A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Több oka is lehet.Egyszerűen jól érzi magát nálad.Jók az edzések,keresztapja az edző,stb.Vagy valamiért nem szimpatikus neki a másik csapat.Esetleg nincs benne ambíció.Vagy már közel érzi magát a tűzhöz.Ki tudja?Nálam is sokszor előfordult ilyen,főleg ha kimondottan alacsony a másik csapat reputációja.Nem kell vele foglalkozni.Ha nálad rendszeresen játszik az ifiben,semmi baja nem lesz.Főleg,ha jók az edzések.Ebben a 14-ben állandóan jött hozzám a staff,hogy a kölcsönadott xy,meg z nem játszik,pedig first team státuszt ígértek neki.Legszívesebben azt mondtam volna neki,hogy hagyjál már békén,a k...a anyádat,te adtad oda,ne nekem rinyáljál.Annál nincs rosszabb egy fiatalnak,ha kölcsönben tengődik,és nem játszik.Éles karrierben csak én intézhetem az ifik kölcsönadását,és aktiválom a visszahívási záradékot.Ha nem engedik játszani,két hónap múlva visszahívom. Nekem többször okoz bosszúságot az,hogy reklamál valamelyik,hogy kölcsönbe akar menni.Persze csak azoknál,akiket már szeretnék szép lassan beépíteni a csapatba.Ezeket megnyugtatom,hogy megkapják a lehetőséget a nagyok között. Persze ezt illik is betartani.