezni és elég sok lesz a távozó játékos is csak végsõ esetben szeretnék a kasszához nyúlni 😄
Haverom egyik mentésében volt egy ember, már nem tudom, hogy playa vagy manager, de József Stadler volt a neve. Azon röhögtünk 2 napig 😄DDDDDD
Les Dogues
Ahogy néztem még nem jártak Európában, szóval az elsõdleges cél, az elsõ 6 hely valamelyike, hogy én legyek az elsõ edzõ akivel ez sikerül nekik 😄 De lehet, hogy majd örülök ha bentmaradok velük 😄
A csoportban elért edemények:
Heerenveen - Leverkusen 1-1
Slask - Heerenveen 2-4
Rubin - Heerenveen 4-0
Heerenveen - Rubin 2-1
Leverkusen - Heerenveen 1-0
És a mindent eldöntõ, 6. meccs <#nevetes1>#nevetes1>
qpr

9. percben öngól, 1-1
20. perc, a kis buzigyerek amelyik az öngólt összehozta kiállittatja magát...mikor megsúroltam 2 heti fizujára még neki állt feljebb. Hát én mindjárt kivágom a rákba a kis majmot, minthogy örülne hogy nem törettem el a térdét. A vége 3-1 és esélyem sincs a csoport 3. helyére se, van még egy nagy oboáztatás az Arsenaltól (elsõ meccs sima 5-0)
eddigi talán legnevetségesebb szezonunk, a 4. után most végre az ötödik évünkben bejutottunk az európa liga csoportkörébe! A dinamo kiev-et búcsúztattuk az utolsó körben, nem akármilyen drámai végjátéknak köszönhetõen. Sorsolás még nem volt, a realitás így látatlanba 0 pont, de akkor is ott vagyunk! Messze legnagyobb sikerünk eddig ez, beszámoló késõbb.
Baines nálam is kurva jó volt!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
nekem is totál gatya volt a pénzügyem, mint írtam, 1. évben eladtam Fellainit (25m), annak a pénznek a felét forgattam kb vissza igazolásokba, de minden hónapban 3-4-5 millió mínusz. A 7. helyezésért kaptam ugye vmennyi zsét, így álltam az idény végén -6 millió eurón...el kellett adnom Bainest (22m), így azért helyreállt a helyzet, igazolásra alig költöttem, egyedül Vossenért adtam ki 6 milliót. + ugye bérletek, UEFA kupa bejutás, stb. De félek, ha lemennek az év eleji nagy pénzdömpingek, megint elkezdek zuhanni ezerrel...
Tulajdonosváltás nem volt, de nem lennék boldogtalan miatta 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Sebaj, a munka folyik tovább...
jó néha látni 1-2 régi arcot <#wave>#wave>
Kösz az ötletet.
Mondjuk feltünõ, hogy maga a játék 32bites ahogy látom, lehet ez a gond? Nincs 64bites verzsön? Még régi géppel, régi winfossal raktam fel az fm-et, azóta csak verification volt steamen, lehet újra lekellene szednem esetleg? Csak hülyeség? 😛
Feladatkezeloben az FM.exe prioritasat rakd at Valos Idejure. Majd attol talan megelenkul 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bevan töltve 300.000 játékos + összes liga, nem lassú, csak furcsa.
Miért nem falfa fel a gépet inkább, és lesz szuper gyors? Van erre valami? 😄
i5-3570, 8gb
Premier League
Egy igen sikeres éven vagyunk túl, szinte minden fronton erõn felül teljesítettünk. Ezekkel az igazolásokkal erõsítettünk a PL-re és a tavalyi 7. helynek köszönhetõen az EL-re. A bajnoki ezüst önmagáért beszél, a teljesítményünk is kiegyensúlyozottnak mondható. Statisztika elérhetõ itt.
Europe League
Azt hiszem, a bajnoki ezüstöt sikerült túlszárnyalni az EL gyõzelemmel. 2 selejtezõt is játszottunk, a csoportban nem volt gond. A Liverpool ellen nagyon rezgett a léc, de rajtuk kívül még 2 angol csapaton keresztül vezetõ úton megszereztük a kupát. A döntõ igazi kupafinálé lett, 2 kiállítással, hosszabbításban szerzett góllal. Shelvey rendre jól, megbízhatóan játszik klub- és válogatott szinten is.
Az angol válogatott idei meccsei itt megtekinthetõk.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Newell's - Union