Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
Ezzel a gyõzelemmel 4 pont elõnyünk van 11 forduló után a vidi, 8 pont a Kecskemét elõtt. Eddig jól megy a szezon!
Les Dogues
1860 - 'Kusen
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Les Dogues
#87945: pereiráról dobok egy képet holnap.
A csapattal a tavalyi második helyet akartam kicsit feljavítani: szóval bajnok lenni.Ennek megfelelõen erõsíteni akartam csak sajnos a kiszemeltek nem nagyon akartak csatlakozni.Eu-n kívüliek sajnos nem jöhettek már.A felk. meccseket szépen behúztuk aztán jött a selejtezõ harmadik köre a Besiktas ellen.Kinn 2-1-es itthon 3-1-es gyõzelem.A következõ körben a német Wolfsburg jött.Sikerült véghez vinni a bravúrt és nyertünk idegenben 1-0-ra.Sajna BL-csoportkör nem lett belõle hiszen otthon ugyanilyen arányban kikaptam majd büntetõkkel ki is estem.Idõ közben elkezdõdött a bajnokság ahol néha csak kerestük a helyünk.Aztán jó játékkal felkerültünk a második helyre.A szezon közben volt olyan is hogy a Rapid 11 ponttal ment de mi tapadtunk.Olyannyira hogy egy fordulóval a vége elõtt így festett a tabella.Mi az utolsó fordulóban Austria Lusteanuhoz a Rapid az Admirához ment.Mi nagy nehezen behúztuk a meccset és a friss eredményekben láttam hogy az Admira nyert szóval BAJNOKOK lettünk 2045 után ismét! Itt a végleges tabella.Itt pedig a bajnokik elsõés második fele.Ha megnézzük a szezont volt egy kis hullámvasutazás:Kép.Na és az Európa Liga ahova a Wolfsburg után kerültem.Nos a csoport nem volt nagyon gyenge azt gondoltam a csapat a második helyért versenghet.Nos nem ez lett belõle:Csoport végeredmény.Az elsõ körben a Lens-t kaptuk akiket 3-3-as összesítés után büntetõkkel búcsuztattunk.A második körben egy nagyágyú, a Bayern jött akiket csak megszorongatni tudtunk.Végül 2-1 összesítéssel kiestünk.Elsõre jó volt jövõre meg a BL-ben kitudja mi lesz....
Végül a kupa:hihetetlen mit küzdök egy egyszerû kupával.A negyeddöntõig jutottunk akárcsak tavaly.Kupa menetelés.
A végére: a csapatot vinnék mint a cukrot szerencsére két embernek van minimál ára õket talán nem viszik el:Itt pedig a két csatárom akik jó játékot produkáltak:Dondo és Emad.
Köszönöm ha elolvastad és bocs ha hosszú lett
I met God. She's black
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ha a gyõztes indul a blben, a másik döntõs pedig az Elben, akkor a 6. helyezett nem kap indulási jogot? Mert jelenleg a 6. helyen állunk, és közel van a 4. is, de lesz még 2 húzósabb meccsünk, és pont a nagy riválisok ellen
I met God. She's black
BL csoport végeredménye:
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Pereira gyerekrõl tolsz egy pikcsört?
mert amúgy igaz, hogy pláne elsõ években mikor béka segge alatt van az nb1 megitélése akkor szinte lehetetlen nyugatról játékost hozni, max brazil, afrikai kölyköket.
de azért elég meredeken ivelt lefelé a pályája, a BATE elõtt Kinában játszott. Na mindegy, örömködés megy, meglátjuk mit tud nyújtani, rámférne egy stabil menetelés, 9 pont a Loki elõnye a téli szünetben
Les Dogues
a BATE-nál lejárt a szerzõdése év közben és úgy jött hozzám ingyen. Ráadásul nem is kért túl sokat. (mondjuk azért megizzadtam mire letárgyaltuk a dolgot)
1200euró/hét, kicsit kevesebb mint 1000/meccs illetve /gól bónusz (ez utóbbi mondjuk magas a többiekéhez viszonyitva). 5 játékosnak is magasabb a fizetése mint neki
az már nem rémlik hogy az ügynökével mit tárgyaltunk, de az biztos hogy a maximumot sajtolta ki belõlem, mindig úgy szokták a kis tetû vérszivók
Les Dogues
mindig csodálkoztam hogy magyar bajnokságból hogy tudtok ilyen hamar ilyen eredményesek lenni. Nekem elõzõ mentésnél szintén a Fradival 2020-ra se sikerült Bl-ben mondjuk legalább 8-ig jutni
kiváncsi leszek mit mutat majd, most még 1-2 barátságos meccsen villoghatott, de nagy lemaradása van fizikailag.
blüh im ganzen dieses glückes.
Les Dogues
BL-ben idén még mindig állunk, nyolcaddöntõt a Porto ellen vívjuk. Otthon 0-0-ra hoztuk a meccset, de 3 kulcsjátékos is kiesett a visszavágóra, így kisebb csoda kell, hogy kiejtsem a portugálokat. Ha érdekel valakit, írok egy nagy karrierbeszámolót az eddigi évekrõl.
két nagyreményû generáltam:
Noll
4,5 millióért jött, ez lesz a harmadik éve nálam. csodagyerek, tele reményekkel.
Vlcek
nevetséges összegért hoztam el most nyáron, és hiába 17 éves, Ochsszal elég durván fogom rotálni.
Mivel a 2013-as verziót még máig sem tudtam beszerezni, visszatértem a 2012-höz. Hogy egy kicsit feldobjam egy elég új taktikát és felállást fogok próbálgatni. Csapatnak a Swansea-t választottam, talán az õ játékuk fog passzolni ehhez a leginkább. Képek hamarosan... 😊
Avanti Crociati!
elsõ szezon:
utolsó fordulóig vezettük a bajnokságot, de az utolsó meccsen buktunk és csak a harmadik hely jutott.
kupában rögtön az elsõ fordulóban elbuktunk (otthon másodosztályú csapat ellen...), nemzetközi porondon BL-bõl selejtezõben kiestünk a Samp ellen, EL-ben a legjobb 16ig jutottunk el.
második szezon:
német kupában negyeddöntõ (2-3 Köln), BL-ben szintén negyeddöntõ (0-4 Arsenal), bajnokságban viszont csak a 7. hely jött össze.
harmadik szezon:
végre összejött a bajnoki cím, bár nem sok hiányzott, hogy megint elbukjuk az utolsó fordulóban.
kupában harmadik forduló (0-3 Stuttgart), az elõzõ év miatt nem indultunk európában.
negyedik szezon:
bajnoki második hely - nem lehetett megfogni a Leverkusent. sokat mondó: Lever 77p Werder 74p Bayern 61p BVB 53p...
kupában második kör (az örök mumus HSV ellen 0-1), BL-bõl csoportkörben búcsú, EL-ben negyeddöntõ (késõbbi gyõztes Atl.Madrid ellen 1-2).
jelenleg a legerõsebb kezdõm:
Adler - Vlcek*, Noll*, Reinartz, Fuchs - Biglia, Nuri Sahin - Hunt, Ménez, Gebhart - Roux
*-gal jelölve a generált játékosokat.
Roux ingyen jött, 70 meccsen 47 gól, zseni a srác. kiemelkedõ még Adler és Gebhart, a két generált pedig hatalmas jövõ elõtt áll.
hát ennyi most így nagy hirtelen. ha valakinek van kérdése, kérése, állok rendelkezésére.
van egy jól megszokott 4-2-2-2-m, és most gondolkozok másodlagos taktikán, egy 4-3-1-2-n, hogy legyen egy szélsõk nélküli, irányitós is.
Használható felváltva a 2 taktika, vagy az a jobb ha van egy és az fix?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
MU 4:1 City,Reading 0:4 MU, MU 4:1 Swansea majd jöttek a válogatott meccsek és meghaltunk...Norwich 1:0 MU,MU 1:2 Arsenal,Chelsea 2:0 MU. bl-be Shaktarral itthon 2:2, ligakupába 0:2re nyertünk liverpoolba. támadok nagyon szarok alig találunk kaput az utóbbi meccseken.
2 meg nem adott les(?!)gól, 1 kapufa, 3 ziccer vs. semmi, semmi, semmi és még egyszer, semmi!
Végeredmény: FTC - UTE : 0 - 0
Majd délután folytatom, szevasztok!
Les Dogues
Segítséget szeretnék kérni a 2007-el kapcsolatban. Csinálni akartam egy "szuperligát" találtam egy rövid leírást is hogy kell, az alapján megcsináltam az angol 4. osztályig. A játékban kezdéskor ott van mind a 4 osztály, de generálás közben crash dump-ot kapok..neten nem találtam semmit, remélem itt ért valaki az editorhoz és tud segíteni.
elõre is köszönöm
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
a második csapatom tök utolsó az nb2-ben én meg nem akarnám hogy kiessenek, csak jobb ott edzõdni az ifjaknak (gondolom én) mint 1 szinttel lejjebb. Ezért amikor a tökutolsó Siófokhoz mentem pár alapembert inkább a tarcsiban játszattam.
Na itt b.sztam rá, mert a Siófok amelyik vergõdött addig simán nyert 2-0-ra úgy hogy momentumom nem volt és 16 meccses veretlenségi szériámat szakitotta meg.
Ráadásul a tarcsi kikapott 4-2-re a Vidi 2-tõl 😄
fákkkk
Les Dogues
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Valaki, aki járatos a magyar bajnokságban: Zonal Marking egyáltalán nem szuperál a ligában? Nem merem még bekockáztatni a MM-ot, mert, nehogy még több gólt kapjunk, de ez elfogadhatatlan. Rendszeres, hogy leadjuk az elõnyt (Igaz, rúgunk utána még és nyerünk) és rendkívül zavaró, hogy "hiába" rúgunk 3-4 gólt, kapunk is rendesen.. Pedig, nem rosszak a védõk, van 1-2 jó afrikaim is...
Les Dogues