A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ennél konkrétan az volt hogy most hoztam, vmi bantu gyerek, és a Haladás vitte volna kölcsön 1 évre. Neki inkább tetszik az ifi mint egyből az nb1 úgy látom.
Most már úgy-ahogy szigorúan tartom magam ahhoz a nagybevásárlás után, hogy minden 18 év alatti az u19-ben nyomja, 20 éves korukig az nb2-es csapatban játszanak, és ha ott is jól nyomják, akkor jöhet az első csapat, oda már úgy jöjjön, hogy van legalább 50 meccs a lábában.
Persze az ifiket kinálgatom kölcsönbe, szerintem jobban tud fejlődni ha bár gagyibb edzést kap, de legalább rendszeresen játszik felnőttek között, ezért a jobb ifiket is időnként odaadom az nb2-es fiókcsapatnak akár.
Illetve aki hisztizni kezd hogy nem tetszik neki a környezet, meg honvágya van, azt meg egyből küldöm el kölcsönbe, engem ne zargasson ezzel, azalatt megszokja a környezetet mig ott van.
Illetve egy kérdés - átigazolási szezononként mennyi ifit egészséges leigazolni?
Nagyjából próbálom egyben tartani a kezdőcsapatot, olyan 5-6 állandó kezdő van, aki legalább 3 éve ott van, a két középső védő pl 4 éve egymás mellett játszik (és még csak 22-23 évesek, és csak azért agyalok a megbontásukon mert van egy tehetséges magyar gyerek, és inkább ő játsszon, ha van olyan jó, mint az afrikai)
Viszont mindig jönnek szépen az új ifik, csak hát nem tudok velük mit kezdeni. Normális összegeket nem tudok kapni értük ha nem játszanak a bajnokságban, az nb2-be viszont azért kicsit sok a fizujuk némelyiknek.
A pénz már gyakorlatilag nem számit, fizetni úgyse szoktam játékosért, stadionra meg nem tudom átkonvertálni az átig keretet. Bár ki tudnék pengetni egybe 10 millákat is, de a gyenge reputáció miatt aki olyan az úgyse áll velem szóba, szóval mindig 20 év körülieket kell néznem.
Szóval nézem a jó kis tehetséges srácokat, gyűlnek is szép lassan, teli a keretem velük, csak nem tudom játszatni őket. Nem szeretem a rotációt, szerencsére a sérülések nem nagyon sújtják a csapatot, fáradni meg nem nagyon fáradnak, bl döntőig nem meneteltem még, igy próbálok viszonylag állandó kezdőcsapatot kiküldeni mindig.