A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Igen,hiányoznak ezek a nagy megyeszékhelyek az NB1-ből...nekem csak apám mesélte,hogy amikor ide költöztek,a Szpari meccsre külön járatok jöttek egész szabolcsból a meccsekre,10-15 ezer néző,nem volt "modern foci",akkor még szurkolás volt. Most meg 2-3 ezres nézőszámok vannak szinte mindenhol,kivéve persze a Fradit. Ebben a szezonban jó csapat jött itt össze,tele szabolcsi kötődésü fiatalokkal,egy-két rutinosabb öreggel,és persze a fantasztikus Bajzát Petivel,aki 32 évesen is odahugyozza a komplett nb2-őt,de szerintem az nb1-ben is bárki ellen képes lenne betalálni. Nagyon fanatikus a csávó,volt olyan most ősszel,hogy egyedül futott a stadionban körbe-körbe,a stadion parkolójában megállította egy idős bácsi,hogy miért volt itt egyedül,és azt mondta,hogy úgy érezte az előző meccsen gyenge volt,és lejött futni egy kicsit...Nagyon szeretik őt itt,nemhiába már másodjára igazolt ide. Remélem meglesz idén a feljutás,szerintem egy Nyíregyháza,egy ilyen csodás stadionnal inkább érdemel első osztályú csapatot,mint pl.: Mezőkövesd,vagy Felcsút...