A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Suwon Samsung Bluewings

Ezt a próbakarriert is befejeztem.Túl vagyunk a felén a bajnokságnak,és sikerült meglógnunk egy kicsit.Tabella.A VB. miatt(is)hat hetesre nyúlt a szünet.Lusta voltam lekötni barátságos meccseket,a match fitness a játékosoknál ezért a béka segge alá esett vissza.Nem számít,mert így is egész egész jók voltunk.Meccsek.
    Ezalatt a hat hét szünet alatt,megint csillagászati mennyiségű ajánlat érkezett a játékosaimra.Ez a legutolsó nap termése.De előfordult,hogy kilenc játékosra 41 ajánlatot kaptam.Néhányukat sikerült magamra haragítanom,de nem érdekelt.Három aggódik,egy pedig átadólistára kérte magát,tehát itt sem sikerült megúsznom a konfliktusokat.Mi a fenét lehet csinálni, ha egyszer százas nagyságrendben jönnek az ajánlatok?Ha valakinél felemelem a kivásárlási árat,rögtön kérdőre von.Ha nem teszem,tucatnyi ajánlatot kap.Mindegy,szerintem még így is jól jöttem ki belőle.
    Ha esetleg érdekel valakit:Világbajnokság.Brazília a csoportjából sem jutott tovább.Kikaptak Japántól és Kameruntól is,1-5-ös gólaránnyal zuhantak ki.Az egy szem győzelmüket Bosznia ellen,a 93.percben egy Neymar góllal sikerült hozniuk.
    A következő állomáson még gondolkodom,de lassan Európa felé kellene vennem az irányt.